Renault Palmer’in Yerine Ocon’u Getirebilir

yazar:

kategori:

Son çıkan iddialara göre Renault, beklediği performansı veremeyen çaylak pilot Jolyon Palmer’i gönderip yerine Esteban Ocon’u getirebilir.

Speed Week’in haberine göre Çin’de sonuncu olan Palmer’in yerine yedek pilot Ocon’un getirilmesi büyük bir ihtimal.

Mathias Brunner “Bazıları bunun Palmer’in son şansı olacağını söylüyorlar.” dedi.

 

 


Yorumlar

“Renault Palmer’in Yerine Ocon’u Getirebilir” için 5 yanıt

  1. çok özür diliyorum ama sinirlenmemek elde değil. renault’un bu yaptığı çok adice ve ahlaksızca bir milliyetçi ayrımdır. sırf kendinizden biri fransız gelsin diye alt klasmanlarda ondan çok daha fazla başarısı olan, henüz daha 3 yarışı geride bırakmış olan ve altında formula 1 aracı demeye dilim varmadığı rezillikte bir aracı olan genç bir adamı bu kadar kolay harcayamazsınız.

    ilk 3 yarışta daha önce 20 formula 1 gp’sinde boy göstermiş ve mclaren tecrübesi edinmiş magnussen’e 2 kere sıralamalarda yenilmesi gayet doğal.

    1. ayrıca eğer formula 1 motor gücüne dayalı kurallarla devam edecekse başka orta halli iyi bir takıma (force india,toro rosso,sauber) takıma kapağı atmak kaydıyla palmer’ın renault’tan ayrılması palmer’a yarar. renault son 20 yılda ne zaman güçlü bir motor üretmiş ?? red bulllar şampiyon olduğu yıllarda düzlük hızlarında her zaman son 2 sırada yer alırlardı. alonso döneminde de araç motordan bağımsız olarak kalkışlarda ve virajlar roket gibiydi düzlüklerde yine rezaletti, üstüne birde alonso faktörü var. 2000’den öncesini bilemem takip etmedim.

      dediğim gibi eğer formula 1 motor gücüne dayalı düzenle devam edecekse palmer kardeşimiz manorlarla mücadele etmek istemez herhalde.

  2. Gro nun antremanlarina cokuyodun noldu Palmer efendi ocon bunu 1000 e katlar

  3. Lotusun eskilerinde kurtulsun renault artık böyle saçma sapan pilotlara şans vermesinler.

  4. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
    Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

    Daha.çpk erken niye insanlar böyle konuşuyor anlamıyorum daha üçüncü yarış,Renault da mükemmel değil ne verdin de ne istiyorsun ebee fransız uşakları.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir