Horner: "En İyi Çözüm Eşitlik"

yazar:

kategori:

Horner, “Ön kanat mevzusu artık geride kaldı. Planımız bu hafta sonu onu kullanmak yönünde ve her iki pilot da yarın onunla piste çıkacak. Umarım tüm hafta sonu boyunca her ikisini de destekleyebileceğiz.” dedi.

Gazetecilerin bu hafta sonu için kaç tane kanat hazırladıkları, yoksa sadece iki tane mi getirdikleri sorusunu ise Horner, “Ondan biraz daha fazla.” diye cevapladı.

“Eğer parça pilotun hatası olmadan kullanılmaz hale gelirse, aynı kurallar yine geçerli olacak. Unutmayalım ki Sebastian’ın olayında pilot hatası değil parça ile ilgili bir sorundu. Ama bir daha böyle bir durumla karşı karşıya kalmamak için çalışacağız.”

“Üçüncü antrenmanın ardından her iki kanatta da hasar görünüyordu. Sebastian’ın kanadı kullanılmaz haldeydi ve Mark’ın kanadında da üçüncü antrenmanın ardından şüpheli bir durum vardı. Bu yüzden her iki otomobil de sıralamalar öncesi eski kanat ile hazır edildi.

“Sıralamalardan yarım saat önce Mark’ın otomobilinde kullanılan kanattaki arızanın önemli bir sorun olmadığı ortaya çıktı ve parça kullanılabilecek durumdaydı. Adrian da onu kullanabileceğimiz için mutluydu. Bu yüzden elimizde geriye sadece bir parça kaldığından o parçanın garajın hangi tarafına gideceğine çok hızlı bir şekilde karar vermek zorunda kaldık.”

“Hem Adrian hem ben şampiyona pozisyonuna göre karar vermenin en adil olan olduğunu düşündük. Eğer kalan yarışlarda benzer bir durum olursa kriterimiz yine aynı olacak.

“Yani parçanın Mark’ın aracından çıkarılıp Sebastian’ın aracına takılması gibi bir durum söz konusu değil.”


Yorumlar

  1. ''En iyi çözüm eşitlik'' Horner'ı olayları geç çözme konusunda homer'a benzetiyorum 😀 Eşitliğin doğru olduğunu anlaması neden bu kadar uzun sürdü düşündürücü 🙂 Bu arada iyiden iyiye kus geldi artık bu haberlerden.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir