Hamilton, Yaz Tatili Yüzünden Endişeli

yazar:

kategori:

Bu 4 haftalık aranın 2 haftasında takımlar fabrikaları da kapatmak zorunda kalacak bu da takımların araçlarını bu süreç içerisinde geliştiremeyeceği anlamına geliyor.

Şampiyona lideri Hamilton “Bu konuda endişemiz var ancak yapabileceğimiz bir şey yok bu yüzden elimizdekiyle en iyi işi başarmaya odaklanmalıyız.”

“Her şey kapatılacak; Red Bull ve Ferrari, ellerindeki araçlar ile iyi konumdalar. Geri döndüklerinde araçları yine iyi olacak ancak biz aracımızı geliştirmek istiyor olacağız.” dedi.

Macaristan GP şansları hakkında konuşan Hamilton “Burada geçiş yapamazsınız. En önemli şey mümkün olduğu kadar fazla puan toplamak ve diğerlerinin bizden daha fazla dayanıklılık sorunu yaşamasını ummak.”

“Eğer Red Bull tüm yarışları başladıkları konumda bitirseydi şimdi bizden çok uzakta olurdu ancak bunu yapamadılar. Dayanıklılık sorunları yaşadılar ve bazı hatalar yaptılar. Biz de bunları değerlendirdik.” dedi.

Esnek ön kanat tartışmalarına değinen Hamilton “Kanatların esnediğini gördüm ancak onlar sezon başından beri esniyorlar. Bunun neden şu anda bir sorun olduğunu anlayamıyorum. Çin’den beri esniyorlar. Araç üstü kameradan bunu görebiliyorsunuz ve bu hafta sonu burada analizleri gösterdiler.” dedi.

 

 


Yorumlar

  1. efendimayin  avatarı

    Similasyon derken parçaları geliştirmek için bilgisayardaki programları kastettim. Yani bilgisayarını alır evde tasarım yapabilir.

  2. efendimayin, mclaren simulatörü de fabrika çalışma alanında değil mi?

  3. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    bu sene redbul tüm seneyi domine etti nerdeyse

    su götürmez halde valla pes

  4. efendimayin  avatarı

    Fabrika kapansa bile evde bilgisayar similasyonundan yine geliştirirler tabi ne kadar faydalı olur acaba?

  5. demekki fabrikalar kapatılacakmış. red bull konusonda çok haklı. başladıkları gibi bitirmeyi pek başaran bi takım değil. umarım bu kez pazar günü hemen arkalarında olacağına inandığım Alonso ya yarar bu.

  6. Yusuf  Hitay avatarı

    rb6 bu saatten sonra durdurulamaz, bir ihtimal markalar için kovalayabiliriz o da rb6 nın dayanaıksız yarışlar geçirmesi sayesinde olur.

    artık yarış temposunda da öndeler, yarış içinde yapılabilecek hiçbir şey yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir