Takım Patronları Pilotlarının Mücadelesini Değerlendirdi

yazar:

kategori:

Michael Schumacher ve Nico Rosberg’in performansını puanlayan Norbert Haug Schumacher’e teknik yetenek konusunda 10 tam puan verirken Rosberg’e 9 puan verdi. Ancak Rosberg ‘Playboy-Etkisi’ için 9 puan alırken Schumacher 8 puan alabildi.

Red Bull’da Christian Horner ise Mark Webber’e ‘Playboy-Etkisi’ konusunda sıfır puan verirken Vettel’e ise -1 puan verdi.

McLaren’da Lewis Hamilton da Martin Whitmasrh’tan pilot hissiyatı, yetenek, samimiyet ve kendini adama konusunda 10 puan alırken, ‘Playboy-Etkisi’ konusunda 5 puan alabildi. Jenson Button’ın ise herkategoride puanı 10 oldu.

Ferrari’de Stefano Domenicali ise Bild’in bu değerlendirmesini daha fazla ciddeiye almış gibi görünüyordu. İtalyan patron, pilot hissiyatı konusunda Alonso’ya 9 puan verirken Massa’ya da 8.5 puan verdi. Yetenek için ise Alonso 10 puan alırken Massa 8.5 puanda kaldı.


Yorumlar

  1. baba'ya sorunca hangi çocuğunu daha çok seversin diye, cevap herzaman "kisinide çok severim" olur.
    whitmasrh anlaşılan bu tepkiyi vermiş.

  2. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Martin'in jensona her kategoride 10 puan vermesi hayra alamet değil.Sağ gösterip sol vurma yapıyor.Aklınca inceden mesaj verip takım hamiltona çalışıyor diyenlere gönderme yapıyor ya da ilerisi için buttonun gönlünü şimdiden almaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir