Rosberg 2010'dan Vazgeçmiyor

yazar:

kategori:

Valensiya’da 12. sırada yarışa başlayıp 10. sırada yarışı tamamlayan Rosberg’in takım arkadaşı Schumacher de 15. sırada kalmıştı.

Rosberg; “Hâlâ gelişmemiz mümkün ve gerçekten güçlü sonuçlar alabiliriz. Elbette bu giderek zorlaşıyor ama araçlarımızın Valensiya’da ne durumda olduğuna bakarsanız ve son haftalarda başardıklarımızı görürseniz çok büyük adımlar attık. Bu yüzden neler olacağını bekleyip göreceğiz.”

“Otomobildeki her şeyi doğru çalıştırdığımızda nerede olduğumuzu görebiliriz.”

“Valensiya’da güncelleştirilmiş paketten ve F-kanaldan maksimum potansiyeli çıkaramadık ama kısa zamanda bunu başaracağız. Sabırlı olmalıyız.” dedi.

Rosberg ayrıca Mercedes aracının bir felaket olduğunu söylediği konusundaki haberlere de açıklık getirdi ve söylediklerinin yanlış ifade edildiğini belirtti.

“Valensiya bizim için felaketti bu oldukça açık. 12. ve 15. sıralarda olmak istemezdik. Hedefimiz daha yukarısıydı. Sanırım takımdaki herkes buna katılıyordur. Benim tüm söylediğim buydu, sadece basın yanlış aktardı.”

“Ross’u da eleştirdiğimi söylediler ama ben bunu asla yapmam çünkü ona bir insan olarak ve bu takımın lideri olarak büyük saygı duyuyorum.”


Yorumlar

  1. rosberge o rekabetçi arabayı veremeyen mercedes gp utansın.sene başından beri zamanla gelişip yarış kazanacağız denildi.ama bu bir hülyaymış.başka bi şey değil

  2. Rosberg çok yetenekli bir pilot ama malesef cok sanssız yıllardır vasat araçlar sürdükten sonra Mercedes'te galibiyetler kovalayacagını sandı ama malesef olmadı artık bu seneden umudu kesmelisin Nico aracınız gerçekten kötü ve böyle giderse sene sonuna kadar Force Indıa Williams ve Sauber bile sizi geride bırakacak umarım seneye iyi bir araç verebilir Mercedes pilotlarına çünkü çok aşırı kaliteli iki pilotu var ve bu pilotlar bukadar geride olmayı haketmıyor

  3. Her hafta bunu mu söylüyorsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir