Webber Şampiyon Olursa Briatore Kazanacak

yazar:

kategori:

Geçen sene ortaya çıkan kaza skandalının ardından spordan men edilen Briatore, bu sene 3 yarışa katıldı ve hâlâ Mark Webber’in menajerliğini sürdürüyor.

Bild’e göre Webber 2011 için sadece 8 milyon dolara anlaştı ancak şampiyon olması halinde bu miktar daha da artacak ve Briatore menajeri olarak kazandığının % 20’sini alacak.

Britanya yarışından önce Webber, Briatore’yle konuştuğunu ve İtalyan’ın kendisine iyi bir kalkış yapmasını söylediğini belirtmişti.

Bunun yanında Bild, Webber’in yarışın ardından telsizden söylediği “2. pilot için pek de fena değil ha?” sözlerini Briatore’den etkilenerek söylemiş olabileceğini iddia etti ve “Toplum baskınının daha iyi anlaşmaya zorlayabileceğini biliyorlar.” dedi.

 


Yorumlar

  1. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Vettel – Hamilton yerine Webber veya Button her zaman daha sempatik geliyor, İkisinden biri olursa da daha adil olur şu ana kadarki görüntüye göre, daha çok yarış var,gerçekten hak eden, dürüst olan kazanır umarım…

  2. Amazonlu Balon en son yediğin laf yetmişti sana bakıyorum o lafın acısı üstünde epeyce kalmış ki bugün bu açığa cıkmıs sene basından beri takımım şampiyonluk mücadelesi veremediği için Red Bull'u destekliyorum
    Seni nickimi düzgün kullanmam konusunda uyarmıştım aynı çukura iki kere düşmeyen bir hayvan var bildinmi açda seyret belki bişeyler kaparsın :)))

  3. @romalı groscan

    renkten renge giren allahın yarattığı bir hayvan vardır.adını bilir misin ?

  4. Geçen sene de şampiyonluk yolunda Webber'i destekliyordum. Geçen sene Webber şampiyon olursa Red Bull tshirtiyle red bull içerek kutlıcam demiştim şampiyonluğu. Webber 2010'da şampiyon olursa tekrar yapacağım bunu.

  5. Webber Bursaspor gibi taraflı tarafsız bir sürü taraftarın sempatisini kazandı şampiyonluk umudunu kaybeden her taraftar Webber'i desteklemeye başladı destek günden güne artıyor :)) Şampiyon Webber :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir