Massa Ferrari'nin Dayanıklılığına Güveniyor

yazar:

kategori:

Felipe Massa, Avustralya’da yaşanan motor sorunlarına rağmen takımının yüksek sıcaklıkta dayanıklılık bakımından sorun yaşamayacağına emin olduğunu söyledi.

Hem Massa hem Raikkonen Avustralya’da motor sorunu nedeniyle yarış dışı kalmıştı ve bazıları takımın yüksek sıcaklıkta motorlarında sorun yaşayabileceğini söylemişti.

Ancak Massa Ferrari’nin aynı dramayı tekrar yaşamayacağını söyledi ve sezonun kendileri için bu hafta başlayacağını söyledi.

Massa "Araçlara yeni motor konulacak ve kesinlikle 2 yarış gidecek bu motorlar. Motorları etkileyen sıcaklık değildi, hemen bulmamız gereken farklı şeyler soruna neden oldu."

"Malezya’dan itibaren yeni bir şampiyonaya başlayacağız. Şampiyona uzun, puanların çok önemli ancak her yarışta bir çok şey olabileceğini de biliyoruz." dedi.

Ferrari Avustralya’dan sonra Malezya için önlem almak amacıyla kullandıkları üniteleri incelemek için Maranello’ya geri gönderdi.


Yorumlar

  1. Kaan orda bi karikatür boyutu söz kullandım. anlamadın sanırım. yüzdelerle bi alakası yok =) sadece gırgır boyutu. F1 in vazgeçilmez 2 takımı mclaren ve ferraridir.ben sadece bunu anlatmaya çalıştım.

  2. kaan kaanhan avatarı

    uğur kardeş ferrari F1 den ayrılsa ne olurdu gibi düşünceler içi boş şeyler üstünde kafa yormaya değmez çünkü olmayacak şeyler bunlar. varsayım olarak bile kabul etmem. F1=ferrari demek ne kadar yanlış ise F1=McLaren demekte o kadar yanlıştır. bahsettiğin %50 olayı bile hatalı yaklaşım, BMW,Williams veya Renault taraftarı olan arkadaşlar var, bu mantık onlarında hoşuna gitmemiştir eminim, bu takımlara kaç verdin %0 mı?

  3. ogun savaş avatarı

    Şahsen bende güveniorm ferrari motorlarına özellikle kiminin motoruna bakalım kaç tur dayancak :)))

  4. erdal çoban avatarı

    Ferrari kabuk degiştirdi.Agır toplarını kaybetti,ve yeni yapılanma içine girdi.Bakalım Massa(Rai'ı onla kıyaslamıyorum)Ferroya çözüm olabilecekmi.

  5. recep ivedik avatarı

    merak etmeyin…
    ferrari ler geri dönecek..

  6. =) Kaan Kaanhan soruyorum kardesim sugun Ferrari F1 den ayrılırsa ne oldu? aynı sey mclaren içinde geçerli. izlermisin bu sporu? F1=Ferrari F1=%50Mclaren%50Ferrari

  7. ecrin deniz avatarı

    malezyada görücez bakalım sorunu gerçekten bulup çözebilmişler mi? umuyorum ki çözülsün çünkü kabus gibi geçen bir hafta sonu daha yaşamak istemiyorum açıkcası…

  8. benim yorumuma dedin sanırım arkadaşım ama yaptığım yorumdan nasıl böyle şeylerden çıkardın anlamdım…çok ileri görüşlüsün tebrikler (!)

  9. kaan kaanhan avatarı

    işte sorunlardan biri kendin sölemişin F1=ferrari mantığı, bize göre F1 çeşitliliktir, farklı markaların oluşturduğu güzelliktir, mozaiktir. size göre F1=ferraridir. tıpkı ülkemizde ismi lazım deil bir takımın birgün herkes şu takımı tutacak demesi gibi veya bilmemne cumhuriyeti demesi gibi faşizanca düşünceler bunlar.

  10. mehmet kağan kuşcu avatarı
    mehmet kağan kuşcu

    mclaren fanlarının bu ferrarilerle alıp veremediklerine ben onu anlamadım.bana göre f1=ferrari 1….

  11. malezya motorları daha çok zorlayan bir pist hatta pilotlarıda öyle sıcak ve yoğun nem…ferrari demekki daha sorunu bulamamış…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir