McLaren, Yarıştığı Dönemde Magnussen’e McLaren 650s Vermediğini Doğruladı

yazar:

kategori:

McLaren takımı, kendileri adına yarıştığı dönemde Kevin Magnussen’e söz verdikleri McLaren 650s yol aracını vermediklerini kabul etti.

Son dönemde Magnussen’in başı eski takımı McLaren için paylaştığı bir fotoğraf nedeniyle dertte. Magnussen’in paylaştığı fotoğrafta 3 tekerlekli Ferrari’nin dahi McLaren aracından hızlı olduğu yazıyordu.

Magnussen’in Formula 1’e girmesini sağlayan McLaren ile açıklamaları bununla da sınırlı kalmadı. Danimarkalı sürücü, anlaşmasında kendisine 650s yol aracı verileceğine dair ibare olmasına ve hatta aracı yapılandırmasına rağmen kendisine verilmediğini söyledi.

McLaren sözcüsü “McLaren’in şirket araçlarını her iki pilotuna verdiği doğru bir şey.”

“Jenson Button sorun olmadan aracını aldı ancak Kevin Magnussen çok genç olduğu için ona uygun fiyatta sigorta yapan bir şirket bulmak zordu.” diyerek bu durumu doğruladı.


Yorumlar

“McLaren, Yarıştığı Dönemde Magnussen’e McLaren 650s Vermediğini Doğruladı” için 29 yanıt

  1. mclaren gibi bir takımda yarışmak ve oraya yakışmak ayrı şeyler.

    kevin 2. sini kaçırıyor amatörce..

    takımdan ayrılır ayrılmaz zehir zembelek açıklamalar takımı tiye alan mizahi şakalar..

    sen daha nesin ki hele bir dur..

    çaylak ve çaylak hareketler sergiliyor

    doğru yapmışlar bence.

    1. İsmail Fatih ALKAN avatarı
      İsmail Fatih ALKAN

      Takım fanatikliği ile laf söyleyen herkesi afaroz etmeye kalkmak acemice. Sen Magnussen hangi senelerde tuttuğun takımda yarıştı ve sözleşmesinin maddelerini biliyormusun ki bu şekilde açıklama yapıyorsun anlamıyorum. Bizim millet olarak sorunumuz bu zaten hemen atla dinlemeden idam et.
      Magnussen 2014-2015 senelerinde takımla olan sözleşmesi maddesi olarak 650s alacakmış. Ama takımdan yapılan komik açıklama yaşı genç olduğu için araca sigorta yaptıracak ucuz fiyatlı şirket bulamadık. Bu aynen DAM ÜSTÜNDE SAKSAĞAN VUR BELİNE KAZMAYI olmuş aynen. Ayrıca Magnussen paylaştığı fotolar yakın zamandan.ç Yani Takımda yarışırken bu paylaşımları yapmamış. Mclaren de açıklama yapmış. Evet vermemiz gereken arabayı vermedik diye.

  2. 23 değil 3 yaşında olsan bile öyle bir anlaşma varsa v e r e c e k s i n.

    1. İsmail Fatih ALKAN avatarı
      İsmail Fatih ALKAN

      +1

  3. Kontrattaki edimi yerine getirmemekte nedir artik cok ilginc.
    Kendinizi yerine koyun hakkiniz olan bir parayi alamadiginizi dusunun ne hissedersiniz acaba.

  4. zaten çok tutmayacagız arabayı da vermeyelim demişler. yazık olmus. 2. elde iyi okuturduk arabayı

  5. Madem sözleşmede var git dava aç haaa madem dava açmayacaksın bari sus.koca mclaren şirketine de sigorta parası çoktu falan gibi açıklamalar yakışmamış ayıp
    Ayrıca anlamadığım bir nokta magnussen’in pilotluğuna daha önceki mclaren açıklamalarına eleştiri yapabilirsiniz ama anlamaşında olan bir ibareyi yerine getirmedi diye de mclaren’ı savunmanın ya da magnussen’i kötülemeninde bir alemi yok.o zaman anlaşmaya dahil etmeyeceksin

  6. Sana Scooter bile fazla ne 650s i.

  7. Adam (Dennis) pintinin teki çıktı Rıza Baba.

    1. Komik mi?

  8. Vermedikleri iyi olmuş. Magnussen’in McLaren’e yakışmadığını görmüş olduk. Seneye de Renault koltuğunu kaybederse bakalım onlara neler söyleyecek?

    1. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
      Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

      Bak sen birde v12 ikiniz bir su sebili etmezsiniz.Hep savunma hep savunma Avukat mısınız loo.Sizin bu sitedeki vizyonunuz ne? Adamlar haksız açıklama da o yönde hala savunmak sizin yorumlarınızın ne kadar sapı sapına boş beleş kelime israfı olduğunu gösterir.Bu arada daha size yorum.yazmıcam ıspanak kardeşim kızdı. Hıhııh

      1. Cocuk musun nesin anlamadim.

        1. Üyelik almaya korkan troller sarmış siteyi 🙂

          1. Dostum bunlarsa tenezzül edip cevap bile verme. Değmez 🙂

      2. İsmail Fatih ALKAN avatarı
        İsmail Fatih ALKAN

        +100000000000000

    2. Valla yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi. Daha yarıştığı dönemde (2006) kendi takımına sallamış, her fırsatta eski takımına giydiren bir pilotun taraftarından gelen bu laf oldukça manidar doğrusu.

      1. Evlere şenlik bunlar 😀

  9. McLaren gibi Ferrari gibi takımlarla F1’e giriş yapmak bir lütuftur. Bir de araba mı beklemiş takımdan ? Ayıp etmiş.

  10. Ferrari&Haas avatarı

    Çıkıp babalar gibi vermedik de ama yalandan sigorta masrafi demek gerçekten çok komik.

  11. O kadar masrafla arabayı hallettiniz de sigorta mı dert oldu, bu mclaren de artık genç pilotları yetiştirmek değil, harcama politikası izliyor sanırım. Önce perez, sonra magnussen, vandoorne’yi de yakmasalar bari.

    1. Neden harcasın,söylediğin iki pilotta yarışıyor F1 de..Belkide F1 e kazandırmıştır McLaren.

      1. Son güne kadar pilot seçimi için bekletip kapının önüne koyduğu için olabilir mi?

        1. Her iki pilotta şu an F1 de yarışıyor farkındamısın. Perezde,Magnussenede. McLarende yarışacak diye birşey yok. F1 dede halen yarışıyorlarsa sorun yok.

        2. Ayrıca söylediğin iki pilotta McLarende bir sene yarışmıştır ve performans olarak çokta parlak değillerdi. Şans verildi. Değerlendiremediler.

          1. Birbirimizi pek anlayamadık sanırım. Burada bahsettiğim şans verip vermemesi değil, pilot seçerken son gube kadar bekletip diğer takımların da kadrosu dolduktan çok sonra seçimlerini açıklamaları. Bundan dolayı iki pilotta zor durumda kaldı, magnussen bir yılını boş geçirdi. Perez de Magnussen de takıma kızmak ya haklı, araba konusunda ise empati yapıp hakkının yendiğini düşün, ne tepki verirsin?

            1. Sözleşmenin son güne kalması hiç hoş değil. Geçen sene bende çok rahatsız oldum. Lakin sadece Ronun karar vereceği bir durum deği. Çok fazla sac ayağı var. Japonlar,Araplar,Sponsorlar ve Ron. Hepsinin gönlünü almak zorundasın. Maalesef takım güçsüz olunca çıkan sesler çok oluyor.

              Sözleşmesinde varsa,Magnussen dava açsın,alır zaten o zaman aracı. Şifaen söylendiyse zor alır. Bu açıklamasıda komik olur.

              1. Sözleşmesinde böyle bir ibare olduğu yazıyormuş. Yani mclaren hatalı.

  12. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
    Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

    Yani yaşı 23 daha ne olsun, yani pintiliğin yolunu yapmışsınız sigortayla bizde mclaren büyük takım bilirdik. Bildiğin tofaş çalışanı kafasındalqr.Bu arada tofaşa laf atmadım lütfen laflarımız ✖ tılmasın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir