SF: Brands Hatch'de İlk Yarış Beijing'in, Galatasaray 8.

Hareketli startın ardından ilk viraja girerken pol pozisyondan başlayan Sevilla pilotunu geçmeyi başaran Beijing pilotu, yarışın geri kalan bölümünde liderliğin kaybetmedi ve rahat bir şekilde damalı bayrağı ilk sırada gördü.

Oldukça zorlayan ve startta 3.lüğe yükselen Tottenham sürücüsü Cragi Dolby, daha sonra Sevila’nın hatasıyla ikinciliğe yükseldi ve damalı bayrağı da ikinci sırada gördü.

Yarışı 3. sırada götüren Sevilla’nın yarışı dışı kalmasıyla Sporting Portugal sürücüsü Andy Soucek 3. olarak podyumu tamamlarken onu Milan takip etti.

Galatasaray sürücüsü Tristan Gommendy, startın ardından 6. sıraya yükseldi ve pitlere kadar Milan’ın arkasındaki yerini korudu. Ancak pitlerde sorun yaşayan Galatasaray çok fazla zaman kaybetti ve 12.liğe kadar geriledi. Ancak pitlerin tamamlanması ve yaşanan sorunların ardından Galatasaray sürücüsü Gommendy 8. olmayı başardı.


Yorumlar

  1. Deneme

  2. Deneme

  3. Gs de kafa olsa zaten biraz burayla ilgilenir yarış kazanınca yani en son yarışı , 250.000 euro civarı bir para veriyorlar yani biraz ugrasasa adam akıllı bir plot bulsalar ii para kazanabilirler ama nerde !! Onu yapamıyorsun gidiyorsun adı sanı duyulmamıs yabancı plotlarla yarısıyorsun git Türk plotlarla yarış …
    Bir gs li olarak bu sonuçlardan utanç duyuyorum son yarıştada sonuncu olduk .

  4. Lütfen biri şu piloto söylesin kaskı değiştirsin 🙂 sarı kırmzı araca sarı laciverte yakın renk kask kullanılır mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir