Raikkonen: "Kararımı Verdiğim Zaman Herkese Açıklarım"

yazar:

kategori:

2007 F1 Dünya Şampiyonu Kimi Raikkonen bu hafta sonu Bulgaristan Rallisinde yarışıyor olsa da kendisiyle ilgili iddialar Silverstone padoğunda devam ediyor.

Robert Kubica’nın Raikkonen ‘in iyi bir takım arkadaşı olacağını söylemesiyle alevlenen söylentilerin ardıdnan Norbert Haug’un Raikkonen’i İsviçre’de ziyaret etmesi de iddiaları körükledi.

Bulgaristan Rallisi sırasında kendisine 2011 için planları sorulduğunda Fin pilot, “Kararımı verdiğim zaman elbette bunu herkese açıklayacağım. Her zaman birçok seçenek vardır. Ben de kendim için doğru olanı seçmeliyim. ” dedi.


Yorumlar

  1. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Her zamanki gibi kendi hakkında çıkan haberlerden rahatsız.İşine odaklanmaya çalışıyo.Belliki sezon sonunu bekleyecek.Ama sezon sonu onun için geç olabilir.Kimmppa'ya katılıyorum.sayesinde beklemeyi tamamen kavradık ve sabretmeyi :))

    Bi yandan F1'e dönmesini çok istiyorum.Bi yandan F1'deki tartışmalardan, kargaşalardan uzak kalıp WRC'de efsaneleşmesini.kendisi için en iyi kararı verir umarım.WRC aşkıyla Mclaren'e imza atmayan adam, ralliye tam alışıyoken ve iyice öğreniyoken F1'e geri döner mi.bence dönmez.ama umutlar da bitmeeeezz 😉 🙂

  2. ahmet güçlüöver avatarı
    ahmet güçlüöver

    Mclaren'deki yıllarında Kimi'nin fanatiklerindendim. Ferrari'ye gidinca takımıma sadık kaldım.

    Yalnız benim asıl dikkat çekmek istediğim şey Raikkonen'in taktığı sponsor kepleri. Bir insanda bu kadar mı iğreti duru bir kep!
    🙂

  3. Sen karar verene kadar Kimi biz taraftarların nirvanaya ulaşacağız.Sayende sabır katsayımız arttı.Beklemenin gerçek anlamını öğrendik =)

  4. mephistofeles  avatarı
    mephistofeles

    webberin kontratı formalite webber bi varlık göstermezse bu yıl raiyi alırlar

  5. Kimi'nin sene başındaki kadar F1'e soğuk olmadıgını söylemiştim..Şu an zor bir karar bekliyor Ice man'i umarım F1'i seçer ve Renault onun için çoooook güçlü bir araç üretir :)) Güçlü Raikkonen Güçlü Renault :)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir