Ricciardo Kvyat’tan Özür Bekliyor

yazar:

kategori:

Daniel Ricciardo takım arkadaşı Daniil Kvyat’ın Rusya GP’sindeki ilk tur kazasını tetiklediği için özür dilemesini beklediğini söyledi.

Kvyat ikinci virajda geç fren yapmış ve Sebastian Vettel’in aracına arkadan çarparak Ferrari’yi Ricciardo’nun üzerine göndermiş ve Avustralyalı pilotun RB12’sine hasar vermişti.

“Bir özür bekliyorum, bu böyle olmalı. Bence bir çok kişiye özür borçlu, bunu görmek isteriz.”

“Orta hamurlu lastikleri denememiz gerektiğini düşündük, ancak hiçbir işe yaramadılar.”

“Ne yazık ki hasar çok fazlaydı ve yarıştan hiçbir şey öğrenemedik, hızımızı bilmiyoruz.”

“Barselona ve Monako daha iyi geçmeli, bu yüzden önümüzde eğleneceğimiz yarışlar var.”


Yorumlar

“Ricciardo Kvyat’tan Özür Bekliyor” için 8 yanıt

  1. Adam hayatının hatasını yaptı ve özürde diledi zaten bukadar gitmeyin adamın üstüne. Evet sağlam puanlar kaybettik Vettel in yarışıda gitti ama oldu bitti. Bundan sonra kvyat her şartta iyi olmalı büyük ihtimal Marko Versstappen i geçirecek RBR koltuğuna.

  2. Herkes gelecek yilki koktugu garntilemek icin digerinin ustunde baski olusturmaya calisiyor.
    Hernekadar bunlar senna olmasada prosttan ozur dileyen sennami vardi ki ikinci temasat veytel fazlasi ile yavasliyordu bir nedenle.
    Genc pilotlar bunlar ve fazlasi ile konusutular oncesinde vettel hakkinda
    ancak redbull neden bu kadar baski uyguluyor ve verimini dusuruyor mevcut pilotun anlamadim absin onunde.

    1. Emin ol Ricciardonun koltuğunu garantilemek gibi bir derdi yok hatta Ferrari veya Mercedesten birisine gidebilir. İkincisi kaç kere anlattık Vettelin yavaşlama sebebi önündeki Perezin lastiğinin patlaması. Kvyatın havaya bakarak sürmesi de kazanın sebebi. Çevresinde olup bitenlerden haberdar olsa çok önceden tepki verirdi. İkincisi özür istemekte çok haklı Vettel ve Ricciardo. Senna da böyle neredeyse kasıtlı (Bu kadar dikkatsiz sürmesi bir çeşit kasıttır) çarpsaydı Senna da özür dilemek zorundaydı. Redbull da kızacak tabi. Onun yüzünden umutlu oldukları bir yarışta puan bile alamadan döndüler. Kısacası senin yorumun gerçeklerden uzak bir yorum.

      1. Ilginc olan bir sizin yorumunuz gercek benimki degil komik.
        Bana gore de sanki adamin icindeymisoniz veya kendisi gibi cevap vermeniz.
        Benim yorumum gercek seninki degil desem ne olacak saygi gostermeyi ogrenin yorumlara.kufur yok asagilama yok yazdiginiz gibi kafayi kaldirmista surmus hay.
        Soyledigim boyle milletin ortasinda yukleneceksen koltuga oturtma yada oturtuyorsan kapali kapailar ardinda adami sucla fircala ne yapacaksan yap boyle akbabalara yem etme yatirimini koru.

        1. Gayet saygılı bir cevap verdim ve bana göre gerçeklerden uzak bir yorum olduğunu belirttim. Ben yorumumda bir hakaret veya kötü söz göremiyorum. Eleştiri kaldıramayacaksanız buraya yorum yapmayın lütfen. Çünkü zaman zaman diğerleri sizinle aynı fikirde olmayacaktır ve yorumlarınızı eleştirecektir ve bu da çok doğal birşey. Ayrıca rica ediyorum kelimeleri bari düzgün tamamlayın, hadi noktalama işaretlerini geçtim.

          1. Dedigim kvyat i asagilayarak kafasini kaldirmis aval aval bakmiyor edasinda cunle kurmussunuz ki fare daga kusmis dagin haberi yok.aval anlaminda kelime kullanmisiniz.keliem konusinda da once meclistekileri elestirin sonra mobilden yazilanlari manidar bulun.
            Elestiri olurki zaten konusi gecenlere bana size degil arkadasim degilsiniz bende sizin degil fikir acikliyoruz o kadar o nedenle kimse icin eelstirel anlamda yazida yazmam kelimede kullanmam.
            Iyi gunler.

  3. Bu haber buraya yeni düştü ric bunu daha önce söylemişti. Kariyerinin hatasını yapmış oldu bundan sonra kvyat için işler çok zor olacak. Sene sonu çaylaklardan birine resmi törenle bırakırsın koltuğu 🙂

  4. Olurmu ricci bak şimdi aloncosular gücenicek kvayt süper pilot siz haksızınız diyecek 🙂

    Sakın sakın hatta haklı kvayt vurmalı geçirmeli delikanlı o vurdumu inletmeli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir