Vettel Sıralamalarda Daha İyi Olmayı Umuyor

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, kendisi için pek iyi geçmeyen İspanya GP 2. antrenman seansına rağmen cumartesi günü daha güçlü olmayı beklediğini söyledi.

Sabah seansında en hızlı isim olan Vettel, öğleden sonra 1 saniye geride 4. olmuştu.

Vettel “Bugün bizim için mükemmel olmasa da yarın daha iyi olmalı. Bugün öğleden sonra biraz sıkıntılıydı ve sabahki kadar iyi değildik. Ancak yine de araç üzerinde çalışabilir ve gece geliştirebiliriz.”

“Genelde bu konuda oldukça güçlüyüz. Sonuç olarak bugün sadece cumaydı bu yüzden tahminlerimizde dikkatli olmalıyız.”

“İlk izlenimlerim iyi. Bunu yarın doğrulayıp doğrulayamayacağımız diğerlerine bağlı olacak. Bir adım atabileceğimize ve yarın daha güçlü olacağımıza inanıyorum.” dedi.


Yorumlar

“Vettel Sıralamalarda Daha İyi Olmayı Umuyor” için 4 yanıt

  1. ferrari, bu yarışı da gümüş oklara kaptırırsa arrivabene için durumlar kötüleşir.

    1. yide arrivabene napsın araba mı yapsın veya o mu sürsün. Mevzu birinin ipinin çekilmesiyse mühendis tasarımcı vs olur. Yani 1 baş tasarımcı teknik sorumlu james allsion 2 güç ünitesi tasarımcısı matio binotto 3 şef tasarımcı simon resta. Arrivabene napsın yani. Yönetmek işini yapıyor adam. Adamın yönetim biçimine göre mi mühendis yapıyor arabayı ?

      1. Hay ağzına sağlık Arrivabene çok az bulunur tipte bir adam kalmalı kesinlikle.

      2. Fernando Alonso 05-06 avatarı
        Fernando Alonso 05-06

        Gecen sene 3ayda Arriva yapti arabayi diyodunuz simdi Arriva ne yapsin oldu dimi bu sene gecen sene sansa bala aldigi 3 yaristan fazla yaris alamazsa basip gitsin bu isler oyle kabadayi tavirlariyla olmuyo bu adami fazla sisirdiniz ve balonu patladi daha simdiden…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir