Webber: "Telsizde Söylediklerimden Pişman Değilim"

yazar:

kategori:

Ama Red Bull pilotu, telsiz konuşmalarının duyulmaması için daha da kaba olmayı gözden geçirmiş.

Webber: “Herhangi bir pişmanlığım yok. Pişman değilim. Bir sportmen olarak, hepimiz burada bu yüzden varız, bu bir spor ve işler sıcağı sıcağına gelişir”

“Telsiz görüşmesinde karşımdakine renkli sözler söylemeliydim. Çünkü belki de böylece yayımlanmayacaktı. Ama naziktim ve yayımlandı. Sonrasında başkaları da söylemem gerekenleri duydu.”

“Ama sonuçta çok ama çok güçlü bir takımız. Mekanikerler, hepimiz çok güçlüyüz. Çok eşsiz bir andı ve elbette ki ders çıkardığımız bir şeydi. Bundan sonra iler yönde daha saldırgan hareket edeceğiz.”

Avustralyalı pilot, ön kanat tartışmalarının artık tamamen geride kaldığını ve ilişkilerin iyi olduğunu belirtti.

Webber: “Oldukça duygu yüklü bir hafta sonuydu. Olan biten bazı şeylerin olduğunu hepimiz biliyoruz ama çok hızlı bir şekilde unutulabilir. Dürüst olmak gerekirse de öyle oldu”

“Her şey yolunda. Hafta sonu boyunca görüşmelerimizin çoğunu gerçekleştirdik ve iyi geçti. İşlere çekidüzen verdik. Sorunların belirlenmediği yönünde herhangi bir endişem yok, çünkü halledildi. Christian ve ben, konular hakkında görüştük, bu da çok zor bir şey değildi.”

“Ve Almanya GP’ye gitmek için burada hazır durumdayız ve dört gözle bekliyoruz”

Red Bull Racing Patronu Christian Horner, Webber ile iletişimin, ön kanadı Vettel’e verme kararından öncesine göre daha iyi olmasını umuyor.

Horner: “Açıkçası Silverstone’de, sıralama öncesinde pilotlarla olan iletişimde daha iyi bir iş çıkarabilirdik ama bazen işler pit yolunda olup biter, orada kararın verilmesi gerekir.”

“Açıkçası yarışın ardından bunu konuştuk ve belki de olması gerekenden fazla konuşuldu. Ama takım olarak çok sıkı zorluyoruz, diğer önde giden takımlar gibi parçaların piste taşınması için agresif bir şekilde zorluyoruz. Bu şekilde de devam edeceğiz. Ferrari ve McLaren gibilerle mücadele etmek ve rekabetin içinde kalabilmenin tek yolu bu”

Webber ve Horner, Casio’nun düzenlediği bir basın konferansında konuştular ve Webber ile Vettel’e özel saatler hediye edildi.

Horner şaka ile karışık “Saatler her ikisine aynı zamanda verildi. Ayrıca bir çok yedek parçamız var ve hepsi de aynı özelliklere sahip. Bu yüzden bu hafta sonu saatlerle ilgili sorun olabilecek bir şey göremiyorum” dedi


Yorumlar

  1. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Kadir Çam güzel yorum, +1, işte webber bu, aynen devam webber geri vites yok asla, destekliyoruz….

  2. airmclaren Kimi; raikkonen red bullda yarışamıyacak diye ne diye sürekli pilotları kötülüyorsunuz ki? bence ikisi de 'pilotaj' olarak gayet iyiler, ross brawn bile geçenlerde 'red bullun iki harika pilotu var' demişti.

  3. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Sezon sonunda şu Vettel' i ters düz et başka birşey istemem..Alsın boyunun ölçüsünü.

  4. airmclaren Kimi avatarı
    airmclaren Kimi

    hakikaten biri şunu sustursun ya ne kadar çok konuşuorsun be adam susmakta bir erdemdir yaww…Eğer hala sana soru soruyorlarsa bu konuyla alakalı,biz sorunu çözdük de çık git işine bak hala söylüyorum ne sen,nede wettel o harika arabayı haketmiyorsunuz.F1 ilginç bir spor seni ve vetteli de pilot yaptı ya daha ne söylenir…

  5. Yusuf  Hitay avatarı

    biri şunu sustursun

  6. Şimdi webber'in her açıklamasından sonra ''Webber bildiğimiz webber, geri adım atıcağı belliydi.'' diyenleri saygıyla anıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir