Button Q3’e Sevindikleri İçin Mutsuz

yazar:

kategori:

Jenson Button takım arkadaşı Fernando Alonso’nun Catalunya’da Q3’e kalmasına sevindiğini ancak bunun McLaren için bir hedef olmadığını söyledi.

“Q3 ile heyecan duymamız üzücü, ancak gerçekten bundan heyecan duyduk. Son iki yılda bunu yapamamıştık.”

“Fernando’nun hakkını vermeliyim, tüm hafta sonu çok hızlıydı.”

“Bu takım için iyi. Ancak olmamız gereken yer burası değil, ancak bir çok insanın, taraftarların yüzünün güldüğünden eminim.”

Alonso Q3’ten dolayı mutlu ancak zor bir Pazar günü bekliyor.

“Sonunda garip bir şeyler olmadan Q3’e çıkabildik ve bu ilk adımla daha mutlu hissediyorum. Her gün daha rekabetçi olduğumuzu görüyorum.”

“Muhtemelen karmaşık bir yarış olacak. Çok fazla aşınma var, tüm takımlar bu soruna sahip. Özellikle bu yılki basınçlarla birlikte iki kez durmaya çalışmak zor olacak.”

“Üç pit stopta ise bir çok kişiyi geçmek zorundasınız ve bu büyük bir risk. Bunu değerlendireceğiz.”

“Q3’te olmak ve rekabetçi hissetmekten dolayı mutluyum, ancak yarışa 10. sıradan kullanılmış lastiklerle başlayacağıma 11., 12. veya 13. sıradan yeni lastiklerle başlamayı yeğlerim. Yarın bununla mücadele etmemiz gerekecek, ancak ilerlemeden dolayı mutluyum.”


Yorumlar

“Button Q3’e Sevindikleri İçin Mutsuz” için 7 yanıt

  1. Button bahreyn sıralamasında, hızı hakkında bilgi vermiştir.Laf cambazlığı yapmaya gerek yok.Performansın hiç iyi değil, aracı limitlerine ulaştıramıyorsun.Seneye yüksek ihtimal yolcusun.Öyle de olmalı.

  2. xtrabitracing avatarı
    xtrabitracing

    Button noktayı koymuş. Aslında Alonso’nun da sevinmesine şaşırdım. Belki basın karşısında öyledir kim bilir.

    Ama son cümlede dediğine kahkaha attım. La sanki ilk 10’da bi tek sen lastik seçemiyorsun, 1. de seçemiyor, şikayet ediyor mu 😀

  3. Son yorumu çok önemli. Startta yer kaybetmemesi şart, özellikle Force india ve Torro Rossoya dayanması gerek pit stoplara kadar.

  4. Sonunda gerçekçi bir yorum gelmiş. Tamam Q3’e sevin, adım adım gelişiyorsunuz, inşallah da devam edersiniz zira Mclaren’in yeri önlerdir, galibiyet mücadeleleridir ama bayram da etmeyin be kardeşim. Super Aguri’den bir farkınız olsun.

  5. Gerilerden başlıyorsan eğer amacın Q3’e kalmak olur değil mi Button can ? Elimizde sihirli değnek yokki podyum savaşı verelim herşey adım adım olacak.

  6. Button’ın emekli olma ya da takımdan ayrılma zamanı geldi, takımın birlik bütünlüğüne uymuyor, aksine ahengi bozuyor.

  7. Button geçen yarışta da takım arkadaşının gerisinde kalmıştı. Mental olarak sıkıntı mı yaşıyor acaba diye düşünüyorum. İki araçla Q3 görebilirdik ama araçtan maksimumu çıkaramadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir