Todt: "İnsanlar Schumacher'in Yaptıklarına Saygı Duymalılar"

yazar:

kategori:

Amerika’ya NASCAR yarışı için gittiğinde gazetecilerin sorularını cevaplayan Todt, şu anda aracın çok önemli olduğunu söyledi.

Todt “Biliyorsunuz, her şey aracınıza bağlı. Michael harika birisi ve harika şampiyon. 7 şampiyonluk ve 91 yarış kazanan başka kimse bilmiyorum. Bazıları onu eleştirirken, onun yaptıklarına saygı duymak ve dikkatli olmak zorunda.”

“Formula 1 Dünya Şampiyonası hâlâ çok açık. Büyük mücadele var ve bu sene 9 yarışta 5 farklı isim kazandı.”

“Henüz sezonun yarısı bile tamamlanmadı ve sezonun yarısı gelecek hafta sonu Silverstone’da yapılacak Britanya GP’si ile geride kalacak. Bu yüzden etkileyici bir şampiyona oluyor.” dedi.

Todt ayrıca, NASCAR serisiyle de yakından ilgilendiklerini ve gelecek için bazı görüşmelerin olduğunu ancak şu an için büyük ölçüde güvenlik bakımından birlikte çalıştıklarını söyledi.


Yorumlar

  1. İnsanların kendilerine saygısı yokken schumi'ye saygı duymasını beklemek saçmalık olur…

  2. Formula 1'den gerçekten anlayan birisi zaten olumsuz eleştiride bulunamaz Schumacher'e istatiksel olarak mümkün değil.Olumsuz konuşanların bir kısmı geçmişten kuyruk acısı olanlar bir kısmıda benimde adım geçsin diye konuşanlar onlar da ne Schumaher'in ne de hayranlarının umurunda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir