Trulli: "Hafif Lotus Büyük Avantaj Sağlayacak"

yazar:

kategori:

İtalyan sürücü, Lotus’un Silverstone’a getireceği daha hafif olan şasinin, kendilerine büyük avantaj sağlayacağına inanıyor.

Trulli “Aerodinamik olarak büyük güncelleme olacağını söyleyemem, hâlâ iyi ancak sadece aerodinamik açıdan daha hızlı olmayı beklemiyorum.”

“Ağırlık kaybının çok büyük yardımı olacak. Ağırlık dağılımını daha öne almamızda yardımcı olacak daha hafif bir aracımız olacak ve aracın kullanışı daha rahat olacak.”

“Bu yüzden hafif şasinin mevcut aerodinamik paketle birleşmesinin büyük etkisinin olacağını düşünüyorum.”

“Henüz işimiz bitmedi çünkü 4 kg kaybetmemizi sağlayacak süspansiyonlar var. Süspansiyonlar bu hafta sonu hazır olmayacak ve gelecek yarışta daha iyi olacağız.”

“Bir adım gelişeceğimizi düşünüyoruz ve öndekilere daha yakın olmayı umuyoruz ancak herkes geliştiği için biz de gelişmeye çalışıyoruz. Bu yüzden ne kadar yakın olacağımızı tahmin edemiyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    lotus'a saygı duyuyorum. çok çalışıyorlar. eski günlere dönmek için çalışmamlılaarda. en büyük 4.takım. umarım bu güncellemeyle ileriye fırlarsınız orta sıralara kafa tutarsınız.

  2. MagicAlonso avatarı

    trulli sevdiğim pilotlardandır umarım lotusla tekrar önlerde mücadele edbilir ileride.Onun en büyük dezavantajı yarış hızının kötü olması.Araç kontrolü ve tek turdaki hız konusunda belkide griddeki en iyi pilot kendisi.Birçok pilot da bunu kabul ediyor.Tabi sıralama formatının değişmesi onun bu avantajını da büyük oranda ortadan kaldırdı

  3. Trulli; en neyini özledim biliyormusun, hani o meşhur fren in varya, nasılda o kadar aracı tutuyordun arkanda tren misali, şimdi ise nal topluyorsun :)), çok kişinin ahını aldın çok, bunlar müstehak olsa gerek sana :)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir