Honda Büyük Güncellemeler Planlıyor

yazar:

kategori:

Honda’nın Motor Sporları Patronu Yusuke Hasegawa, gelişim haklarını az az kullanıp küçük adımlar atmak yerine daha büyük kullanımlarla daha büyük güncellemeler hedeflediklerini söyledi.

McLaren’in motor partneri Honda, henüz bu sene hiç gelişim hakkı kullanmadı. Rakipleri ise şimdiye kadar gelişim haklarının bazılarını kullandılar.

Rusya’da Ferrari 3, Mercedes 2, Renault ise 1 hak kullandı. Renault’nun Kanada için çok daha fazla gelişim hakkı kullanması bekleniyor.

Hasegawa “Tabi ki gelişmeye devam ediyoruz. Sadece yeni teknoloji ve gelişim haklarını ne zaman kullanacağımıza karar vermeliyiz.”

“Biraz gelişim hakkımız var ancak hala sınırlı ve onları taktiksel açıdan küçük adımlar için kullanmak istemiyoruz.”

“Gelişim haklarını adım adım kullanmak yerine daha etkili kullanmayı planlıyoruz.”

“Gelişimin tam olarak sonucunu görmeliyiz. Umarım büyük adımlar olur.”

“Bazı şeylerin çok umut verici olduğunu duydum ancak piste çıkarmadan önce tam olarak ne kadar olacağını söyleyemem.”

“İçten yanmalı motor ve ERS’ye odaklanıyoruz.” dedi.

Kullanılan Gelişim Hakları

Ferrari 26 (6 kaldı)
Mercedes 21 (11 kaldı)
Honda 18 (14 kaldı)
Renault 8 (24 kaldı)


Yorumlar

“Honda Büyük Güncellemeler Planlıyor” için 8 yanıt

  1. [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ

    Mclarende yeni güç ünitesi ile birlikte arka taraf yeniden tasarlancak sanırım.Ön ve arka kanatlar iyileştirme yapılcakmış.İleriki güç ünitesi için temelimi ne atılacakmış anlamadım valla adiyos amigos. 🙂

    Aggiornamenti che secondo Motorsport andranno a riguardare il telaio, il fondo della vettura, le ali, sia l’anteriore che la posteriore oltre che a modifiche alla carrozzeria. Insomma anche il Team inglese cosi come Mercedes porterà, al contrario di Ferrari, un grosso pacchetto evoluzione che dovrebbe far fare ad Alonso e Button dei nuovi passi in avanti sempre aspettando il nuovo motore evoluzione di Honda. Power Unit che come scrivevamo nella Review tecnica post Russia GP verrà introdotto in Spagna nei test post Gran Premio mentre ufficialmente farà il suo debutto solo nel Gran Premio del Canada.

    1. paylaşımının google translate ile ingilizceye çevrilmişi.

      Updates that according Motorsport will go to cover the frame, the bottom of the car, the wings, both the front and the rear as well as modifications to the body. In short, even the English team as well as Mercedes will lead, in contrast to Ferrari, a big evolution package that should be do to Alonso and Button of new steps forward always waiting for the new engine evolution Honda. Power Unit which, as we wrote in the Review after Russia GP technique will be introduced in Spain in the post GP test while officially will debut only in the Canadian Grand Prix.

  2. Şafak Soysal avatarı
    Şafak Soysal

    McLaren geliyor nihayet yavaş yavaş. Uykudan uyanıyorlar, rekabeti arttıracak eski bir dost dönüyor yavaş yavaş. Spor adına mutluluk verici :).

  3. “İçten yanmalı motor ve ERS’ye odaklanıyoruz.” dedi.
    artık karar verin nereye odaklanıyorsunuz

    1. karar vermişler ice ve ers’ye odaklanıyorlar.

  4. İspanyadan sonra bambaşka bir McLaren geliyor gibi

  5. Motor geçen seneye göre oldukça iyi. Yüksek hızlarda hiç problem yaratmıyor. Ayrıca ilginç bir şekilde dayanıklı görünüyor. Ben McLaren’in şasi üzerine daha fazla çalışması gerektiğini düşünüyorum. Bence puanları garanti etmek için yarım saniye, podyum için ise net 1 saniye lazım.

  6. “Bazı şeylerin çok umut verici olduğunu duydum ancak piste çıkarmadan önce tam olarak ne kadar olacağını söyleyemem.”

    Biraz gelişim yakalamışız gibi görünüyor. Umarım bizi orta gruptan tamamen sıyırıp, ön gruba doğru yaklaştıracak kadar iyi bir gelişim olmuştur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir