Hamilton: Pist Dışı Hayatım Kazanmamı Sağlayacak

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton Formula 1’in dışındaki hayatının çok olumlu olduğunu ve sıkıntılı başlayan 2016 sezonunda kendisinin tekrar yükselmesine yardımcı olacağını söyledi.

Hamilton başarılarına rağmen pist dışı aktiviteleri ile eleştirilmişti, ancak o bunun kendisi için yararlı olduğunu iddia ediyor.

“Bence hayatta zor bir deneyiminiz olduğunda kendinizi bir oraya kilitlersiniz ve beyninizi meşgul edecek başka hiçbir şeyiniz olmaz. Ancak olanları düşündüğünüzde bu çok da sağlıklı bir şey değil.”

“Çıkıp farklı şeyler yapmam iyi midir? Kesinlikle. Yarışı bitirdiğim an onu düşünmeyi bırakırım, kapatırım.”

“Rusya’dan önceki Salı günü fabrikadaydım ve çok çaba sarf ettim, mühendislerime e-posta attım ve aldım. Yani kendi zamanımda biraz biraz çalışmaya devam ediyorum.”

“Sonra haftasonunda geldiğinizde zamanın geldiğini düşünmeye başlayarak tüm enerjinizi kullanmaya başlarsınız. En azından bir kısmı buna gider, belki de bu sadece bir omuz silkmedir.”

“Bunu seviyorsanız önem verirsiniz, önem vermiyorsanız da endişe etmenize gerek yoktur.”

Hamilton sezonun geri kalanındaki hedefinin basit olduğunu söyledi.

“Yarışlardaki hedef elime geçen her fırsatı değerlendirmek. Hala yarışlar ve şampiyonluklar kazanmak istiyorum. Bu şeyleri sürmeyi hala neden istediğimi bilmiyorum çünkü şimdiye kadar çok sürdüm. Ancak bu yapmayı sevdiğim şey ve bu yüzden sadece kazanmak için değil, sevdiğim sürece de bunu yapmaya devam edeceğim.”

“Diğer alanlarda da elimden geldiği kadar farklı şeyleri denemek istiyorum. Yapmak istediğim çok fazla şey var ve yeterli zamanım yok. Elbette kendi müziğimi yapmak için harcadığım zamanda keyif alıyorum, ailem ve arkadaşlarımla zaman geçirmekten keyid alıyorum, moda şeylerini seviyorum, çocukları seviyorum ve daha da fazla çocukla çalışmak istiyorum, hayvanlara yardım etmek için daha fazla çalışmak istiyorum. Hayvanlara ve insanlara yapılan bu şeylerin bazıları o kadar gaddarca ki, çok fazla şeyle ilgilenmek istiyorum. Zaman gelecek ve geçmişe baktığımda yarışlar konusunda bir çok şeyi elde ettiğimi söyleyebileceğim, ancak diğer alanlarda da öyle olacak.”

“Şu an acele etmeye gerek olmadığını keşfediyorum, bu okuldan sonra nasıl bir kariyer istediğini çözmek gibi değil, ilerledikçe yeni yeni keşfediyorum.”


Yorumlar

“Hamilton: Pist Dışı Hayatım Kazanmamı Sağlayacak” için 3 yanıt

  1. Arkadaş çok çalışıyormuş 😛
    Ne uzatıyon “napalım parası güzel” desene şuna..

  2. Felsefe yapıyorsa bu biraz sürer, bu seneye yetişmeyebilir… 🙂

  3. ispanya sons sans

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir