Hungaroring'de Dün Gece Yağmurluydu

yazar:

kategori:

Ancak sabahın güneşli olmasına rağmen, özellikle antrenman seansının ardından tekrar yağmur düşmesi tahminler arasında.

Güneşin yüzünü göstermesine rağmen Budapeşte’den gelen bilgiler gökyüzünün bulutlu olduğu yönünde ve sıralamalarda yağmur ihtimali var.


Yorumlar

  1. apo abi manşet kısmında haberleri büyük resmin yanına değil altına yapın daha çok yer kazanırsınız tabi siz bilirsiniz bir öneri yazayım dedim yada numaralı slayt olarak yapabilirsniz

  2. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    yağmur olasılığı %30 olarak gözüküyor. En cok yagmur ihtimali geceydi ve yağtı. Pazar full güneşli gözüküyor. Sanırım geceki yagmurlar son damlalar olacak Şu sıralar yağmazsa. Hava cok bulutlu şuanda.

  3. jetman, son derece haklısın. aslında manşet sınırlı olduğu için tüm haberleri orada paylaşayamıyoruz ve dediğiniz gibi bazı haberler arada kaynıyor. yakında gelecek güncellemede buna farklı bir çözüm bulmaya çalışacağız.

  4. alakssız olacak site yönetimine tavsiyem var uzunzamandır yazmak istiyordum
    bazı önemli haber arada kaynıyor.ana sayfadaki fotoğraflı sayfanın ortasındaki haberlerde yer almalı ve uzun süre kalmalı
    örneğin button ın takım emirleriyle ilgili haberi çok önemli örneğin kiminin henüz karar vermedim haberi buda önemli başka önemli haberleride ana sayfada ana haberlerde göremedik.bu önemli konular hakkında yapılan yorumlar çok önemli bu yorumlar diğerlerinden daha uzun süre sayfada kalmalı ve göz önünde olmalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir