Honda: ERS Geçen Yıldan Daha İyi

yazar:

kategori:

Honda’dan Yasuke Hasegawa, ERS’nin Honda için artık bir problem olmadığını dile getirdi.

Hasegawa “ERS geçen yıla oranla çok daha iyi durumda. Ama diğer takımları yakalamak için içten yanmalı motoru geliştirmemiz gerekiyor. Durumdan memnun değiliz ama gelişim göstermekten memnunuz”

“Kesin bir rakam veya pozisyon söylemek için çok erken. Ama mevcut konumumuzundan memnun değiliz, mutlu değiliz. Gelişmeye devam etmeliyiz”

“Elbette şasi için güncellemeler geliyor. Ama biz de güç ünitesi ile katkıda bulunabiliriz. Hedefimiz gelişmeye devam etmek. Bunun için çalışıyoruz” dedi.


Yorumlar

“Honda: ERS Geçen Yıldan Daha İyi” için 8 yanıt

  1. Daha çok gelişim lazım. 50-60 beygirle olacak iş değil. Şasi anlamında da bir sürü güncelleme getirmeleri lazım.

  2. Ferrari&Haas avatarı

    Ee hani gecen sene icten yanmali motor çok iyi ama ers de sıkıntı yaşıyoruz diyorlardi

    1. Bu yil da token sıkıntısından dolayi tamamen ERS’ye odaklanip ICE’de geride kaldilar. İlla bir laf sokacaksiniz yani.

  3. 60 70 hp ye daha ihtiyaç var bence rekabetçi olabilmek için, tabi mclarenin de o çöp şasiyi düzeltmesi lazım

  4. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Aynende öyle ERS geçen sene düzlüğün başında bitiyordu hemen bu sene Çin’in devasa düzlüğünde Renault ile düzlük sonuna kadar yan yana geldi ve 2015 Ferrari motorundan biraz daha iyiydi.Bence avrupa ile beraber Mclaren öne çıkmaya başlayacaktır.

  5. Yeni baskanimiz cok durust birisi. Arai gibi sallamiyor. Cok yasa Yusuke baskan 😀

    1. Sencer Aksu avatarı

      Alonsoculardan bu nedenle hoşlanmıyorum(ya da senden herkes üstüne alınmasın)Eskilere sürekli sallayıp yenilere köle oluyorsunuz isterse mclaren’ı 8 yıl üst üste şampiyon yapmış olsun.Arai hiçbir zaman sallamadı yılın başlarında yeni proje yüzünden fazla olumlu açıklama yaptılar o kadar.

      1. Arai tamamen şişirme bir adamdı. Galibiyetler podyumlar falan taraftarı öyle bir gaza getirdi ki ilk sene doğru düzgün puan alamayınca Arai’nin ne olduğu ortaya çıktı. Bu takıma ayakları yere basan adamlar lazım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir