Di Grassi: Hamilton ve Vettel Formula E’de Yapamaz

yazar:

kategori:

Lucas di Grassi Formula 1 dünya şampiyonları Lewis Hamilton ve Sebastian Vettel’in Formula E’de yarışırken zor zamanlar geçirebileceklerini düşünüyor.

Dünyanın tek elektrikli araç yarış serisinde bir çok eski F1 pilotu da yer alıyor ve Di Grassi de bunlardan birisi.

Brezilyalı pilot ilk sezonu üçüncü bitirdi ve bu sezon bir diğer eski F1 pilotu Sebastien Buemi’nin 1 puan önünde lider durumda.

Di Grassi Formula 1’in son dünya şampiyonlarının kendi neslinin en yeteneklileri olduğunu düşünse de Vettel ve Hamilton’ın Formula E’de zorlanacaklarını tahmin ediyor.

“Formula E’de zor zamanlar geçirirlerdi. İnanılmaz sürücüler, onlarla go kartlardan bu yana birlikte yarıştım. Benim neslimin en yetenekli pilotları, ancak Formula E’de cadde pistlerini öğrenmek zorundalar.”

“Onları yarışlarda yer almaya davet etmek isterim ki nasıl olduğunu görsünler. Zorlu bir rekabet olurdu ancak zor anlar yaşarlardı.”

“Başarılı olamayacaklarını söylemiyorum, ancak araçlar çok farklı, sürmesi çok zor. Haftasonu formatı çok farklı ve inanılmaz bir rekabet var. Gridin neredeyse yarısı WEC’de yarışan insanlar.”

“Bu iki seri birbirinden çok farklı, ancak sonunda ikisi içinde enerjiye sahip olmalısınız. WEC’den Formula E’ye o kadar çok geçiş yaptık ki artık buna alıştık.”


Yorumlar

“Di Grassi: Hamilton ve Vettel Formula E’de Yapamaz” için 6 yanıt

  1. Yeteneksizler olsalardı formula e kullanabilrlerdi ama yetenekliler moto gp formula 1 wtc pilotları en iyileridir koçum bazı şeyler çalışmayla olmaz yetenek gerekir o yüzden sen ordasın onlar orda

  2. Başarılı olamayacaklarını söylemiyorum

    Başlık-haber uyumu yine 10 numara

  3. Sen yapıyorsan onlar tek eliyle kullanır o araçları.

  4. [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ

    Sende F1’e gelsende boyunun ölçüsünü görsek 🙂

    1. Lotus-Renault Fan avatarı
      Lotus-Renault Fan

      Haklısın kendisi Virgin deydi ve hep gerideydi 😉

  5. Tabi ki bunu hiçbir zaman bilemeyeceğiz ama diğer seriler için de güçlü bir referans kabul edebileceğimiz ROC’ta da şampiyon olan Vettel için bu sözler biraz iddialı olmuş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir