Ecclestone: Şampiyon Hamilton Olacak

yazar:

kategori:

Bernie Ecclestone, 2016 dünya şampiyonunun Lewis Hamilton olacağına inandığını söyledi.

Hamilton ilk dört yarışın tamamında Rosberg’in gerisinde kalmış ve Alman pilotun 43 puan gerisine düşmüştü.

Ecclestone “Önümüzde 17 yarış daha var bu yüzden zorlamaya devam etmesini söyledim. Bu dünyanın sonu değil. Bu dünya şampiyonluğunu kazanabilir. Hatta bunu başaracağından eminim” dedi.

Villeneuve ise “Lewis daha fazla başarı isteseydi bu sonuçlara yansırdı”

“Elbette kazanmak istiyor. Başarı onun için önemli. Ama şu ana kadar gördüğüm bu.”

“Elbette bir noktada uyanacaktır. Kendisine eleştiriler gelecek ve taraftar kaybedecek. O zaman bu durumdan hiç hoşlanmayacak” dedi.


Yorumlar

“Ecclestone: Şampiyon Hamilton Olacak” için 13 yanıt

  1. Formula 1 in gidişatına etki edebilecek konumdaki morukların bu tür söylemlerden kaçınması gerekir.Bir tarafı düzelteyim derken diğer tarafı yıkmaya çalışmanın bir manası yok.Hamiltonu ve ingilizleri okşarken diğer taraftan rosbergi ve almanları yok sayamazsın.Aynı adamın defalarca üstüste şampiyon olması çok mu kazançlı..Bu tipler bu davranışları huy haline getirmişler ki vazgeçmeleri mümkün değil.2006 yılının ortalarında aynı haltı yemişlerdi. Alonso puan olarak MSC den öndeydi.Hemen bu moruklar devreye girip ; paramı maykıla yatırırdım , bu sezon maykıldan kaçmaz , puan sistemi değişmeli , 8 . şampiyonluk kesin vesaire gibi zırvalıklarla Alonsoyu düşürdüler.Bunlar şom ağzını açtıktan sonra puan farkı hızla erimeye başladı.Henüz 1 kere şampiyonluk yaşamış Alonso 2. yi göremeyeceğini ya da bu sezonu MSC ye 8. olarak vereceklerini düşünmeye başlayıp paniklemişti.Henüz daha birkaç yıllık pilot olan 25 li yaşlardaki gelecek vaadeden bu toy gence yaptıklarını halen esefle kınıyorum.Rosberge de bu moruklara karşı sabırlı olmasını tavsiye ediyorum.

  2. Şafak Soysal avatarı
    Şafak Soysal

    Bu sefer geç kaldı tahminde Bay E.

    Nedense bu senenin şampiyonası 2010 senesi gibi olacak gibime geliyor. 4+1’li mücadele olaca gibime geliyor. Mercedes’in sorunlarının geleceği zaman da gelecektir.

  3. Bencede…
    Beceremezse de kendi bileceği iş çok şeyleri kaybeder. Kendisine yönelik olan şüpheleri haklı çıkartır. Böyle bir durumda şampiyonluğu Rosberg düzeyin de birine veren adama çok büyük pilot demezler bir daha 🙂

  4. Sencer aksu avatarı

    Bu adam ben beyazım dese hayır sen zencisin derim.F1in içine ettin şimdi nasıl bir torpil yapıp hamiltonu şampiyon yapacaksın?

  5. Kimi_Raikko_Forza avatarı
    Kimi_Raikko_Forza

    Bay E böyle konuşuyorsa ROS şampiyonluğa yakın demektir. Ben hala ortada görüyordum şampiyonayı ama bu açıklama ROS un şansını arttırdı 🙂

  6. Rosberg’in 2 cıvatası gevşetilir 50 puan kapatır oradan Hamilton.

  7. Onur Gentas avatarı

    Bu sene çok zor artık Lewis’in şampiyon olması. Hiç sorun yaşamayacak ve rakibin yaşamasını bekleyecek.

  8. Bende olmayacak diyorum. Villeneuve katiliyorum hamilton cok fazla istatistiklerle ilgilenen biri degil. Ikinci sampiyonluk bile onu tatmin ederdi sartlar lehine gelisti daha iyisini elde etti. Sennanin galibiyet sayisinada ulasti o yuzden rosberge cok fazla yuklenmiyir zaten takimda ibreyi rosberge cevirmis durumda.

  9. Lewis daha güçlü dönecek.

  10. Paranımı yatırdın Lewis’e yoksa içerden bilgimi aldın Bernie can.

      1. Okudum yorumunuzu dün. Haklı olma ihtimaliniz %70’de bilmiyorum artık neler planladılar neler düşünüyolar.Bekleyip görücez artık sezonun ilerleyişinde.

        1. Keşke 2000-2006 hatta 1998-2006 zamanına dönüp o yarışların modunda heyecanında gecenin 3 ünde kalkıp chatten sohbet ederek yarışı beklediğimiz günlere dönebilseydik.

          En büyük dileğim bu göz göre göre taraftarları enayi en basit ifade ile koymalarının son bulması sanki gerçekten yarışıyorlar muhabbeti yapmaları bunu midem kaldırmıyor hani bunu kendi takımımda yapsa başka takımda yapsa eleştirimi asla esirgemem hatta kendi takımıma daha yüklenirim.

          Ama işte 80-90 yaşındaki bebek bir dedenin ihtirasları para hırsları dümen altı oyunları bu hale getirdi F1 i.

          2000 den itibaren aynı gelişim ve serbestlik düzeyi olsaydı F1 de bugün kullandığınız araçlara uzay teknolojisi derdiniz.

          Engellediler kimler nasıl rahatsız oldu bilmiyorum ama engellediler çevreci ayağı yaparak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir