Pirelli Başkanı: "Montezemolo Söylediklerinde Haklı"

yazar:

kategori:

Maranello merkezli takım Avrupa yarışından bu yana yapılan yorumlara karşı olduğunu açıklamıştı, bir diğer karşı çıkansa önümüzdeki üç yıl boyunca Formula 1’de tek lastik tedarikçisi olacak Pirelli’nin başkanı Tronchetti Provera.

RAI’nin radyo programına konuk olan Tronchetti Provera olanlarla ilgili Ferrari başkanı Luca di Montezemolo’nun söyledikleri hakkında konuştu.

“Montezemolo haklı, çünkü Valensiya’da çok kaoslu bir durumla karşılaştık ve bu da Ferrari’ye inanılmaz zarar verdi.”


Yorumlar

  1. burak bocek avatarı

    Nedense Mclaren taraftarı arkadaşlar yine bir panik havasında.Hemen her şeyde Ferrari lehine bir durum varmışcasına kaygılar dile getiriliyor.Todt için yine aynı şeyleri söylediler ancak şu zamana kadar gayet memnun görünüyorlar.Kaldı ki Ferrari Michelin'i istemiştir.Lastikler seneye büyük bir meydan okuma olucak her zamanki gibi o yüzden şimdiden kimsenin eteği tutuşmasın.Kimse bilmiyor herkes için aynı tecrübe olucak rahat olun.

  2. şimdiden amaç belli şöyle en az 2 farklı marka koyamadılar eskisi gibi

  3. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    monte haklı-haksız tartışması biryana, sadece kendi başınıza geldiğinde bağırıp çağırıyorsanız o noktada samimi olmadığınız ve tribünlere oynadığınız açıktır.pirelliden fazla bişey beklemeyin derim, bridgestone un zamanında malum takıma avantaj yaratan uygulamalarından daha fazlasını bile yapabilirler. başımıza gelecekler kimse için süpriz olmasın.

  4. Yusuf  Hitay avatarı

    bence pirelli'nin taraflı görülmesine sebebiyet vermemesi için etliye sütlüye pek karışmaması gerekli. Lastik tedarikçisinin ne işi olur bu işlerle ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir