Button: "Mclaren'in Güncellemeleri İşe Yaramak Zorunda"

yazar:

kategori:

McLaren takımının Hockenheim’da cuma günü her iki otomobilde de egzoz destekli difüzörü kullanacağını açıklamasının ardından takımda güncellemelerin ardından Red Bull’u yenebilecek performansa ulaşılacağı konusunda umutlar yüksek.

Button, “Eğer egzoz destekli difüzörü çalıştırabilirsek, rekabetçi oluruz ve zafer için Red Bull’lar ile gerçek bir mücadele verebiliriz ve bunu yapmak zorundayız.”

“Sezonun on birinci yarışına geldik. Red Bull açıkça görülüyor ki bizden daha fazla yarış kazandı ve istikrarlı olurlarsa bu sezon yenilmeleri çok zor olacak.”

“Bu güncellemeler bizi ileri taşımak zorunda. Böylece zafer için savaşabiliriz. Artık her yarışta zafer için mücadele etmek zorundayız. Sadece yarış hafta sonları da iyi işler yapacağımızı ummamalıyız.” dedi.

İngiliz pilot, Silverstone’un ardından egzoz destekli difüzörde yapılan geliştirmelerin aşırı ısınma sorununu çözdüğünü de belirtti.

“Isınma sorunumuz büyük oranda çözüldü. Bu iyi. Silverstone’da otomobilin tabanından tam performans alamamıştık. Ama bunun bizi çok fazla etkileyeceğini düşünmüyorum.”

Hamilton da yeni difüzörün performansından memnun olduğunu ancak yine de yapılacak çok iş olduğunu söyledi.

“Onu anlama konusunda iyi bir adım attığımızı düşünüyorum ve geliştirmeye devam edeceğiz. Ama yine de çalışılacak çok yer var. Henüz en iyi verimin alınmadığına eminim, bu yüzden üzerinde çalışmaya devam edeceğiz. Diğer takımların da aynısını yapacağına eminim. Bu yüzden bu hafta sonu sistemin kusursuz olmasını beklemiyoruz.”

 


Yorumlar

  1. Gereksiz olmuş.Ömer üründül'ün top çizgiyi geçerse gol oluru gibi olmuş.Tabi ki güncellemeler işe yararsa başa güreşirler, bundan daha olası birşey yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir