"Schumi Kısa Süre İçerisinde Tekrar Kazanacak"

yazar:

kategori:

Haug, oldukça fazla eleştiriye maruz kalan Schumacher’in, Mercedes’i dördüncülük mücadelesinden kurtarıp zirvede takım yapmada önemli rol oynayarak kalitesini bir kez daha  göstereceğini söyledi.

Haug “Galibiyet çok geç değil, kısa süre içerisinde gelecek. O kesinlikle çok hızlı ve yetenekli bir sürücü ve çok odaklanmış birisi.”

“Bu yüzden saygımız çok büyük. Formula 1’deki herkes, özellikle Hockenheim’dakiler, onun geri dönmüş olmasından gurur duymalı.”

“O, Formula 1 için çok şey yaptı ve sevdiği şeyi yapmaya devam ediyor.”

“Umarım, kısa süre içerisinde bir basın toplantısında oturup onun bu iyi sonucu nasıl kazandığını açıklayacağım.”

“O zaman gelecek, bu sadece aracı geliştirmeye bağlı ve takım içerisinde birliktelik üst seviyede ve herkes birlikte çalışıyor. Bize sadece biraz zaman verin.”

“Henüz olmamız gereken yerde değiliz ancak bu arada Ross Brawn, Michael Schumacher ve Nico Rosberg, bu isimler birlikte çalışıyorlar ve bu işlerin nasıl yürüdüğünü iyi biliyorlar.”

“Ben tahmin yapacak birisi değilim ancak bana inanın, Michael adım adım gelişme sürecimizde inanılmaz derecede büyük rol oynayacak.” dedi.

Schumacher ise “Şu anda galibiyet kazanabilecek konumda olmadığımız açık çünkü paketimiz henüz o kadar güçlü değil.”

“Ancak mümkün olan en iyi sonuç için mücadele edeceğiz ve eğer podyum kazanabilirsek bu hem bizim hem de taraftarlarımız için mükemmel olacak. Hedefimiz bu.” dedi.


Yorumlar

  1. Haug efendi bırak bu masalları kaç yarıştır hep aynı martavallar. Öncelikle Q3'e kalmayı garantile de ondan sonra rüyanda bile göremeyeceğin galibiyeti düşün.

  2. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Sadece bekliyoruz..

  3. herşey antrenman turlarıyla bitseydi ohoo…

  4. dün aslında rosberg derecelere yansıyandan daha hızlıydı. bir turunda ilk 2 sektörde en hızlı derecesinden yaklaşık 0.3- 0.4 sn daha hızlıydı ancak son sektörde yavaşladı. tabi schumacher de tam olarak neler denedi bilmiyoruz. bugün sıralamalarda göreceğiz.

  5. Dünkü performansla bugünkü demeci kesiştirirsek sanki şumideki sorunu bulmuşlar.inşallah öyledir

  6. Bir çuvaldız gördüm sanki..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir