Glen Geri Dönüyor

yazar:

kategori:

İptal edilen Boston GP’sinin yerine pist arayışları içerisinde olan IndyCar, Watkins Glen ile anlaşmaya vardı.

İşçi bayramı haftasında koşulacak Boston’daki sokak yarışının organizatör tarafından iptal edilmesiyle Gateway, Watkins Glen, Laguna Seca ile görüşen IndyCar yönetimi kararını Watkins Glen’den yana kullandı. 6 sene sonra IndyCar araçları Glen’de yarışmış olacaklar.

IndyCar Series Başkanı Jay Frye ; ” Verizon IndyCar’ın Watkins’e dönüşü harika. Kısa süre içerisindeki çabalarından dolayı Michael Printup ve onun çalışma arkadaşlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Büyük bir yarış geçmişi olan Watkins Glen’de serimizin pist üzerindeki rekabet ve heyecanını sergilemek için sabırsızlanıyoruz. ” dedi.

Watkins Glen Başkanı Michael Printup ; Yeniden IndyCar’ı Glen’de ağırlamaktan heyecan duyuyoruz. Hızlı bir şekilde bu anlaşmayı imzalamak her iki tarafın da ne kadar motive olduğunu gösteriyor. Bu kadar kısa sürede bir rekor kırdığımızı düşünüyorum. Açık tekerlek, Watkins ile eş anlamlıdır. Yarış harika olacak. ” ifadelerini kullandı.

1-4 Eylül arasında gerçekleştirilecek IndyCar haftasonunda destek yarışları Indy Lights, Pro Mazda ve Cooper Tires US F2000 yarışları da yapılacak. 60 tur üzerinden Boot versiyonunda koşulacak Watkins Glen için biletler gelecek hafta satışa sunulacak.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir