Lastiklerin Almanya Yarışını Heyecanlandırması Bekleniyor

yazar:

kategori:

Bridgestone, Almanya’ya ürünlerinin en yumuşak ve en sert olanlarını getiriyor ve bunun yarışı daha da heyecanlandırması bekleniyor. Kanada’da yumuşak lastiklerin aşınması nedeniykle 2 pit stratejisi uygulanmış ve oldukça heyecanlı bir yarış olmuştu.

Michael “Yarış için iyi olacak. Birden fazla pit olması muhtemel. Başka pistlerde bunun olduğunu gördük, burada da olabilir.”

“Bu lastiklerin her şeyin havada olmasını sağlama ihtimali var. Bridgestone’larda uzun zamandan beri lastik kabarması olmadı bu yüzden yine olmaz ancak yine de ilginç bir yarış olacak.” dedi.

Michael, bu tür lastiklerle farklı stratejiler uygulayabilmenin yarışı daha heyecanlı kılmada önemli olduğunu düşünüyor.

Michael “Silverstone’da bunun uygulanması güzeldi. Farklı şeyler yapılabilir ve Button ile Hulkenberg Silverstone’da bunu uyguladı. Ancak bu çok nadir oluyor. Tekrar yapılır mı bilmiyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Sir Jack B.  avatarı

    yumuşak ve sert arasında hatırı sayılır bir zaman farkı olursa yumusak yumusak sert stratejisi uygulanabilir.

  2. Hiç sanmıyorum , herkes mümkün olduğu kadar kısa sürede sert lastiğe geçecektir ve herkeste aynı lastik olunca yine aynı tabloyla karşılaşabiliriz .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir