Red Bull 2017 Motor Tedarikçisi Konusunda Rahat

yazar:

kategori:

Christian Horner 2017 sezonunda motor tedariği için Red Bull’un muhtemelen Renault’dan başka seçeneği olmayacağını düşünüyor.

Motor tedarikçilerinin FIA’ya bu gün içerisinde, gelecek sene için hangi takımlarla kontratları olduğunu ya da hangi takımlara teklif yapıldığı bildirmeleri gerekiyor.

Red Bull’un bugün içerisinde Renault tarafından kendilerine yapılan teklifi kabul etmek durumunda olması dolayısıyla Honda’nın Red Bull ile anlaşması ihtimali ortadan kalkıyor.

Horner, Motorsport.com’a yaptığı açıklamada “Seçeneklerimiz kısıtlı. Tedarik zorunluluğunun kimse için geçerli olacağını sanmıyorum. Daha önce de söylediğim gibi anlaşma biraz zayıf bir anlaşma. Hiç yoktan iyidir ama ezber bozan bir olay da değil.” diye konuştu.

Horner, Renault hakkında “Motor tedarikçisi ortağımızla işler doğru yönde ilerliyor. Onlarla ilişkilerimiz daima iyi olmuştur. Arka planda olanlar önemli. Büyük bir yeniden yapılanma ve doğru insanları doğru göreve getirme konusunda çalışmaları mevcut. Gelişim kaydedildiğini görebiliyorsunuz.” diyor.

Ayrıca Toro Rosso’nun da 2017 yılında Renault’ya dönebileceğinin sinyallerini veriyor.

“Henüz erken. Ama kaçınılmaz olarak ilerleyen günlerde bu da konuşulacaktır.”


Yorumlar

“Red Bull 2017 Motor Tedarikçisi Konusunda Rahat” için 2 yanıt

  1. Bunlar kadar yüzsüz bir takım olamaz herhalde,F1 tarihinde.

  2. Onlarla ilişkilerimiz daima iyi olmuştur.

    adamlara sövüyodunuz lan neredeyse.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir