Schumacher, 2012'ye Kadar Devam Edecek

yazar:

kategori:

Formula 1’e verdiği 3 senelik aranın ardından spora Mercedes’le dönen Schumacher, beklenen performansı henüz gösteremedi için bir çok kez eleştirildi ve bazı haberlerde Schumacher’in yeni kariyerini erken sonlandıracağı iddia edildi.

Ancak Mercedes Motor Sporları Patronu Norbert Haug, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Nico Rosberg ve Michael Schumacher ikilisiyle devam edeceklerini söylemişti.

Dün Almanya’da basın mensuplarına konuşan Schumacher “3 sene içerisinde hedeflerime ulaşmaya kararlıyım. Ekleyecek bir şey yok.”

“Sonuçlardan tam olarak memnun değilim ancak herkesi geride bırakmayı da ummuyordum. Genel olarak kendimi iyi hissediyorum ve çok eğleniyorum.” dedi.

Schumacher, sıralama performansının şu ana kadar en zayıf yanı olduğunu kabul etti ve “Bu konu üzerinde çalışıyoruz.” dedi.

Nico Rosberg de Schumacher’in Formula 1’deki en güçlü takım arkadaşı olduğunu söylemişti ve Schumacher “Ben de aynısını söyleyebilirim.” şeklinde cevap verdi.

Schumacher’in eski takım arkadaşı Eddie Irvine ise schumacher’in dönüşü hakkında frklı görüşe sahip.

Irvine “Michael dönerek kumar oynadı ancak bu kumar geri tepti. Takımı Ross Brawn yönetiyordu, Mercedes geri dönüyordu ve her şey yolunda gibiydi. Ancak yeni araç berbat çıktı.” dedi.

 

 

 


Yorumlar

  1. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Bırakın F1 sitesine 2K10 dergisinden parağraflar yazmayı.Şumi pot kırıyor ve en güçlü takım arkadaşının rosberg olduğunu söylüyor.sıyıran sadece burda yokmuş demekki.

  2. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    önümüzdeki iki sezon adama doğru düzgün yarış kazanacak şampiyonaya oynayabilecek otomobil verirlerde umarım…şampiyon olamasa bile yarışlar kazanıp en azından başarılarla kapatsın ikinci kariyerini. geri dönüş yapan pilotların arasındada en iyisi olsun. tek temennim bu

  3. Kirve 12

    -Kobe Lakers'ta Lebron Cleveland'daydı. (Lakers'ın farklı konumu malum)
    -Lakers'ta Jackson Cleveland'da Mike Brown vardı. (Sonunda gönderdiler.)
    -Lakers'ta pau gasol, cleveland'da varejao denen nba'in en karaktersizi var. (Kobe'nin devrede olmadığı bir çok maçta Pau gerekeni yaptı ve takımda lider rol oynadı, varejao yerlerden bir türlü kalkamadığı için böyle bir beklentide bile bulunmak onun için bir lütuftur.)

    -Kobe top taşıyıp yorulmaz en azından bir Fisher'ları var. Lebron nerdeyse Wade gibi takım bocaladığında tek başına hücum organize eder, başlatır ve bitirir. (tabi wade'i bu konuda geçecek kimse yok gibi şu aralar)

    -Kobe alev aldığında onu durdurabilen çıkmadı ama. genel litibariyle geriye çekilerek sayısız denemeler yapar ya da orta mesafeli şutlarla skor üretir. Ama lebron biraz daha masculer olduğundan mıdır pota altına defalarca girip ortalığı yıkarak sayılar yapar. bu da tabi izleyenler açısından orta mesafeli şutlara nazaran büyük keyif verir.

    Yazdıklarımdan Kobe hakkında yanlış düşünceler çıkmasın o şu an "resmi" olarak en büyük sadece lebron ile adil bir kapışmasına şahit olamadım daha. Daha iyi yardımcılar Nba de dengeleri muazzam şekilde değiştiriyor.

    —Kimse yazmadan eleştiri yi de ben yapayım. Burası F1 sitesi bu yorumlar ne alaka. alakası şu burası sadece bir F1 sitesi değil burası spor sitesi ve diğer spor dallarıyla da doğal olarak bir organik bağı var. sonuçta hepsi şekil değiştirmiş birer insan mücadelesi.

  4. can bundy (spa 2000) Lebron bildiğin gibi Cleavlandı bırakıp Miamiye geçti.onun bu transferini başta Michael Jordan olmak üzere Charles Barkley ve Magic Jonhson'da eleştirdiler.Cleavland'da kalıp güçlü rakiplerini yenerek şampiyonluğu bu şekilde alması gerektiğini söylediler.10 sene önce senin düşündüğün gibi bir ikili vardı aslında NBA'de .Kobe ve Shaq..3 sene peşpeşe şampiyonluk yaşadılar ama araları genelde soğuktu.shaq 2003 de takımdan ayrıldı daha sonra 2006 da Miami Heatte Dwyane Wadele şampiyonluk yaşadı.2009 da Lebron Jamesin takımına takasla gectiğnde şu açıklamayı yapmıştı ""Artık tek bir görevim var: Kralı korumak" 🙂 .bence kral Kobedir.Shaqsiz 7 sene sonra 2009 ve 2010 da şampyonluk yüzüğünü taktı.. bilgilendirme amacıyla yazdım kusura bakmayın 🙂

  5. kirve 12

    haklısın. nba örneği anlatmak istediğim amaca hizmet etmedi.

    Nba de kimin daha iyi oyuncu olduğunu, iki oyuncuyu aynı takımda oynatmakla öğrenemezsin, f1'in aksine. örneğim baştan sakat hükmünde.

  6. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    bay E nin ölümü ancak ona benzer bir sepepten olabilir…adam bunun hayaline kurmuyor değildir…:)

  7. forever-Mclaren

    resmen sıyırdım.

  8. Nba'de 2 iyi basketbolcunun aynı takımda olması heyecan getirmez karşılıklı olması daha heyecanlı oluyor bence.ayrıca Michael Jordanla Kobe Brayntı kıyaslamak lazım Lebron henüz şampiyon olamadı Kobe daha iyi (5 şampiyonluk)ve Jordanla karşılıklı oynama fırsatıda buldu 🙂

  9. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    @can bundy (spa 2000) kardeş yine döktürmüşsün ;)))

  10. Schumi'nin 92. galibiyetinde ortalık yıkılacak. dalya yaptığında ise ne olur tahmin edemiyorum.

    bunun gerçekleşme ihtimalinin ortadan kalkaması için ferrarinin eski pilotları dahil herkes devrede.

    Aslında button ile yerlerini değiştirsek
    (tabi maksadım Button'a haksızlık yapmak değil ama), ölmeden bir McLaren aracı sürme şansı versek (yarışlarda). iyi olan McLaren aracında, yarışan en iyi 2 pilot olan Lewis&Schumi kapışmasını insanlara izletsek. yer gök inlese, tadından yenmese. insanlar çıldırıp kendini tribünden aşağılara atsa, sevinçten Börni kalp krizi geçirip o an ölse…….

    (Lebron ile Jordan'ın aynı takımda olması gibi birşey olurdu.

  11. onun bunun lafıyla dönmeyen schumacher onun bunun lafıyla da terketmez hemen yarışmayı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir