Renault, Petrov'un Performansından Memnun

yazar:

kategori:

Rus çaylak pilota yarıştan önce, takımdaki geleceği için şansını arttırması için artık puanlar almaya başlaması gerektiği söylenmişti.

Geçen hafta padokta Boullier “Geleceği kendi ellerinde. Bizi hayal kırıklığına uğratmadı. Açıkça padoktaki en iyi çaylak. Sadece istikrarlı bir şekilde hak ettiği puanları almada eksiklik yaşıyor” demişti.

Daha sonra Rus pilot, Hockenheim’deki yarışta sağlam bir performans ortaya koydu ve 10. olarak Renault’a 1 puan kazandırdı.

Boullier, Petrov’un performansının beklentileri aştığını söyledi.

Boullier: “Şunu söylemeliyim: Beklediğimizden daha fazlasını yaptı. Sıralama temposu Robert’inkine göre bir parça düşüntü. Bir virajda hata yaptı ve kendine çok kızgındı. Ama bir turun çoğunda temposu Robert’inkine kıyasla iyiydi.”

“Yarış için mükemmeldi. Bundan daha fazlasını söyleyemezsiniz. Robert Kubica’nın temposunu tutturdu. İstikrarlıydı ve strateji gereği zorlamasını istediğimizde de zorladı, Williams’larla Kobayashi’yi geride bıraktık. Çok iyi iş çıkardı”

“Son zamanlardan ondan puanlar almasını ve çıtayı yükseltmesini istemiştik; o da bunu yaptı. Şimdi bunu her hafta sonu yapmalı. Eğer yaparsa, Formula 1’de harika bir geleceği olacak.”


Yorumlar

  1. zekeri sayın avatarı
    zekeri sayın

    biz daha çok izleriz elin gavurlarını geriden geriden

  2. efendimayin  avatarı

    Bencede iyi sürücü. Kubica gibi çok hızlı ve tecrübeli birinin yanında ancak bu kadar olur. Seneye kubicayada kafa tutar eminim.

  3. yazık ya Bizim Türk plotumuz bu adamdan aynı serideyken 0.5 sn fln hızlıydı hep ama sponsor yokki :S:S , THY gidip yabancılara destek vercegine buraya verse ya hiç kafası çalısmıyor ki

  4. Petrov-Hülkenberg-Kobayashi üçlüsünü daha yukarılarda görürüz bundan sonra inşallah

  5. padoktaki en iyi çaylak değil, hem yarışta 7. vitese çıkma dersi verdiniz adama…

  6. Sözünü tutanı severim. Petrov Renault'u mutlu etmek için elinden geleni yapacağını söylemişti. Yarıştan puan çıkarmayı başardıadı. Takım da memnunmuş şu an kendisinden. Petrov umarım kalır Renault'ta…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir