HRT'de Bu Sefer Chandhok Kenarda

yazar:

kategori:

Senna, Britanya GP’nin ardından koltuğuna geri dönüyor ve geçen hafta iyi performans gösterdiği düşünülen Yamamoto, bu sefer Chandhok’un yerine piste çıkıyor.

Takım yaptığı açıklamada Karun Chandhok’un “bu sezon ilerleyen zamanda bazı yarışlarda” koltuğuna geri döneceğini belirtti.

HRT açıklaması: “Sakon Yamamoto’nun Silverstone’de çok olumlu bir performans ortaya koymasının ardından takım Japon pilota, bir sürüş şansı daha vererek Bruno Senna ile yarışmasına karar verdi. Karun Chandhok, Hispania F1 Team’in, HRT F1 Team ailesinin hâlâ bir parçasıdır ve bu sezon ilerleyen zamanda bazı yarışlarda araçta olabilecektir.”

Bununla birlikte Silverstone’de 21 numara ile yarışan Japon pilot, Almanya’da 20 numara ile piste çıkacak.

Yamamoto, bu sene takım adına çıkacağı ikinci yarışta daha iyi bir performans ortaya koymayı bekliyor.

Yamamoto: “Hockenheim’de bir çok iyi hatıram var. Uzun düzlüğün sonundaki geçiş noktası ve onun yanında Stadyum bölümü ile pistin çizgisini seviyorum. Tribündeki izleyidilerle her zaman ortam güzel oluyor ve Hockenheim’e geri dönmeyi dört gözle bekliyorum”

“Silverstone’ye kıyasla daha rekabetçi olacağımızı düşünüyorum. Tekrar iyi bir sonuç elde edebiliriz. Son yarış hafta sonu benim için çok heyecan vericiydi. Şimdi takım bana Pazar günü yarışmak için baş bir şans daha veriyor. Bunun doğru karar olduğunu kanıtlamak için elimden geleni yapacağım”


Yorumlar

  1. pilotlara böyle davranılmamalı.
    ben olsam dayanamazdım bu muameleye.
    heran koltukuğum gidebilir çünki???

  2. hrt atraksiyon deniyor 😀

  3. Konu sanırım CHANDHOK'un sponsorlarının ücretleri ödememesi ile alakalı. Normalde Britanya GP de Senna değil Chandhok yarışmayacakMIŞ…

  4. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    "Silverstone'de çok olumlu bir performans ortaya koymasının ardından " mı??
    Biz başka yarış izledik galiba 🙂

  5. yamamato iyi para vermiş heralde yazık ya

  6. Bu HRT takımı ne yapmaya çalışıyo her yarış pilot dizilimini degiştirerek gündemdemi kalmak istiyolar acaba??

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir