Vettel “Yarış Kazasıydı”

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, Çin GP’de ilk virajda yaşananlardan dolayı Daniil Kvyat ile olan atışmasından pişmanlık duymadığını, yaşananların yarış kazası olduğunu söyledi.

Ferrari pilotu, Çin’de ilk turda takım arkadaşı Raikkonen’le olan temasa Kvyat’ın sebep olduğunu söylemişti.

Vettel “Söylenen ya da söylenmesi gereken her şey söylendi. Onunla podyumdan hemen önce odada konuştum.”

“Kameraya yansıdı mı bilmiyorum ancak değişen bir şey yok. Yine aynısını yaparım.”

“Tabi ki yarıştan sonra her şey biraz sıcak oluyor ve duygular ağır basıyor ancak istediğimiz şey bu. Bu yüzden niçin burada oturayım? Belki biraz daha sessiz olabilirdim.”

“Yarışıyoruz ve bazen yarıştan sonra söylediğiniz şeyler tam olarak öncesiyle aynı olmuyor. Ancak o durumda bunları söyledim.”

“Kötü bir şey söylediğimi düşünmüyorum. Onunla iyi anlaşıyorum. Sonuç olarak yarışıyoruz ve o bir yarış kazasıydı. Tabi ki onun için en iyi sonuç oldu ancak bu tür şeyler olur.” dedi.

 


Yorumlar

“Vettel “Yarış Kazasıydı”” için 6 yanıt

  1. Yahu adamın ne pilotluğunu bırakmışsınız ne yarışçılığını. Oradaki kaza olayını doğru düzgün izlediğinizi bile sanmıyorum o kazada bir suçlu aranacaksa ya herkesin bu kazanın oluşmasında payı eşit olur ya da kvyat az çok ağır basar ama buradaki yorumları okusak Sebastian’ın Maldonadovari bir kazaya neden açtığını sanacak insanlar, Yarışı izlemesek yiyeceğiz biz de. Bu kadar fanatik olmaktan vazgeçin arkadaşlar, inanın dünya görüşünüz değişecek hem siz hem insanlık için güzel olacak.

  2. Hatasını kabul etmemiş ama Kvyat’ı suçlamayı bırakmış en azından. Bu da bir şeydir.

  3. Schumacherrari avatarı
    Schumacherrari

    takımdan çok özür diliyorum diyerek ferrariye yaranmaya çalıştın. önce takım arkadaşından özür dilemeliydin vettel.kendi hatanı örtmek için sucu kvyata attın, bahaneler ürettin. yaptğın saçmalığı ancak bir çaylak pilot yapar. gerçek bir yarışçı olmadığını bir kez daha kanıtladın.

  4. Valla 2 takım arkadaşı arasında olmasa ceza gelirdi. Normalde 2 takım arkadaşı olsa da ceza gelir ama yarış kontrol kazayı görünce herhalde şok geçirdi. İnceleme bile yapmadılar yanlış hatırlamıyorsam.

  5. vettel’i severim ama kendisi formula 1’in formula 1 olduğu zamanlarda pek yarışmadığı için böyle ataklara alışık değil. kvyat en ufak bir yanlış yapmadı.

  6. Çevir kazı yanmasın…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir