Sözcü: "Rosberg, Mercedes'ten Memnun"

yazar:

kategori:

25 yaşındaki Mercedes GP pilotu Rosberg, haberde 2010 otomobilinin bir felaket olduğunu ve W01’in arka plandaki gelişiminden memnun olmadığını belirtmişti.

Ancak takımın sözcüsü gazetenin çarpıtılmış haberi konusunda üzgün olan Rosberg ile görüştüklerini ve Alman pilotun Ross Brawn ve Mercedes takımı için takdir dolu sözlerden başka bir şey söylemediğini belirtti.

Sözcünün açıklamalarına göre Alman pilot, ‘Gümüş Okların takımında fazlasıyla mutlu’ olduğunu söylemiş.


Yorumlar

  1. söyledi yada söylemedi çok önemli değil söylediysede zaten yerden göğe kadar haklı rosberg.
    haksız olan takımdan gidecek olan biri varsa oda şef tasarımcı ve ross brawn dır.bu adamlar bu kafayla seneye ne kadar rekabetçi bi araba yaparlar oda tartışılır.9 yarış olmuş daha lastik sorununu ve ağırlık dağılımı sorunu anlayamamşılar bile anlayamadıları bi şeyide zaten çözemezler.

  2. valla geçen ki yarıştaki hatayı gördükden sonra iyi araba yapsak ne olurki.Schumacher 3. sırada giderken pite çağırıyolar ve ekibin sonuna düşüyor.Kobayashi girmedi en doğrusunu yaptı.Nasıl böyle hatalar yapılıyor geçen ki yarıştada 36 tur yumuşak lastikle Schumacher sürmüş ve rezil olmustuk.Mercedes ismine yakışmıyor.bu isim başarısızlığı kabul edemez.Rosberg konusundada sunu diyebilirimki haklı kızgınlıkda.dingil mesafesi değil sorun.Araç lastikleri kullanamıyor yani müthiş bir ağırlık merkezi sorunu var.ne diyim umarım çözerler

  3. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Bu ne şimdi hangi habere inancaz artık guven kalmadı haberlere ne işdir anlamadım umarı bu yazı dogrudur.

  4. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Osmanlı aşığı F1.

    2 ileri 1 geri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir