SSP: Imola’da Kazanan Kenan Sofuoğlu!

yazar:

kategori: ,

Dünya Supersport şampiyonasının Imola ayağında kazanan milli gururumuz Kenan Sofuoğlu oldu.

Kawasaki ZX-6R’ıyla yarışan Kenan yarışa ikinci sıradan başlamıştı. Rakibi Jules Cluzel’in MV Agusta’sını geçtikten sonra liderliğe yükselen Kenan kazanmayı başardı.

Jules Cluzel ikinci olurken üçüncülük ise Honda’sıyla PJ Jacobsen’in oldu. Kenan bu zaferi ile Supersport kategorisinde liderliğe yükseldi.

Supersport’un bir sonraki durağı Malezya’nın Sepang pisti olacak.


Yorumlar

“SSP: Imola’da Kazanan Kenan Sofuoğlu!” için 6 yanıt

  1. F-one-Driver avatarı

    Üst serileri zorlasın diye fikir belirten arkadaşlar var, evet katılıyordum bundan 3-4 sene önce, ama şuan bence kenan doğru olanı yapıyor, en iyi olduğu seride bir efsane haline geldi ve kariyerini başarıyla dolduruyor, kariyerinin devamı için hem ismini büyütüyor hemde genç pilotlara rehberlik edeceği günlerin temellerini atıyor, sponsor bağlantılarını güçlendiriyor ilerisi için, bunlar önemli şeyler, üst seriler için trenin kaçtığına inanıyorum, ama bu durum şuan devam eden başarılarını gölgelemez, ikisini ayırt etmek lazım, ayrıca ne olursa olsun bir dünya şampiyonası serisinde efsane olmak meselesi hafife alınamaz.

  2. kenanın yarışlarının tamamını yükleyen bir site varmı

  3. kenan buraya 2 beden büyük istediğin zaman herkesi tokatlabiliyor üst serilere çıkıp daha zorlu serilere geçmesi lazım

  4. Küçük başarılar kazanmak çokta önemli değildir moto 2de superbıkeda kendini geliştirmeliydi korkup kaçmak her zaman iyi değildir

    1. Kadem Yasin Semiz avatarı
      Kadem Yasin Semiz

      Sen büyük başarılar kazanırsın.

    2. daha uste cıkmalıydı tabi orası dogru da. korkup kacmak diye anlatılamaz olanlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir