Alonso, Bir Daha Hamilton İle Takım Arkadaşı Olmamaya Kararlı

yazar:

kategori:

2007’de Mclaren Mercedes’te takım arkadaşı olan 2 şampiyonun sezonu, takım arkadaşlığı bakımından pek de iyi geçmemiş ve Alonso, Mclaren ile sözleşmesi olmasına rağmen sezon sonunda takım ile yollarını ayırmıştı.

Alonso, o sezonun ardından her zaman Hamilton’la yaşadıklarının takımın yönetiminden kaynaklandığını söylemiş ve bir çok kez Hamilton’la sohbet ederken görüntülenmişti.

Hamilton “Fernando’yla tekrar takım arkadaşı olmaktan mutsuz olmam. O, harika bir sürücü ve şampiyon.” demişti.

Ancak News of the World’un haberine göre Alonso, kendisine tekrar takım arkadaşı olmak isteyip istemediği sorulduğunda “Hayır. Eğer olanlardan sonra karar bana kalırsa hayır.” dedi.


Yorumlar

  1. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Madara olmak istemeyen herkesin vereceği en makul karar.

  2. tabiki her çıkan haberi bizlere ulaştırmak zorundasınız. yalnız heberi neden yayınladınız diyenlerin hepsi de alonso cu değil. mc laren cilerde var.

  3. şu haberi site yöneticileri yapıyor diye mclaren tarafı oluyorsa bu görüşlere de artık pes denir. gerçekten pes. şimdiye kadar site alonsoyla ya da başka birisiyle ilgili haberi çevirmeyip de özellikle bazı haberleri yayınlasa buna tamam diyebilirsiniz, ancak sitenin editörleri işi gücü bırakıp buraya haber paylaşıyorsa, ve hiçbir haberi kaçırmadan sırf sizlere ulaşsın, sizlerin de ne var ne yok haberi olsun diye bunları yapıyorsa, yapmış olduğunuz bu ithamlar gerçekten çok anlamsız ve üzücü. altta dedikleri gibi, biz sadece tartışmayı beceremiyoruz.

  4. massathebest;
    sana tamamen katılıyorum!

  5. burak bocek avatarı

    madem yorumuma engel koydunuz o zaman bunu yayınlamanızı rica ediyorum.şu an eski tartışma ve hakaretleri bir kenara bırakıp insanca bir ricaden bulunuyorum.herkes onur ve zübeyr gibi yazsa başımla beraber ancak ille de tartışma tırmandıran insanlar var dikkat ederseniz.bana yapılan bu ambargo onlarada uygulansın.yorumumu engellmek yerine tamamen ban atın benim tek temennim sitenin ve insanların hzuura kavuşması için çözüm bulmak beraber hareket etmek.ben bu amaç adına iletişime geçmek istiyorum.bunun için msn adresimi verip belkide nefret ettiğimiz insanlarla arkadaş olucaz belki sorunları konusşuarak çözücez o yüzden lütfen sadece bunu yayınlayın ve isterseniz bir daha yorumuma müsade etmeyin sorun olmaz

  6. burak bocek avatarı

    tmm ben seninle tartışmaya konuşmaya varım isteyen arkadaşlar nefret eden seven herkes eklesin.sorunlar böyle çözülecekse derdimi size orda anlatıp birşeyleri değiştirebielceksem ne ala.herkes üzeyir gibi yazsa başım üzerine ama illede kaşınmak için yazanlar var.
    sohbet edip f1 hayat ve herşey üzerine konuşmak isteyen eklesin son derece yapıcı ve olumlu bir adım benden belki el ele düzeltiriz bu durumu
    burakkarakutuk@hotmail.com
    lütfen silmeyinde bunu bir çözüm bulalım bu duruma

  7. son olarak burada iyi eğlenceler daha fazla hakarete maruz kalmak istemiyorum. hakarete + çıkaran arkadaşalara sevgiler içten içe benimle sorun yaşadığınızı bilmek enteresan
    yarışa odaklanmak en mantıklısı 😀

  8. "Dünyanın neresine giderseniz gidin Mclaren fanları kavgaya ve çirkefliğe müsait insanlardır.Her haberde iğneleyici laflar ve kaos ortamı yaratmakta üstlerine yokken böyle bir haberde olabilecekleri düşünmek bile istemiyorum.Ne sitenin ne Mclaren üyelerinin değişeceğine zerre inancım yok o yüzden site kendi sonunu kendisi hazırlamaktadır"

    "Neden başka bir takım taraftarı yada pilot fanı Mclaren fanları kadar iğrençleşmiyor sitede?Demekki yapınız bozuk kardeşim imalat hatası"

    Bu zeka ve edepten mahrum yorumların silinmemesi sitenin McLaren sitesi olduğunun başlıca göstergesi sanırım.

    Teessüf ederim Burak…

  9. ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф  avatarı
    ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф

    Güncellemelerin devam etmesiyle görürsün Silverstone u.Resmen kin kusuyorsun.Bu arada rica ediyorum hala yasaklıyım.Adam resmen kazga çıkarmaya çalışıyor….ya galiba Burak haklı ..

  10. burak bocek avatarı

    tmm alın ekleyin msnimi tartışalım burakkarakutuk@hotmail.com

  11. burak bocek avatarı

    neyse canım benim yayın başlayacak şimdi burda daha okumayacağım yorumları bu haberde o yüzden arkamdan boş boş havlarsınız hadi burak kaçarrr:)

  12. "Kaka mı dicem çocuk muyum ben arkadaşım lafa bak kaka diyecekmişim.Adamlarda edep,haya diye birşey yokki.İlk kez sitede benim hoşuma gitmeyen birşey yazılmıyor elbette bana zıt görüşler olucak ama olması gereken edep,saygı çerçevesinde güzel bir şekilde konuşmak.Kahve ortamına döndürmenin manası yok.Senin işine glemeyen bir eleştiri yada yorumda bulunabilirim ama bu alaycı ifadelerle olmazsa o zaman ne ala yok Mclaren fanlarından çıkan pislikler gibi olucaksa kalsın.Neden başka bir takım taraftarı yada pilot fanı Mclaren fanları kadar iğrençleşmiyor sitede?Demekki yapınız bozuk kardeşim imalat hatası"
    cevap olarak algılama ama yazında bağlaç kullansan, paragraf yapsan insanlar da yanlış algılamaz söylemek istediklerini. acayip dolmuşsun ama gereksiz yere… sözlerini bu ruh haline veriyorum havalar da ısınıyor tatile çık, gevşe. sonra gel eski burak böcekle tartışalım. hayat f1den ibaret değil, beyin yarıştırmıyoruz burada sen yarıştırıyorsan bilmem ben tüm kapasitemi sergilemedim, sadece yetecek kadar.

  13. Edepli adam dök içindekileri biraz daha 🙂
    Çok seviyeli bi ortam oluşturuyorsun devam et 🙂

  14. burak bocek avatarı

    Senden ala lale mi var Forzajenson

  15. burak bocek avatarı

    Zaten bende o kelimenin çocukça olduğunu söylemişim sende anneler çocuklarına der demişsin.Okuduğunu anlayacak zekan yok aynı şeyi konuşuyoruz kalkmış birde cevap veriyorsun

  16. Ciddi bir travma geçiriyorlar belli.Silverstone daki hallerini düşünemiyorum bile:).En iyisi mclaren fanları hiç konuşmasın sadece lale devrinde yaşayan edepli ferrari taraftarları konuşsun.

  17. burak bocek avatarı

    Ya ben o kelimeye edepsizce demedim ki beyinden mahrum insan.Genel olarak yapılan yorumlarda Mclaren fanlarının söylediklerine diyorum.Ayrıca evet sen ve arkadaşların bariz bir imalat hatasısınız.Hatta barkodunda yoktu senin dükkandan alırken görmedim o yüzden iade ediyorum

  18. burak böcek senin derdini cidden anlamış değilim 😀 kaka gayet masumca kullanılmış bir kelime. burada bayağı gerilmişsin cidden, anneler çocuklarına yapmamaları gereken bişeyi söylediklerinde -bırak onu kaka- derler. buradan annelerin çocuklarına edepsizce şeyler öğrettiğini mi çıkartmalıyım?
    arkadaşım sen kafanda mclarencileri bir kere düşman bellemişsin senin eline ayağına bile kapansak vereceğin tepki aynı olur.
    ayrıca insanlar fabrikada üretilmiyor ki imalat hatası olsun edepten söz edene bak, iğrençleşiyorlaşmışmış… sen de kendini bayağı bastırmışsın ama bir yerde error vermiş malum insanlar seri üretimden geçiyor ya illaki hata olacak. benim açımdan seninle birebir tartışma
    diğer arkadaşlardan da özür diliyorum
    kaka kelimesin edepsizce olduğunu bilmiyordum, aferdersiniz.

  19. bu sitenin amacı, f1'i takip eden insanlara her türlü f1 ile ilgili haberi hızlıca aktarmak. bu siteyi takip edenler insanların amacı da, f1 ile ilgili güncel haberlere anında ulaşabilmek.

    haber doğruymuş yanlışmış, bu sitenin sorunu değil. sitenin muhabirleri yok ki gidip alonso'ya hamilton'a soru sorsunlar. yönetimdeki arkadaşlar güncel haberlere türkçe çeviri yapıp bizlere ulaştırıyor.

    tartışmayı bilmiyoruz birbirimize giriyoruz diye güncel haberleri yayınladığı için site mi suçlu oldu şimdi? o halde burada içinde alonso ve mclaren geçen hiç bir haber çıkmasın.

    benim de teklifim var o halde: her türlü güncel habere yine ulaşmaya devam edelim ama yorum kısımları komple kapatılsın. yalnızca haberleri okuyup geçelim. insanlar tartışacak birbirine girecek diye haber alma özgürlüğümüz engellenemez.

  20. Zübeyir ÖZCAN avatarı
    Zübeyir ÖZCAN

    Ayrıca insanların farklı takım tutmaları, farklı düşünmeleri, farklı yaşamaları …. tamamen zenginliktir.
    Hatta bir konu ile alakalı DÜZEYLİ tartışmakta gayet güzel bir olay.
    Sadece yorum yaparken birbirimize saygı unsurunu gözönünde bulunduralım bence başka bir şeye gerek yok.
    Sonuçta biz birilerine hakarete varacak şekilde ithamlarda bulunursak aynı şekilde bir başka gün veya aynı gün bize de aynı ithamlar gelir ki buna hiç gerek yok.

  21. ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф  avatarı
    ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф

    Arkadaşlar kimse kimseden korkmaz.Artık anlayın.Bu adamlar pistte kıyasıya yarışıp birbirlerini kutluyorlar.Bizde artık bunu kabullenelim ve saygı duyalım.

  22. Zübeyir ÖZCAN avatarı
    Zübeyir ÖZCAN

    Aslında sevgili Burak'ın yaptığı yorumlar genelde saygılı ama niye böyle bir yorum yaptı anlamadım.
    İtiraz ettiği noktayı anlamaya çalışıyorum ama açıklamayı yapan zaten Alonso.
    Aynı araçla çaylak sezonunda Hamilton ile aynı puanı almadımı, aldı.
    Farzedelim ki Alonso Hamilton'u sevmiyor veya beraber yarışmak istemiyor.
    O zaman daha önce yaşanan şeylerden dolayı bunu basınla paylaşmayacak.
    Paylaşırsa insanlar gayet normal bir biçimde böyle düşünebilir.
    Ayrıca benim Alonso'ya düşmanlığım yok bilakis evimde bir sürü Alonso t-shirt ü var. (Renault günlerinden kalma)
    Hamilton ve Alonsa zaten iyi sürücüler buna itiraz eden yok.

  23. Sitede krizin çıkmasını sağlıyan haberler yapıp,sonrada sitede kriz var demek çok anlamsız.Site malesef mclaren sitesi olmuştur bunu üzülerek söylüyorum.Eskiden böyle değildi.Giderek Ferrari karşıtlığı sitede hakim olması gözden kaçmıyor

  24. ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф  avatarı
    ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф

    YA arkadaş şu berk sarıoğlu ne kadar antipatik birisi.o bacaklarını açması kendine güvenmese hareketi yokmu.ah birde doğru şeyleri savunsa üzülmeyeceğim.ne yazıkki burdada forza jensonbtton onun yolunda ilerliyor.ve neden site beni blockluyorda onun yorumlarına izin veriyor.50 kere rica ettim.bu tartışmaları çıkaran arkadaşlar hala yorum yazıyorlar.bir kere daha rica ediyimde kaldırı verin şu banı.lütfen.

  25. ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф  avatarı
    ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф

    YA arkadaş şu berk sarıoğlu ne kadar antipatik birisi.o bacaklarını açması kendine güvenmese hareketi yokmu.ah birde doğru şeyleri savunsa üzülmeyeceğim.ne yazıkki burdada forza jensonbtton onun yolunda ilerliyor.ve neden site beni blockluyorda onun yorumlarına izin veriyor.

  26. bir kere haberin kaynağı tırt gibi geldi bana, öte yandan gerçekten soru neydi acaba, mclarende hamilton ile takım arkadaşı olur musun mu, yoksa herhangi bir takımda hamiltonla takım arkadaşı olmak istersin mi? arada büyük fark var…

    bir de bazı insanlar bu açıklamaya şöyle yaklaşıyor; "Alonso korktu, biz biliyorduk zaten bunu falan filan"… bir kere korkan insan açık açık bunu söylemez, adam böyle düşünse bile bunu dile getirmez… yine basın işte istediği gibi işliyor olayları, hangi basın, ingiliz basını tabiki, ve şansa bakın ki hamilton da ingiliz(!)…

    eğer gerçekten böyle bir cümle çıkmışsa Alonso'nun ağzından, bu hamilton'ın daha iyi olduğunu kabul ettiğini göstermez, birisiyle takım arkadaşı olmak istemiyorsanız bu onun hızıyla değil kişiliğiylede alakalı olabilir…

  27. burak bocek avatarı

    Kaka mı dicem çocuk muyum ben arkadaşım lafa bak kaka diyecekmişim.Adamlarda edep,haya diye birşey yokki.İlk kez sitede benim hoşuma gitmeyen birşey yazılmıyor elbette bana zıt görüşler olucak ama olması gereken edep,saygı çerçevesinde güzel bir şekilde konuşmak.Kahve ortamına döndürmenin manası yok.Senin işine glemeyen bir eleştiri yada yorumda bulunabilirim ama bu alaycı ifadelerle olmazsa o zaman ne ala yok Mclaren fanlarından çıkan pislikler gibi olucaksa kalsın.Neden başka bir takım taraftarı yada pilot fanı Mclaren fanları kadar iğrençleşmiyor sitede?Demekki yapınız bozuk kardeşim imalat hatası

  28. Yavuz Balcı avatarı

    burak böcek genelleme yapmadan konuşursan sevinirim.bir McLaren taraftarı olarak söylediğin sözleri sana iade ediyorum.sitenin değişeceği yoksa neden hala kalıyorsun çok merak ediyorum.eskiden beri burada olan birisin ve yorumlarını severek okuyan biriydim. siteden çok bence sen değiştin. eskisi gibi değerli yorumlarını beklerim senden.

    ayrıca sitede bu haberlerde çıkacak tabi.tartışmayı bilmeyen bizler aynaya dönüp bakmalıyız. takım veya pilot taraftarı ayrımı yapmadan söylüyorum bunu.

    habere gelirsek tekrar lewisle yarışmak istememesi kadar doğal olan bir şeyde yok. Lewisin McLarenden ayrılma olasılığı neyse alonsonunda McLarene dönme olasılığı o kadarken bu lafı etmesi gayet normal.

  29. seni genelleme yapmamaya davet ediyorum tekrar
    mclaren taraftarları buradaki 3-5 kişiden ibaret değil (bana göre ithamlarının hiçbirini haketmiyorlar hiç kimse de haketmez böyle şeyleri) dışarıda senin bilmediğin sayısızda çirkef ferrarici alonsocu da olabilir sen sadece mclarencileri gördüğün için böyle konuşuyorsun hoşuna gitmeyen şeyler söyledikleri için ferrarici olmasan bu sefer ferrariciler kaka diyeceksin

  30. ben ne alonso ne de hamilton ile aynı takımda yarışmak istemem arkadaş ritmini yakalayınca şumiyi bile dinlemez bunlar hem zaten bi kere yarıştılar olmadı bu iki pilotun tekrar bir arada yarışmak istemeleri
    1) onların aslında çok zeki insanlar olmadığını
    2) bazı şeyleri aştıklarını
    3) bitmemiş bir hesaplarını olduğunu
    4) yapacak başka bir şey kalmadığını
    bu dördünden birinin varlığını kanıtlar
    şükür ki yok 😀

  31. burak bocek avatarı

    İşte Mclaren fanları bir kez daha ben ve benim gibi arkadaşları haklı çıkarıtyorlar.Bencede sen ve arkadaşların sussanız çok daha iyi Alp Sys zaten her ağızınız açıldığında şer ortamı oluyor.Nasıl insansınız yorumlarınızdan akıyor.İçinde kalmasın istersen söyle belki karşılık vericek insnalar çıkacaktır.Ama temennim sizin ebediyen çenenizi kapatmanızdan yana.İşiniz gücünüz ortalık karıştırmak ona buna sataşmak.Dünyanın neresine giderseniz gidin Mclaren fanları kavgaya ve çirkefliğe müsait insanlardır.Her haberde iğneleyici laflar ve kaos ortamı yaratmakta üstlerine yokken böyle bir haberde olabilecekleri düşünmek bile istemiyorum.Ne sitenin ne Mclaren üyelerinin değişeceğine zerre inancım yok o yüzden site kendi sonunu kendisi hazırlamaktadır

  32. Zübeyir ÖZCAN avatarı
    Zübeyir ÖZCAN

    Alonsa'dan beklenen cevap.
    Ben olsam bende yarışmak istemem hele ki Lewis kendini biraz daha geliştirdikten sonra 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  33. Harbiden ha böyle haberleri paylaşırsanız , forum ne hale gelir sayın editör … Yani şuan içimden bir sürü laf söylesim geliyor ama ortalık karışcak diye susmayı tercih ediyorum .

  34. Arkadaşlar bırakın herkes kendi işini yapsın,öyle site yönetimine serzenişte bulunup bu nasıl haber deme hakkımız varmı kendimize sormamız lazım,böyle haber olmazda nasıl olur?

  35. Ben alonso taraftarıyım,ve alonsoyu çok seviyorum,hamilton için aynı şeyleri söyleyemem başarısız olmasını isterim ama bu hamiltonun kötü pilot olduğu anlamına gelemez,bence hamiltonda alonso kadar kaliteli pilot,ama aynı takımda yarışmasını bende istemem,iki tane lider ruhlu insan varsa öyle kalsın,zaten yedi milyar insanın yüzde 95 koyun gibiyken ikisini çarpıştırarak bir tanesini yok etmemek lazım.

  36. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    sayın editörler hem sitede kriz var diyorsunuz hemde böyle haberleri konu başlığı yapıp gündem oluşturuyorsunuz..

    bu ne lahana turşusu bu ne perhiz derler insana el insaf diyorum.

    karşılıklı bir atışma ortamı ise niyetiniz o zaman olur bak..

  37. Hem sitedeki tartışmadan yakınıyoruz hemde böyle haberleri çekinmeden duyuruyoruz. Bu haber ağızlara layık bir tartışma çıkarır. Çok önemli bir açıklama olsa risk göze alınabilir diyecem ama o da yok. İstediğiniz haberi koyabilirsiniz tabiki ama sadece tartışma yaratmak için yazılmış bir haberi sitenize taşımanıza üzüldüm.

  38. ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф  avatarı
    ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф

    FORZAJENSONMCLAREN sen sadece tartışma çıkarmak için burdasın dostum.Button'a bak P7.

  39. Bu haberi neden koyarlar anlamıyorum. Alonso-Mclaren fanlarını çatıştırmak için birebir. 😀

  40. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Lewis tarafında bi sorun yok gibi Alonso'ya karşı.Ama Alonso tarafı aynı şeyi düşünmüyor ve bunun tarih boyunca böyle olacağını düşünüyorum.her ne kadar böyle düşünsemde Alonso değil Lewis hiçbi pilot için "ondan nefret ediyorum" gibi bişey söylemez.aynı takımda rekabet etmek istemeyebilir bunu dile getirir belki gerçekten nefret de ediyodur ama bunu dile getirmez bence.ondan herşeyi beklerim ama bu kadarını değil.

  41. ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф  avatarı
    ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф

    Hamilton daha makul konuşmuş,Alonso daha ılımlı.İkisininde birbirine saygı duyduğunu düşünüyorum.Eğer f1 deki çoğu haberler bu ikisi hakkındaysa f1 deki hangi pilotların diğerlerinden önde olduğu açıktır.Çoğu Hamilton'cı Alonso'yu,çoğu Alonso'cuda Hamilton'ı sevmiyor.Ama en azından şu Valencia sırlamasından sonraki o iki basit vücüt hareketi bile pek çok şey anlatıyor.İkisininde akıllarında Redbull'lar yok starta.Lewis aynasına bakarken,Alonso o kırmızı kanadın uzaklaşmamasını dileyecek.Kağıt üstünde korkutucu dursada artık olgun bir Alonso ve olgun bir Hamilton var.Schumacher olduğu sürecede f1'in bu iki rockstarı diğerlerininde daha fazla konuşulacak.Bu isimleri engelleyebilecek tek pilot var şu anda,oda malesef WRC ile meşgul.

  42. Biraz sıkar bundan sonra.O zaman toydu şimdi hiç çekilmez valla:)

  43. "Ancak News of the World'un haberine göre Alonso, kendisine tekrar takım arkadaşı olmak isteyip istemediği sorulduğunda "Hayır. Eğer olanlardan sonra karar bana kalırsa hayır." dedi."

    http://www.newsoftheworld.co.uk/sport/859364/FERNANDO-ALONSO-has-reignited-his-bitter-feud-with-Lewis-Hamilton-by-refusing-to-race-as-team-mates-ever-again.html

    buda o haberin linki. alonso nun garip bi fotosunun altına "lewis tan nefret ediyorum" falan yamışlar ki alonso bunu basına asla söyemez ve lewis ın 3. galibiyetini alıp kaiyerinin ilk hat trick ini yapacağından emin gibiler nedense. burdanda anlıyorum ki bu ingiliz gazetesi gerçekleri değil gerçek olmasını hayal ettiğini yazmış.

  44. Şumi gridde olduğu sürece 2 3

  45. 01McLaren01  avatarı

    lewis için sorun yok, alonso ile her ortamda her takımda yarışır.alonsonun kendisinden iyi olup olmadığını bildiği için rahat.

  46. Yusuf  Hitay avatarı

    açık ara gridin en iyi iki pilotu. Şahane olurdu ama olmasını istermiydim aman düşman başına, 2007 de az dilimiz yanmadı, o yüzden her ihtimale üflemek gerek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir