Schumacher'e Rağmen Hockenheim, Tam Dolu Olmayacak

yazar:

kategori:

2010’da Schumacher’in dönmesiyle birlikte pistte 6 Alman pilot yarışıyor ve özellikle Schumacher’in dönmesiyle beklentiler oldukça fazlaydı.

Kapasitesi 75000 olan Hockenheim’da 2008’de yapılan son yarışta 62000 izleyici gelmişti.


Yorumlar

  1. minardi ben de tam bunu yazacaktım. Geçen yarışta 60 bin kişi vardı ama yine dolmadı dedik. Sorunun ana tribünden kaynaklandığını söylemişti yetkili biri. O kadar büyükki çok fazla kişi o tribüne gelse bile boşluklar ortaya çıkıyor. Birçok pistin ana tribünü bizimkinden çok daha küçük.Birde işin ekonomik boyutu var. Yarışı parası olmadığı için pistin dışından izleyen birçok insan vardı. Almanya da böyle birşey olmaz diye düşünüyorum.

  2. C.TAHİNCİOĞLUNU İZLEMEK İÇİN KİM İLET ALIR

  3. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    F1 Türkiye' de hükümet seviyesinde hak ettiği değeri görmüyor.Yarış esnasında gidip bir iki el sallamakla olmuyor bu iş.Devletin böylesine bir projeye daha sıcak bakması lazım.Formula 1 ile yaptığın reklamı başka bir alanda trilyonlar ödesen yapamazsın.Ülkemiz hala bunun farkında değil.Gelir-gider dağılımına baktığında bilet fiyatlarının da ortalamaların çok üstünde olduğu görülüyor.

  4. F1 e ilginin artması(pilot yetiştirme konusunda) için altyapı gerekiyor ki duyduğum/bildiğim kadarıyla bu çok zayıf.

  5. Bak şimdi, adamların pisti 75 bin kişilik, 65 bin gelince dolu gözüküyor. bizimki 150 bin kişilik, 65 bin kişi gelince pist dolmadı diyoruz. oLmuyor, devlet buna birşey yapması lazım.

  6. Jason olsaydı gülmek için izlemeye gidebilirdik.

  7. o degilde reina tahincioglu vardı o ne oldu 🙂

  8. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Jason Tahincioğlu mesela 😛

  9. f1 tek bir türk pilot bile olsa bence istanbul park dolar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir