Ferrari Kuraldışı Geçiş Konusunda Değişiklik İstiyor

yazar:

kategori:

İtalyan takım, yarış direktörü Charlie Whiting’in Fernando Alonso’nun virajı kesmiş olmasının ardından Robert Kubica’ya pozisyonun geri verilip verilmemesi konusunda kendisine sordukları soruya verdiği cevabın zamanlamasını eleştirmişti.

Takım, FIA’nın kendilerine cevap vermesi için 2 dakika beklediklerini söylemişti.

La Stampa gazetesi ile yaptığı röportajda Stefano Domenicali, “Düzenlemelerde bir değişiklik için görüşeceğiz, eğer yarış direktörleri olaya üç dört viraj sonrasında müdahale etmeyecekse yapılan hamle haklı olarak görülür” dedi.

Ferrari’nin Valensiya’nın ardından güvenlik aracı konusundaki eleştirileri sonrası da güvenlik aracı kuralında düzenlemeye gidilmişti.

Kuralların her yarışın ardından bu şekilde değişip değişmeyeceği sorulduğunda da Domenicali, “Bu çok karmaşık bir spor” cevabını verdi.


Yorumlar

  1. erhan aydın avatarı

    yorumları okuyanlarda zannederki alonsoya yeri geri veridi yada birileri sanki alonsonun yerini geri iade edin diyor.

  2. MclarenForever Spa08'de kim neyi elinizden aldı?Virajı kim kestide atack yaptı acaba arkadaki Felipe yapmadı heraLde.

  3. Birisi şu adamı sustursun.

  4. Bu saaten sonra değişse ne yazar?

  5. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    haksız olarak elimizden alınan 08 spa yarış birinciliğimizi geri vermek kaydıyla bu konuda sonuna kadar destek olalım. hakkıyla yarış kazananı tarih 3. diye yazıyor, singapurda sahtekarlıkla yarış kazananıda tarih 1. yazıyor. haklısın dominik ne kadar karmaşık bir spor değilmi :/

  6. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    ama yeter tamam suçlu benim yeter ki susun diyesim geliyor. Her hatada kuralı tekrar tanımlayalım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir