Button 2017’de Williams’a Geçebilir, Raikkonen Ferrari’de Kalabilir

yazar:

kategori:

Jenson Button’un 2017’de Williams’a geçebileceği iddia edildi.

Formula 1’de son yılların en büyük aptal sezonlarından birisine giriyoruz ve henüz üçüncü yarışta pek çok pilotun geleceği hakkında söylentiler var.

İddialara göre Kimi Raikkonen Çin’deki performansıyla Ferrari’yi etkilemeyi başardı ve bu onun için 2017’de Ferrari ile devam etmek demek olabilir.

MTV’ye konuşan Arrivabene “(Eskisi gibi sürdüğüne) kesinlikle katılıyorum. Kimi büyük bir yetenek ve süper bir sürücü” dedi.

McLaren’de ise Vandoorne 2017 McLaren koltuğunu kapmış olabilir.

Boullier “Bu aşamada onun (Vandoorne) daha fazla şey kanıtlamak zorunda olduğunu sanmıyorum” dedi

. Telegraph’a göre Jenson Button, 2017 yılı için Williams ile anlaşmaya yakın. İddiaya göre Button 2000 yılında yarıştığı takım ile F1’deki 18. sezonunu geçirecek.


Yorumlar

“Button 2017’de Williams’a Geçebilir, Raikkonen Ferrari’de Kalabilir” için 16 yanıt

  1. Oysaki sezon yeni başlamıştı ?

  2. Button ve Williams yanlış bir bileşke olur williams para için her an adam satabilir. Jenson’u uzun yıllar daha görmek istiyorsak ya Mclaren de olmalı yada başka bir takımda williams kesinlikle değil.

  3. 14Sulonso [MP4-31H] avatarı
    14Sulonso [MP4-31H]

    Button McLaren’de kalir gerisi yalan.

  4. Williams kötü yönetiliyor. Amaçları yarış kazanmak değil 3-4 en iyi takım olup kar etmek. 96-97 yıllarını izleyenler bilir en büyük bütçeli takımlardan biriydi, çok iyi mühendisleri vardı. iyi pilotlar yarıştırıp galibiyet amacıyla yarışlara çıkıyorlardı. durum artık farklı, massa gibi ferraride uzun yıllar geçirip başarı yakalayamamış bir adamı aldılar, bottas çaylak sezonunda iyiyken keskin bir düşüş yaşadı. araç desen ciddi güncellemeler almıyor bana göre force india veya toro rosso kadar üzerine çalışılmış bir araç değil. button bu takıma gitse bile fark yaratamaz kendisine yazık eder. sir frank Williams ne kadar baba bir adamsa kızı maalesef aynı derece iyi bir yönetici değil. amaçlar farklı.

    1. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
      Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

      Massa dediğin adam 2008 şampiyonunu.bunun senle benle alakası yok hami beleşe kondu,bir ikincisi Buttonı çok övüyorlar yok grdin en tecrübelesi falan ben 2012 den buyana bir yararını görmedik,nasıl bir tecrübeyse sen düşün artık, massa F1 e renk katıyor. Button dayanıklılık şampiyonasına gidecek.o kadar üstüne laf yok.

      1. Emre Özhan avatarı

        hami beleşemi kondu.hadi arkadasım ya ferrari kondurmasaydı ozaman daha kötü arabayla aldı şampiyonluğu 2 ferrari pilotuda kaldılar öyle

        1. kemakinen35 avatarı

          timo glock

          1. 14Sulonso [MP4-31H] avatarı
            14Sulonso [MP4-31H]

            O yaris hala gozumun onune geliyor. Glock bir kumar oynamisti ve bu tutmadi. Dogal olarak da yavasladi. Yol verme gibi bir durum yoktu ama Massa sampiyon olamadigi icin de cok uzulmustum. Gercekten hak etmisti.

        2. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
          Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

          Hocam yarışı hepimiz izledik.Gördük olanları kulaklarımda hala Is that clock. Sesleri çınlıyor. Yani resmiyette hami şampiyon o sene hatırlarsan massayı yarış dışı etmişliğide var hatta dayak yiyiyordu.Biliypsun bunları tuttuğun adam da biliyor ki 2014 şampiyonluğunda gerçekten şampiyon gibi hissettiğini söyledi.2015 te de çok sevinmedi. Kendi de biliyor.

  5. Iceman is back

  6. Massa gidicidir burada.

  7. McLaren zaten Williams’ı yakaladı. Bir de geçilirse üzülürüm Button’a. Demek ki Massa ya da Bottas takımdan ayrılacak.

  8. bottas’a ne olacak ??

  9. Button Williams ile mücadele’nin içinde olacaktır. Raikonen gayet iyi durumda Vettel ile iyi ikili oldular bu havanın bozulmaması gerek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir