Horner: "Webber Pişman"

yazar:

kategori:

SID ajansına konuşan Horner, “Geçen haftanın başında konuştuk. İyiydi. Webber’in yaptığı bazı yorumlardan pişmanlık duyduğunu düşünüyorum çünkü bunlar takımın başarısının değerini düşürüyor. Mark’ın performansı birinci sınıftı ama bu da diğer 10 galibiyet gibi takım adına bir zaferdi.” dedi.

Horner, bu hafta sonu için Hockenheim’a daha fazla yedek kanat getireceklerini söyldi ancak Formula 1’de araçlardan birinde farklı bileşeni kullanmanın pek alışılmadık bir şey olmadığını da ekledi.

“Pit alanındaki her takım kararlar almak zorunda. Bu ister yakıt tankı küçük olan Virgin olsun, ister F-kanalı kullanmak isteyen Sauber, ya da Fiorano’da yeni egzoz sistemiyle piste çıkmasına izin verilen Ferrari. Bunun gibi yüzlerce örnek bulabilirsiniz. Ne yazık ki bizim bu kararımız bazıları için duygusal oldu.”

Horner, Webber’in 2011’de başka bir kokpit bulacağı iddialarını da reddetti.

“Mark bu takımda gördüğü desteğin farkında ve başka nereye gitmek isteyeceğini bilemiyorum”


Yorumlar

  1. Arap yağı bol bulmuş olayı gibi bu RedBull'un hali. Puanları yanlış stratejiler, kayırmalar, basitlikler yüzünden savurun atın sonra yok böyle olaylar(Webber'in çıkışı) takımın değerini düşürüyor deyin; başka ne bekliyordun ki, ancak dayandı adam. Olmadı Horner, en azından geçen seneki olaylar sana biraz ders vermeliydi; bu açıklamayı saymıyorum, daha iyisini bekliyorum haberin olsun!

  2. weber pişmanmış!… pişman olmamasına imkanmı var, adamı doğduğuna pişman ettiniz son iki ayda yaptığınızla.

  3. Bu sene Red-Bull pilotları Kimi ve Kubica olabilirdi.Eğer öyle bişey yapmış olsalardı şampiyona da lider olma çabası vermek yerine şampiyonluğu ilan etmek üzere Almanya ya gidebilirlerdi.Bir McLaren taraftarı olarak Red-Bull yönetimine ve pilotlarına bize bunu yaşatmadığı için teşekkür ederim.

  4. niye olayı hallettik kapandı demiyorlar da sürekli uzatıp duruyorlar?

  5. neden bu kadar ısrarcısınız bu pilotlarda? yazık ediyorsunuz o araca ve hızınıza. elinizin altında kimi gibi bir pilot var. şu an bu kadar hızlı olmanıza rağmen halen ikinciyseniz bunun tek sebebi pilotlarınızın kalitesidir. maceraya girmeye gerek yok. başarı bir bütündür. pilotlarda f1 de başarının önemli bir parçasıdır.

  6. Olayların akışına bakıca webberin 2 li oynadığını söyleye biliriz.içerde beğenmiyorum deyip dışarda emrah gibi kaşlarla insanları manuple ettiğini görüyoruz.sonra kanadımı vettele verdiler deyip 2. pilot muamelesi gördüğünü söylüyor.webber bana kalırsa massa ayarlarında bir pilot hızlı araçı olduğu sürece başkalarını geliştirdiği araçlarla galibiyyete oynuyor.muhtemelern seneye red bullda olmayacak.e kapıda da ferrai veya mclaren beklemiyor dönücek hakettiği yere.kimi gelsin red bull

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir