1998 Monako: Schumacher’in Uzun Pit Stopu


Yorumlar

“1998 Monako: Schumacher’in Uzun Pit Stopu” için 5 yanıt

  1. @Murnout aydınlat bizi, mevzu nedir burada? Sol arka tarafta bir problem var ki aracın arkası kopuyor yüzme havuzunda. Sonra pite geliyor Schumacher ama önce atarlanıp çıkıyor araçtan, ardından sorun çözülüyor sanırım. Fakat ne yapıyorlar da çözüyorlar sorunu?

    1. @Murnout‘tan açıklama istediniz ama ben yine de hatırladığım kadarını aktarayım, yanlış hatırlamıyorsam schumi haripin’de cesur bir atakla Wurz’u geçti, ama 2 viraj sonra (tünelden önceki son virajda) Wurz daha cesur bir atakla Michael’ı tekrar geçti, schumi de önleme yapmaya çalışınca temas yaşadılar (süspansiyon veya arka kanat bağlantıları hasar aldı ancak onarabildiler pit o yüzden uzun sürdü), Wurz biraz daha gitti ancak o da sonra çekildi, schumi 7.liğe kadar çıktı yine yanlış hatırlamıyorsam son turda tünel çıkışında 6.sıradakini (galiba arrows’tu) geçeceğim derken vatandaşı biçince onunda yarışı bitti.

      1. Teşekkürler…

    2. alpsaral’ın da bahsettiği gibi sanıyorsam Benetton’lardan birisini (Wurz imiş) geçerken temas yaşamışlardı ve aracı kontrol etmek için zaman kaybetmişti. Sanırım arka kanat veya süspansiyon bağlantısını değiştiriyorlar.

      1. Tamamdır başkan sağ olasın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir