Marchionne “Dijital Jenerasyon İçin Daha Fazlasını Yapmalıyız”

yazar:

kategori:

Ferrari Başkanı Sergio Marchionne, Formula 1’in yeni nesil platformlarda daha fazla kişiye ulaşmak için daha fazla çalışması gerektiğini söyledi.

F1 yeni teknolojilere ayak uydurmada çok yavaş davranıyor. Bu konuda Amerikalı sporlar sosyal medyayı daha etkili şekilde kullanarak genç nesle daha fazla ulaşmayı başardı.

Marchionne “Birisi bilgisayar aldığında onun içinde kaç işlemci olduğunu sormaz ancak performansını merak eder.”

“Ben size güç ünitesini açıklamak zorunda kalsam saatlerce burada kalmak zorunda olurum ve herkes sıkılır.”

“Toplum için her şeyi basitleştirebiliriz ve bu yapılması gereken bir değişiklik. Kurallar çok karmaşık. Özellikle genç insanlar için daha açık bir şey bulmalıyız.”

“Bu FOM’u endişelendiren bir durum. Gençleri çekmek için onların dilinden konuşmalısınız. Bunun için dijital dünyaya daha düzgün bir şekilde yaklaşmalısınız.” dedi.

 


Yorumlar

“Marchionne “Dijital Jenerasyon İçin Daha Fazlasını Yapmalıyız”” için 9 yanıt

  1. Sizler şu F1’de, Kimi gibi adamları harcayıp, Fernando gibi adamları yüceltirseniz daha çok Marchionne ve benzeri adamların salak salak nasihatlerini okursunuz.

    1. Yoz kafalı insanların formula bir gibi şeylerden zevk alabilmesi için bir şeylerin burunlarına sokulması gerekiyor. Bunu en iyi yapanlardan biri de alonso, yok aracım bozuldu garaja ittim çok motiveyim elimden geleni veriyorum vb.

  2. Başkanımıza çok güveniyoruz.Sonuna kadar arkasındayız.

    Söz verdi. Basacaz mührü.

  3. Bu F1’e hayran olacak genç çok nadirdir bakma bizler alışkanlık olduğu için takip ediyoruz yoksa beğendiğimizden değil. Değişikliği zorlayabilecek adamlardan bir tanesi sensin. Herkes konuşuyor o yüzden herkesten farklı bir şeyler yapıp icraata geç yoksa konuşmakla bir yere gelinmiyor bu ticaret ortamında. Tabi, sanmıyorum ama işinize gelirse.

    Ya hayır en uyuz olduğumda F1’in içine ediyorsunuz sonra çıkıp böyle açıklamalar yapıyorsunuz. Ne kullanıyorsunuz la siz.

    1. ALLAH bağışlasın, ana babalı hayırlı bir ömür nasip etsin.

  4. f1 izleyeen kesim 1 araçlarını 3aşa5yukarı bilir.sana katılıyorum bir süre sonra pist üstünde mücadele olmayınca anlamı kalmıyor.trenleride izlesen aynı peşpeşe vagonlar

  5. Ya güzel kardeşim. Ben kuralları, motorları biliyorum, anlıyorum da ne oluyor? Önemli olan pist üstündeki mücadele. İsterseniz uranyumla çalıştırın araçları ne önemi var bunun? Tutmuşlar bir “taraftar anlamıyor” muhabbeti konuşup duruyorlar. Anlayınca daha mı zevk alacak?

    1. Saçmalayıp duruyorlar işte. Sebepler dairesini başka başka işaret edip duruyorlar işlerine öyle geliyor.
      İnsanların anlamasını sağlayabilecekler sanki insanlar otomobillerden bile anlamıyor yarış araçlarını mı anlayacak 🙂 WTCC den caterham cup larda ki araçların ne idüğünden anlayamayan insanların (anlamalarını sağlayacak veri, külliyat sunuyorlar sanki) F1 den Lemans dan birşey anlayabilmesi mümkün mü 🙂 Güldürüyorlar insanları sanki 80’lerin turbo’larını o gün yaşayanlar anlayabiliyordu 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir