Barrichello'dan Gelişen Williams'a Övgüler

yazar:

kategori:

Brezilyalı sürücü, Valencia’da 4. olmasının ardından Silverstone’da önde yaşanan sorunları iyi değerlendirdi ve 5. olmayı başardı.

Barrichello “Bugün iyi bir yarış oldu. İlk turda iyi başladık ve çok fazla sorun yaşamadan bir kaç sıra kazandım.”

“Pitlerde ve güvenlik aracı periyodunda Alonso’dan bir sıra kazandım, Button’a karşı ise bir sıra kaybettim ancka genel olarak 5. sıra güvendeydi.”

“Takım 2 yarış üst üste ilk 5’te olmak için harika çaba sergiledi. Bu belki harika bir sonuç değil ancak gelişimin yönünü gösteriyor.”

“Takım hala olması gerektiği yerde değil ancak bugünkü performanstan memnunuz. Daha fazla gelişmek için çalışmaya ve olumlu düşünmeye devam edeceğiz.” dedi.

Bugün 10. olarak Williams’a sezonun ilk 2 araçlı puanını kazandıran Nico Hulkenberg ise “Genel olarak olumlu bir yarıştı. Startta pozisyon kaybetmem ve Hangar’a doğru ilerlerken Petrov’un beni dışarıdan geçmesi kötü oldu.”

“Bunun yanında yarışın sonunda Michael’i geçemedim ve bu da 10. olmama neden oldu. İlk bölümde uzun süre yumuşak lastiklerle kalmam doğru karardı ve takım iyi çaba sergiledi.” dedi.


Yorumlar

  1. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Umarım Williams efsanesi ön sıralara döner…

  2. olgun peker avatarı

    WİLLİAMS ŞU DURUMDA BU GİDİŞLE RENAULTU GECEBILECEK POTANSIYELE GELDİ BENCE RED BULL FERRARİ MCLAREN MERCEDES TEN SONRA EN BUYUK TAKIM OLABILIRLER…

  3. Bu Barichello kesinlikle yaşlanmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir