“Schumacher’in Hayatta Kalması Mucizeye Bağlı”

yazar:

kategori: ,

Uluslararası basında çıkan haberlere göre Michael Schumacher’in durumu kötüye gitmeye başladı.

Alman pilot 2013’ün Aralık ayında geçirdiği kazanın ardından ciddi bir beyin travması geçirmişti.

Aylardır hakkında gerçek bir açıklama yapılmayan Schumacher’in yürüyemediği, konuşamadığı hatta tepki bile vermediği iddia ediliyordu.

İspanyol Diario Sport, İtalyan Corriere dello Sport ve Belçikalı La Derniere’nin haberine göre Schumacher’in tedavi sürecinde yer alan ‘Newseveryday’ ismini kullanan Alman bir kaynak Schumacher’in sağlık durumunun iyi olmadığını söyledi.

Bu kişi Schumacher’in hayatta kalması için bir mucizeye ihtiyaç olduğunu söyledi.


Yorumlar

““Schumacher’in Hayatta Kalması Mucizeye Bağlı”” için 27 yanıt

  1. Bu haber yalan olsun lütfen Senna dan sonra senide erken yaşta kaybetmek istemiyoruz EFSANELER ÖLMEZ 🙁 Seni izlerken o gerçek ci tutkuyu o heyecanı o spor tutkusunu biz sende adadık, Senin sayende F1 i tanıdık ne zaman o kırmızı araca binsen kendim sürmüş gibi hissedip heyecanlanıyordum 7 kez dünya şampiyonu oldun onca kazaya rağmen bacağını kırmana rağmen aslanalr gibi ayağa kalkıp tekrar pistlere döndün yapma be şampiyon senin gibisi bir daha GELMEZ SENNA GİBİ SENİDE KAYBETMEYE KORKUYORUZ NE OLUR HAYATTA KAL SENNA İLK videosunu izlerken göz yaşlarımı tutamamıştım senin de ölüm haberini almak istemiyoruz o mucize gerçekleşsin LÜTFEN ŞAMPİYON ONCA SEVENİNİ VE FANLARINI BIRAKMA 🙁

  2. mercedese gidince, tifosilerin nazarı mı değdi, çok mu ah ettiler ki bu kaza başına geldi

  3. İbrahim Tatlıses bile gram iyileşmedi.Sesi düzelmedi, konuşamıyor, konuştukları anlamsız, dünyada sayılı nota basan bir insanken, notaları algılayamıyor.

    Şuminin malesef durumu çok daha kötü.Bu saatten sonra ben düzeleceğine ihtimal vermiyorum.Sadece nefes almaya teknoloji ne kadar müsaade ederse o kadar devam edecek.Ne yazık ki durum bu..

  4. İyileşecek, ayağa kalkabilecek olsa bu vakte kadar sinyallerini görürdük. Durum kötü maalesef.

  5. Çok özür dileyerek söylüyorum, Schumi maalesef artık aramızda değil, o kadar uzun zaman oldu ki onu görmeyeli ve duymayalı artık vefat etmiş gibi hissediyorum.. Küçücük bir iyi gelişme olsaydı eminim duyururlardı..

  6. Samet Demirel(GillVill) avatarı
    Samet Demirel(GillVill)

    Temennilerim bir yere kadar ne kadar üzücü de olsa sporda benim için iki efsaneden biri zaten ölmüştü ikincisi Schumi’nin geri dönme şansı ise artık imkansıza yakın, ailesininde artık bunu kabullenmesi ve ona karşı son görevi yerine getirmeleri gerekiyor :(((

  7. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
    Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

    İlginçtir herkes schuminin hala savaştığına inanıyor.neyin savaşı bu arkadaşlar, şuan hazır olan vakti bekliyor o kadar hatta beklediğinin Bille farkında değil.. Kemal Şengül biz olsak hemen ölürüz demiş, merak etme seninde çok ama çok paran olsa benimde özel bir hastanede.olsa ben sana senin paran bitene kadar bakarım.Çok seviyorsunuz üzgünsünüz ama yazdıklarınızı bir bir daha okuyun.Bu işler Allaha kalmış,onun bir işlevi yok. Sayılı nefesini veriyor hepsi bu.

    1. Her iş Allah’a(c.c.) kalmış zaten de bizim(en azından benim) söylediklerimizle alakası yok yazdıklarının.

      1. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
        Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

        Sen bişey yazmamışsın ki niye alındın.

        1. Alınma yok abi 🙂 Tek satırda olsa yazdım bende.

          1. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
            Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

            Şimcik gördüm,lafım sana değildi.

  8. arkadaslar cogu takip ettigim sayfa bu tur haberlerin menajeri Sabine Kehm veya ailesi tarafindan yapilmadigi surece haberleri inanilmasini soylemis. umidimizi kesmeyelim

  9. [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ

    🙁

  10. Şafak Soysal avatarı
    Şafak Soysal

    Karamsar haberler arttıkça kırılan umudumuza rağmen, şaşırt bizi efsane… Geri dön!..

    1. Aksini düşünmüyorum zaten, dönecek umarım.

      1. Şafak Soysal avatarı
        Şafak Soysal

        Ben de tüm kalbimle isteyerek ve inanarak bekliyorum dönüşünü..

  11. keşke ispanya gp sinde mercedes pit duvarında kulaklığını takıp ayakta yarışı takip ederken görebilseydik :((

  12. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Bu kadar Mücadele etmesi bile Schumacher’in nasıl bir insan olduğunu gösteriyor demekki belki biz kafaya öyle darbe alsak çoktan hakkın rahmetine kavuşmuş olacaktık hayırlısı diyelim..Allah’tan ümit kesilmez…

    #KeepFightingMichael

  13. Onur Gentas avatarı

    Bazen iyi bazen kötü haberler alıyoruz fakat dikkatimi çeken iyi haberlerde Sabina Kehm’in çıkıp hemen haberi yalanlaması diğer taraftan kötü haberlerde ses çıkarmıyor. Tabi haber kanallarının da ne kadar doğru yayın yaptıkları bilinemez. Konuşan kişi kimdir hayal ürünümüdür bilemeyiz. Böyle popüler insanlar hakkında her zaman asparagas haberler yazılıp çizilmiştir. Biz ümidimizi kaybetmeyelim, o sonuna kadar savaşacak bir insan.

  14. ”Bir efsanenin sonu böyle mi olmalıydı?” diye sordurabiliyor işte hayat. Gözlerim doldu okurken. Kemal abininki de üste tuz biber oldu. Umarım çok acı çekmeden aramızdan ayrılır, sonunda bunu yaşayacaksa.

  15. Sen yıllarca dünyanın en hızlı en tehlikeli araçlarında yarış hatta kazalar yap hiçbir şey olmasın, ama kayak yaparken hayatın kararsın. Olacak iş değil. Gelecek nesillerinde onu canlı görmesini isterdim. Bizim zamanımıza denk geldiği için şanslı sayılırız. Gerçi bende fazla izleyemedim.

  16. Eray Parlak avatarı

    Schumacheri bu durumda görmek gerçekten çok üzücü, çok sayıda insanın bende dahil, kendisini idol olarak gördüğü bu isime tam olarak ne oldu bilemiyoruz , en azından son halini bile görsek yeterdi. Sanırım kötü son yaklaşıyor gerçekten bu sonu haketmiyordu Schumacher üzülüyorum..

  17. Kemal Şengül yüreğine sağlık aynı düşüncedeyiz. ailemden akrabalarımdan yada tanıdıklarım dışında birinin hayatı hiç bu kadar önemli olmadı inş iyi haberlerini alırız zor ama bu duruma dayanabilen tek insanda schumidir. efsane gözünü seveyim bizi bırakma gözlerim dolu yazıyorum bunları işte senin sevgin böyle bir şey. inş daha alıcak çok nefesin vardır

  18. Bu söylenenlerden Schumacher’in bitkisel hayata girmeye yakın olduğunu hatta girdiğini çıkartıyorum. Ciddi beyin ameliyatları geçirdikten sonra Schumacher’in eskisi gibi olmayacağını biliyorduk. Çoğu fonksiyonu eskisi gibi olmayacaktı. Her geçen yıl yaşlanıyor sonuçta. Kilosunun çoğunu kaybetmiş. Onun yerinde biz olsaydık muhtemelen kaza anında hayatımızı kaybetmiştik. Ama düzenli spor, sağlıklı beslenme ve aile desteği sayesinde bugüne kadar yaşamayı başardı.

    Hayatımın çoğu kısmında yer alan, uğruna gülüp ağladığım, ilham aldığım, örnek aldığım tek insanı bu halde görmek çok üzücü. İyi haberlerini duymak istiyorum fakat bunun çok zor olduğunu biliyorum. Ama Schumacher’in hayatı boyunca yaptıklarına bakınca Schumacher için hiçbir şeyin zor olmadığını da biliyorum. Umarım yeniden seni görebiliriz efsane..

    1. Bir McLaren ve Hakkinen taraftarı olarak zamanında en fazla iyi niyet temennisinde(!) bulunduğum büyük efsanenin bu durumu beni de en az sizin kadar üzüyor ve eminim gerçek sporseverlerin hepsi böyle duygular içindedir.

      Eski güzel günleri düşünüyorum, o günler geri gelse de keşke bizler yine efsaneye karşı kaybetsek ve bol bol temenni de bulunsak. Kıymetini şimdi daha iyi anlıyoruz.

      Pilotluğunun yanı sıra insan olarak da dört dörtlük birisi olan Schuminin acısını umarım yaşamayız.

  19. Batuhan #ForzaFerrari avatarı
    Batuhan #ForzaFerrari

    Kendimizi zaten kötü sona aylar öncesinden hazırlamıştık. Güle güle Schumi, umarım Senna ve Bianchi’nin yanında huzura erersin 🙁

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir