Hamilton: "Her Zaman Doğruları Söyleyemeyebiliyorsunuz"

yazar:

kategori:

Valencia’da hakemlerin kararlarına Ferrari ve Fernando Alonso’nun sert tepki vermesinin ardından Mclaren sürücüsü Lewis Hamilton, İspanyol sürücünün Sauber’e geçilmesinin acısını çektiğini söylemişti.

Hamilton “Söylenenler beni alakadar etmiyor. Ben işimi yapmaya odaklanacağım.” dedi.

Alonso’nun açıklamalarına karşılık Hamilton “Hepimiz baskıyı hissediyoruz.”

“Bu hepimiz için şu ana kadarki en sıkı sezon. Bu sene beni gördünüz. Tüm kalbiniz ve tutkunuzla yarışıyorsanız her zaman doğruları söyleyemeyebiliyorsunuz.”

“Bunu Avustralya’da yaşamıştım, biliyorsunuz ve hepimiz bunu yaşadık.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Bunu bir özür veya geri adım olarak kabul edelim.Bir daha olmasın.

  2. ismi  lazımdeğil avatarı
    ismi lazımdeğil

    valencia sonrası alonso lewis'e "sc'nin geçilmemesi gerektiğini çocuklar bile bilir" demiş. lewis de karşılık olarak "kedi uzanamadığı ciğere mundar der" demiş. devamında lewis'in açıklaması var arayı yumuşatmaya yönelik. onda da "söylenenler beni ilgilendirmiyor, işime odaklanıyorum." sonra alonso'nun serzenişine yönelik olarak "hepimizin üzerinde baskı var(böyle konuşması normal)" demiş. sonra da "bu sezon hepimiz için şu ana kadarki en gergin sezon. aynı şeyleri ben de yaşadım. yüreğinizi ortaya koydunuğunuzda her zaman doğru olanı yapmış olmuyorsunuz. aynı şeyler avustralya'da başımdan geçti" demiş.

    arkadaşlar çeviri de hata var doğrusu budur lütfen haberi düzenleyiniz kendinize göre yorum katarak haber yapılmaz

  3. zaten kimse sana her zaman doğruları söyle demiyor.her doğru her yerde söylenmez ama sen yalan söylüyorsun senin diğerlerinden farkın bu.(pinokyo lewis seni)

  4. ismi  lazımdeğil avatarı
    ismi lazımdeğil

    arkadaşım haber ekliyorsunuz çok güzel de orjinaliyle bunun arasındaki çarpıklık "Söyleyemeyebiliyorsunuz" kelimesinden zaten ilk anda kendini belli ediyor. yanlış anlaşılmasın ben hamilton fanı değilim, haberin doğru olması beni ilgilendiriyor o yüzden yazma gereği buldum..

  5. "It’s the most intense season so far for all of us. You’ve seen even with me this year; when you put your whole heart and passion into it you are not always correct with what you say.

    lewis in burda kastettiği şeyin bu olmadığını sanıyorum.

  6. didem, ben yaklaşık 10 senedir her gün onlarca sayfa ingilizce metin okuyorum. özellikle formula 1 basınında kullanılan terimler üzerinde de çok iyi olduğumu söyleyebilirim normal ingilizcenin dışında. haberde yazılanların uzaktan yakından verdiğin linkteki içerikle alakası olmadığını söylemişsin, buna hiç anlam veremedim. neye göre bunu söyledin acaba? hatta nasıl çevirdiğini gösterirsen daha mutlu olabilirim.

    haberi çeviren arkadaş gayet güzel çevirmiş. özellikle alıntı bölümünde söylenenlerde hiçbir hata göremiyorum.

    bu kadar da sürücülerin açıklamalarını sahiplenmeyin bence. adamlar onu yapmaz, bunu yapmaz, bunu söylemez gibi savunma da yapmamanızı öneririm, çünkü o kişiler siz değilsiniz. ha dersen bu haberin zaten ingilizce olanı garip duruyor o zaman kabul ederim ama gayet düzgün olan çeviriyi uzaktan yakından alakası yok dersen o zaman işte o kişinin emeğine büyük saygısızlık yapmış olursun.

    Saygılar

  7. Hamilton yalan skandalının üzerini kapatmak istiyor.Ama konu ile alakası ne ben onu anlamaddım. Hamilton "Bu hepimiz için şu ana kadarki en sıkı sezon. Bu sene beni gördünüz. Tüm kalbiniz ve tutkunuzla yarışıyorsanız her zaman doğruları söyleyemeyebiliyorsunuz." ile her zaman doğru söylenemeyebileceğini söylüyor. Zaten hamilton haklı olsa idi schumi skandalları niye bu kadar çok konuşuldu.Hamilton açık açık bizi kekliyor.

  8. http://en.wikipedia.org/wiki/Lewis_Hamilton#Records

    Hamilton has matched or set the following records in Formula One:

    * Most consecutive podiums from debut race: 9 – Australian GP 2007 – British GP 2007 (previous record was 2 by Peter Arundell – Monaco GP 1964 – Dutch GP 1964)

    * Most consecutive podiums for a British driver: 9 – Australian GP 2007 – British GP 2007 (tied with Jim Clark – Belgian GP 1963 – South African GP 1963)

  9. ben onu tamamen unutmuşum ya haber falan varsa link atar mısın ?

  10. Tarihte ki en fazla podyuma çıkan kişi ünvanı,alonsonun doğru ve dürüt kişiliğine borçlu olduğunu unutmasın,işin ilginç yanı o sakndaldan en karlı çıkan isim ne ferrari ne de mclaren,en karlı hamilton çıkmıştır,sebedide açık hem fia ya doğruları söylemedi hem puanları silinmedi alonso sayesinde.

  11. McLarenForever kesinlikle haklısın. geriye dönüp bakıyorumda hatası olduğu "kesin" olan bir ismin yarattığı skandallar için yeterince cezalandırılmadığını görüyorum. hemde defalarca kez.
    lewis doğruları söylemekten korkmakta haklı aslında. doğruyu söyleyenler suçlu duruma düşürüldüğünden yalancı olmak daha karlı.

  12. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    burda hatanın büyük kısmı ne yazıkki takımdaydı, zaten başsorumlu şahıs işinden olmuştu,cezasını çekti.lewis söyletilenlerden sonra oda cezasını çekmişti. dolayısıyla ne ceza verilmesi gerekiyorsa verildi ama geçmişe dönüp baktığınızda yapılan yanlışlardan,skandallardan herkes hakettiği cezayı almışmı.malesef öyle olmamış.

  13. sonunda itiraf ettin ya bunu; seni tebrik ederim kara oğlan, sen arada bir doğru söyle yeter, biz onada razıyız, dokuz köyden kovulmazsın korkma sakın…

  14. yalan söylemekte üstünüze yok tabi.

    bilmem hatırladınız mı ..!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir