Fry: "Red Bull Olanlara Hemen Karşılık Vermeli"

yazar:

kategori:

Rubens Barrichello’nun geçen sene bazı noktalarda takımın stratejisini eleştirmesinden yola çıkan Fry, “Onların durumuyla empati kurabiliyorum. Ama dışardan göründüğü kadarıyla Red Bull’un durumu ihtiyaçları olandan fazla problem yaratıyor gibi görünüyor.”

“Açıkça en hızlı araca sahipler ve hepimizin önünde olmaları gerekiyor ama değiller. bu yüzden kendilerine bir bakmalı ve neyi yanlış yaptıkları üzerine düşünmeliler.” dedi.

Fry, Red Bull’un tüm yönetim seviyesinin nerede yanlış yaptıkları üzerinde düşünmelerinin zamanının geldiğini ve dümeni zafere doğru çevirdiklerinden emin olmaları gerektiğini düşünüyor.

“Takımın içerisinde neler olduğunu bilemiyorum ama açıkça belli ki pilotların ve takım yöneticilerinnin aralarında konuşması gerek. Eğer McLaren’i yeneceklerse sorunları çözmeleri gerekiyor.”

“McLaren’in en büyük tehdit olduğu açıkça belli. Son derece organize olmuşlar, harika bir takım ve şimdiye kadar birçok şampiyonluk kazandılar. Bu yüzden onları yenmek zorlu bir görev. Red Bull en kısa sürede olaylara reaksiyon göstermeli çünkü aslında şimdi olduklarından önde olmaları gerekiyordu.”

Fry ayrıca Red Bull patronlarının pilotları daha iyi idare etmesi gerektiğini düşünüyor.

Son olarak da Mark Webber’in yarış sonrası telsizden sözlediklerine aman vermemek gerektiğini ekliyor Fry.

“Bu kapalı kapılar arkasında görüşülmesi gereken bir konu, umumi bir tartışma değil.”

“Red Bull’un iki harika pilotu olduğunu düşünüyorum ve her ikisi de birey olarak iyi insanlar. Rekabetçiler ve en iyi otomobile sahipler. Bu yüzden kazanabilmeliler.”


Yorumlar

  1. Sen onları bırakta kendi takımına bak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir