“Yeni Force India İspanya’da Çok Farklı Görünecek”

yazar:

kategori:

Force India’nın Takım Patronu Vijay Mallya, İspanya GP’ye getirdikleri güncellemelerle Force India aracının oldukça farklı görüneceğini söyledi.

Silverstone kökenli takım, geçen sezonun ardından bu seneye büyük umutlarla başlasa da ilk yarışlarda beklentinin çok ötesinde kaldı.

Mallya “Yeni güncellemeler yetişti ve cuma günü antrenmanlarda her iki araçta olacak. Oldukça detaylı şeyler ve araç oldukça farklı görünecek.” dedi.

Sergio Perez ” Rusya’da tekrar puanlara dönmek önemliydi. Araç tüm hafta sonu çok iyi performans gösterdi ve sene başından beri araçta ilerleme kaydettik.”

“Pürüzsüz bir yarış değildi ancak pes etmedik ve 2 puan kazanarak iyi bir dönüş yaptık. Sezona zorlu bir başlangıç yaptık ancak şu anda momentum değişiyor gibi. Sochi’deki performansımız büyük bir motivasyondu.”

“Barcelona güncel araç için ilk şans olacak. Cuma günü her şeyi anlama açısından büyük bir görev olacak ancak yeni parçaları test etmek her zaman heyecan verici olmuştur.” dedi.

 


Yorumlar

““Yeni Force India İspanya’da Çok Farklı Görünecek”” için 12 yanıt

  1. Yanılmıyorsam patron aylar sonra demeç veriyor, bu gayet guzel. Guncelleme iyi hoş birazda ilk tura dikkat edilmeli, ilk yarış Perez, 2.yarış ikisi birden, Çin tum hafta facia, Rusya yine iki araç sorun yaşadı. Bu yarışlarda sadece Hulk Melbourne sorunsuz gitti oradan puanlar çıkardık. İlk turu geçersek rahat puan alırız.

  2. [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ

    Force İndiada geneli kanatları kapsayan güncelleştirmeler olacakmış.Ön,arka,aracın altı,arka fren kanalları ve aracın motor kapağında güncellemeler olacakmış.5/10 gelişme ile Williamsı geride bırakabilecekleri düşünülüyor.

    Aggiornamenti che riguarderanno le ali, sia l’anteriore che la posteriore, il fondo, la carrozzeria (cofano motore in primis) e i condotti dei freni posteriori. Aggiornamenti che potrebbero garantire fino a 5 decimi di miglioramento secondo quanto comunicato dalla Force India e che potrebbero portare la scuderia indiana molto vicina alla quarta forza di questo mondiale 2016, la Williams.

  3. Geçen seneki gibi bir atılım yaparlarsa işimiz iş 🙂 Tam bu grubu geride bıraktık derken önümüze geçebilirler.

    1. Force India’da ne o imkan, ne de yetenek var. Gecen sene McLaren, RedBull ve bu gruba Lotus’u dahil edersek (turbo cagindan onceki guclerinden dolayi) bu grubun gerilerde kalmasindan dolayi Force India one cikmis gibi gorundu. Bu uc takim eski yerine yavas yavas dönüyor artik. Force India da kendi yerine…

      1. Şafak Soysal avatarı
        Şafak Soysal

        Açıkçası ilk cümlene katılmıyorum Süleyman. Geçen sene yaptıkları atılım gerçekten iyi bir atılımdı. Hele ki o burun tasarımı, kuralların etrafından dolaşan tam bir mühendislik harikası. Yani o yetenek doğrusunu söylemek gerekirse Mercedes, Ferrari, Red Bull ve McLaren’dan sonraki takımlardan çok daha fazla var.

        Ama bu sene Vijay Mallya’nın da yaşadığı sorunlara da bakarsan imkân konusunda sana katılabilirim.

        Bu sene ilerledikçe daha iyi göreceğimiz ve bence bu yılın en keyifli rekabetlerinden biri Force India-McLaren arasında 5.lik savaşı olacak. 😉 İlerleyen yarışlarda Haas da karıştırabilir oraları iyice. Bu sene orta sıra bakımından müthiş keyifli bir sene ve McLaren’ın geçen seneden sonra en azından bu rekabette bulunması güzel bir şey. 2017’de McLaren rekabetinin ilk 3 takıma evrilmesi temennisiyle yorumumu noktalıyorum. 🙂

        1. Ben 5.lik degilde 4. Siraya kadar oynayacagimizi düşünüyorum. Özellikle sezon sonlarina dogru williamsi yakalayip gecebilirler.

          1. Şafak Soysal avatarı
            Şafak Soysal

            Haklı olabilirsin. Williams gelişim yarışında kendisine yön olarak genellikle geriyi seçen bir takım oldu son zamanlarda. 🙂

          2. Williams Rusya’da ilginç bir şekilde güçlüydü. Beni düşündürmüyor değiller.

            1. Motorları var ve düzlükte en yüksek hıza ulaşan 2 takımdan biri olduğunu düşünürsek Rusya onlar için normaldi bence.

            2. Şafak Soysal avatarı
              Şafak Soysal

              Rusya’da bazı takımlar da sezonun başında gösterdiği performansı gösteremedi. Pist faktörü olma olasılığı yüksek. Ama yeni ön kanat Williams’a gerçekten yarar sağlamış olabilir.

        2. Yorumunun tamamina yakin kismina katilmakla beraber yetenek kismina tekrar bir parantez acmak istiyorum. 🙂

          Elbette yetenekli muhendisleri vardir ama daha fazlasinin gelecegini dusunmuyorum. 🙂

          1. Şafak Soysal avatarı
            Şafak Soysal

            Bak orası öyle olabilir, adamları tanımıyorum bilemem. 😀

            Ama bunu bulan adamlarda daha fazlası vardır diye umuyorum. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir