BMW Şampiyonluk Mücadelesini Etkilemekten Korkmuyor

yazar:

kategori:

BMW Sauber başarabilmeleri halinde bu haftasonu yapılacak ve şampiyonun belirleneceği Brezilya yarışında öndeki takımlar ile mücadele etmekten çekinmeyecek.

Nick Heidfeld ve Rosbert Kubica bu sezon Ferrari ve Mclaren pilotlarının en yakın rakipleri oldu ve bu yarış bu ikiliden herhnagi birisinin öndeki pilotları geride bırakması halinde şampiyonluk mücadelesinde büyük önem arzedecekler.

Mario Theissen takımının kasıtlı olarak şampiyonanın sonucuna etkili olmak için piste çıkmayacağını ancak mücadelelerini bırakmayacaklarını söyledi.

Theissen "Kesinlikle yapabilirsek 4 araç arasına girmeye çalışacağız. Bu muhteşem sezonu yüksek seviyede bitirebilmek amacıyla iyi sonuç için mücadele edeceğiz ve üst sıralardan uzak durmak için bir neden yok."

"Olabildiğimiz kadar hızlı olacağız. Planlanmış bir konu olmayacak. Şampiyonluk mücadelesini rahatsız etmeyeceğiz ancak elimizden gelen en iyi sonucu almaya çalışacağız." dedi.

Theissen ayrıca son yarışta yaşanan problemlerin ardından takımının hidrolik sistemlerinde modifikasyonlar yaptığını söyledi.

Theissen "İki farklı problem olmuştu. Aslında iki farklı bölgede hidrolik sızıntısı olmuştu. Çin’den sonra pazar akşamı bu parçaları valizlerimizde Münih’e götürdük ve hemen sorunu anladık."

"Ne olduğunu anladık ancak neden 16 yarıştan beri olmadığını anlayamadık. Ancak bunu tamir etmeyi başardık." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir