Schumacher'e 10 Sıra Cezası!

yazar:

kategori:

Schumacher, kendisini geçmeye çalışan Rubens Barrichello’yu tehlikeli bir şekilde pit duvarına itmesi gerekçe gösterilerek gelecek yarış için 10 sıra grid cezasına çarptırıldı.

Barrichello bu olay nedeniyle Schumacher’i çılgınca bir hareketti suçlarken Schumacher suçlamaları kabul etmemişti.

FIA hakemleri olayı incelediler ve Schumachr’i suçlu bularak bu cezayı verdiler.

Bu da Schumacher’in 4 hafta sonra yapılacak olan Belçika Yarışı’na alacağı sıralama pozisyonundan 10 sıra geride başlayacağı anlamına geliyor.

 


Yorumlar

  1. kemakinen doğru diyorsun oysaki rosberge de mclaren kadar güçlü ve hızlı bi araba vermişleri 2006 dan beri demi doğru d:

  2. yaşarcım:)
    yanlış anlama onu aziz yıldırım değil alonso karakterli(!) ali şen demiştir. dediği yıllarda fener taraftarı en fazla taraftar grubuna sahipti. galatasaray taraftarı epey gerideydi. ama son on yılda özellikle gençler ve üniversite mezunları arasında cimbomun taraftar sayısı artmıştır ve açık ara öne geçmiştir. aynı durumun alonso içinde olmasını temenni ederim. birde birinci lige çıkarsa orduspor taraftarlarının çok artacağını tahmin ediyorum:)))))
    sn.çelik hürmetler…

  3. hakan bizim bu adamla bba oğul kutsal ilişkisi yok.dedimya seninle alonsoyu yanyana koysalar ben yine alonsoyu seçerdim:) şaka şaka alonso senin tırnağın bile olamaz.ama adam f1 pilotu işte ne yaparsın.ee bizimde biraz sempatimiz var bu spora ve en iyi pilotta olduğu için ister istemez sempati duyuyoruz.ahni aziz yıldırımın bir sözü varmış bazı arkadaşlar öyle diyorlar;

    bir gün herkes fenerbahçeli olacak diye.bende diyorumki bir gün herkes alonsocu olacak:)

  4. yaşar merhaba…
    bencede kompile pilot:)
    istek, hırs, gayret, başarı, adrenalin, sponsor desteği, ferrari pilotu, çok fazla pilot geçişi(gerçi genelde ufak takımları tespihe diziyor ama olsun), eşit statü dışı, her daim 1.pilot, singapur, almanya, takım emri, son derece iyi parlatılmış dişler, eller ile çok iyi vak vak hareketi, briatore, fiesta, gipsy kings vs.vs. ne ararsan var bu pilotta…
    yahu yaşar halen neden bu kadar tutarsın bu pilotu anlamıyorum. bırak artık şu adamla baba oğul kutsal ruh ilişkisini:)

  5. alonsoya neden komple pilot diyorlar şimdi daha iyi anlıyorum.adam kendinden 1 saniye yavaş aracı olana bile(2010 avrupa sauber) saygı gösteriyor en azından.

  6. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Adam 41 yaşında ve F1'de yarışıyor. Kendi müdahalesi olmayan bir otomobilde, yavaş bir otomobilde… 41 yaşında… Geçen sene Luca Badoer'i gördük. Kimi Raikkonen Spa'yı kazandığında Badoer sonuncuydu. Schumacher tüm olumsuzluklara rağmen ciddi şekilde geride kalmadı.

  7. kemakinen35  avatarı

    durum kaç kaçmı ?sen daha iyi bilirsin rosberg sıfır schumacher 91 cik.durum kaç kaç diyebiliyorsunuz ya bravo arkadaş.3 sene sonra gelmiş bir adama kendi için hazırlanmamış araca rağmen bunu söylüyon ya senin pilot karşılaştırmana hayran kaldık???????

  8. kemakinen35  avatarı

    rosberg mi. bence bu çocuk babasının ismine vede alman olmasada almanlara dua etsin.işte kendi jenerasyonunun en iyisi hamilton var ortada .şimdiden adamın bir dünya şampiyonluğu ve 13 yarış birinciliği.ya rosberg .yok bir galibiyeti galiba ama gelişecek abisi.herhalde redbull gibi bir araba istiyor.daha çocuk bu çocuk,tecrübe kazanacak,galiba o oda fenerli semihe benzeyecek. işte genç semih oyuna giriyor diye diye adam geldi nerdeyse 30una.schumacher mi nediyelim 91 yarış 7 dünya şampiyonluğu.bırakın arkadaşlar rosberg kim schumi kim.bir taneniz söylesin büğün rosberg bıraksa f1 izlenme oranı ne kadar etkiler. bence sıfır.yalan mı……?

  9. ne varsa eskı kurtlarda var bıze 1-2 tur heycan yasattılar….:)sonu kotu butmedı Allah tan….=)

  10. jet man Tarih 01.08.2010 20:01:32

    tamda düşündüğüm ceza al sana schumi vs… vs…

    Eray Parlak Tarih 01.08.2010 20:08:12

    jet-man bence o koltuğu bırakmasın sen yorum yapmayı bırak!!!

    eray :D:D:D bomba cevap kardeşim:D:D

    bu arada schu_mi kardeşim…aynen katılıyorum sana.senin söylediklerinin aynısını dün akşam arkadaşımla konuşurken ona anlatıyordum:D pistler gerçek yarışı gerçek yarışçıyı unutmuş fia kuralları sayesinde.biz ne desek boş bilader.pistteki tek pilotsun ''MAJESTE'' tek!!!

  11. turkercen bu söylediğine katılırım.
    ben schuminin pilotluk yeteneklerine zaten bişey demedim hiç bir zaman.sadece pistteki bu tür(rubens olayı) hareketlerini eleştirdim.rosberg schumiden daha iyi pilotdur iddidasındada bulunmadım.ancak ben rosberg taraftarıyım….

  12. jetman arkdasım bende bunu soyluyorum sana zaten gecılmesının sebeplerınden bırı de ılk yılı caylak yılı olması bu schumacher ıcın bu yıl gecerlı 3 yıl aradan sonra gelmıs kendıne yapılmamıs bı arabayı suruyor kaldıkı schumacherın karıyerı ortada ondan ıyı rosberg demenın anlamı yok dıyorum bende sana

  13. Schumi bu tür haksoz kararlara alışık ve bu tür durumların üstesinden gelecek yeteneği var. Ben yeni şase ile iyi bir cevap vereceğine inanıyorum. Umarım Spada gerçek Schumiden bir buket izleme şanzımız olur. Onu yukarı tırmanırken görmek çok keyifli olacak.

    Bu arada bir pilotu arkada tutmak için yapılan abuk sabuk savubmalara verilecek çok fazla örnek var ama buna en benzeri 2006 nın son yarışı olan brezilyaya bir bakın. raikonen resmen duvara doğru aynı savunmayı yaptı ama efsane iğne değiliğinden geçmeyi başardı. kimse raiye ceza falan vermedi ozaman!!!!

  14. komiserler kurulunun yarış namına bişeyden anladıgı yok ceza gerektiricek bir durum göremiyorum gayet güzel savunma olmuş bir araba boşluk her zaman vardı beyaz çizgiyi geçmedi .

  15. Gelelim sana "jetman" uzun zamandır schumi lehine yaptığın samimiyetsiz yorumlar bazılarını veya kendini kandırmış olabilir. Ama işte pusuda bekleyen kurt fırladı! Schumi agresif ve kazanmak için herşeyi yapabilen bir karaktere sahip.. Fakat beğenmediğin schumi, hiç değilse senin gibi en yumuşak tabiriyle "yanar döner" değildir.. Bu durumdan sonra herhalde schumi için olumlu bir yorum yapmazsın, çünkü artık trf1'e bir kez girenler bile seni tanıdı.. Birde demişsin ya rosberg'le kaç kaç oldu diye.. Evet bu sene rosberg mevcut araçla daha hızlıdır ve daha iyi performans göstermektedir.. Ancak schumi hala bu yıl bile daha iyi bir pilottur.. Evet rosberg daha hızlıdır ama schumi daha iyidir.. Yarışlardaki startlar, pozisyon koruma, pozisyon kazanma gibi durumlarda schumi hala rosberg'ten iyidir.. Evet bu sene durum kaç kaç dersen önemli değil istersen 20/0 olsun.. Ama 10 yıl sonra istatistiklere baktığımızda schumi en az "91" yazacak, bakalım rosberg kaç yazacak 🙂 İstersen şimdiden senle herşeyine iddia'ya girerim, yerse!

  16. Evet schumi sert savunma yapmıştır, günümüz f1'i için!.. Neden schumi ve senna bu kadar çok seviliyor işte bunun için. Kazanmak veya kaybetmemek için herşeyi yapabilecek adamlardır bunlar.. Eski yarışları biraz izlemişi eski f1 izleyicileri için dünkü olay hiç birşeydir.. Ama malesef şuanki f1 de bu olaylara kimse imtiyaz tanımıyor ve bu yüzden f1 in eski tadı yok..Kabul ediyorum dün büyük bir kaza olabilirdi ve schumi acımasız davranmış olabilir.. Ama bu schumi, kardeşiyle bile monaco'da benzer duruma girebildi.. 2006 brazilya'da raikkonen aynı şekilde sıkıştırdı schumi'yi, sadece arada duvar yoktu ama o iki iyi pilotun başarabileceği bir durumdu ve harika bir geçişti.. Dün dikkat ettiyseniz schumi sıkıştırdıktan sonra baricello bir refleksle direksiyonu sola kırıyor ama schuminin kaçma refleksini izleyin… Schumi budur, seven sever sevmeyen sevmez…Kolay geçer zor geçilir.. Eğer öyle olmasaydı 1,5 sn. hızlı aracıyla tur bindiren weber "bu iyi bir his" demezdi….

  17. schumi_senna schumi_senna avatarı
    schumi_senna schumi_senna

    MercedesTurk aynen katılıyorum,
    Bazıları Schumacher' e olan kıllığından ne söyleyeceğini bilemiyor, nerden saldırsamda içimdeki şu nefreti atsam die, bir kaç açık yakalayıp üstünde dönüyolarda dönüyolar.
    Adam sanki tavuğuna kışt dedi:) ne bu nefret anlamıyorum ki.
    Nerde kaldı yarışmanın zevki gel buyur bilader benden yeni lastiklerin sayesinde şu an hızlısın, geç beni, hepimiz kardeşiz falan…mı deseydi. Eminim kartingte bile daha çetin mücadeleler oluyodur. Barichello' nun ilk defa cesaret bulupta, nasıl olduysa, yaptığı hamle ortada ama kaldıramamış belli insan bu kadar ağlamaz. 3 yaşındaki çocuk yapmaz şu yaptığını:)

  18. Gayet normal bi savunmaydı.Bu arada siyah bayrak diyen arkadaş saçmalama istersen.Yok devenin nalı.O zaman Mercedese de lastik yüzünden 10 yarışa katılmama cezası gelsin.

  19. turkercan
    1-2006 rosbergin f1 de ilk yılı idi çaylaktı buna rağmen 2 kez fastest lap yaptı yarışlarda.webber geçilmesi o yıl normal.
    2-schumiye verilen ceza normal hatta yarışda siyah bayrak görüp diskalifiye olması ve diskalifiye rekorunu geliştirmeside gerekiyordu.
    3-sizin bahsettiğiniz bu olaya benzer olaylarda elbetteki suçlu olan pilotlarda ceza almalıydı.

  20. schumacher'in en güçlü oldugu alanlardan biri de savunma kabiliyetidir. tamam sert bi savunma ama ceza vermek, hele 10 sıra cezası çok zalimce olmuş.

  21. schumi_senna schumi_senna avatarı
    schumi_senna schumi_senna

    Sırada _Spa_ var, bakalım kariyerinin ilk galibiyetini (yıl 1992) aldığı yarışta ve en sevdiği pistte umarım iyi bir sonuç alır bildiğim kadarıyla da yeni şasi ile yarışacak. tamamiyle yenilenmiş bir araç..

  22. bu ceza ağır olmuş kınama cezası mantıklıydı bence hemde bu yıl moda bu ceza

  23. Japonya'da Webber ile Massa arasında bu olayın aynısı yaşanmıştı. İsteyene videosunu da gönderebilirim. Orda neden ceza yok? Üstelik orda Webber aracını Schumacher gibi geri çekmedi de.

    Adalet dedikleri bu olsa gerek..

    Schumi'ye sataşmaya yeltenen zavallılara ise artık denecek hiç bir şey yok. Yıllarca da anlatsan nafile. Nato mermer nato kafa.

  24. bu hareketin daha şiddetlisini hamilton bu sene yaptı hiç ceza almadı ne tesadüf konu schumi olunca hakemler cok acımasız …keşke fia su jetman'ada yorum yapmama yasağı getirebilse şahsen cok sevinirdim

  25. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    @Eray Parlak , emin ol f1 pilotlarının nereden geçeceğie karar vermesi için senin yada burdaki hiçbir f1 sever in aklına ihtiyacı, adam nerden gözü kesiyorsa ordan geçer atak yapar, olay bu kadar basit, artık bu cezadan sonra shumi yamomoto nun arkasında başlar sonraki yarışa…

  26. farklı bi açıdan bakacak olursak spa gibi takvimin bana göre en iyi pistinde schuminin arka sıralardan yükselişini görmek keyifli olucak. tabii aracı rekabetçi olursa

  27. eray arkdasım daha yenı mı yakaladın schumı konusunda kesınlıkle tarafsız degıl degıl sehan acar her zaman f1 ın en basarılı pılotu der durur ve duzeltır ıstatıstıksel anlamda ve her yarısta eger schumı bı olaya karısırsa bunda schumı de bıseyler arar

  28. Eray Parlak avatarı

    neyin haketmesinden bahsediyorsun jet-man bence bizim şapkımızı önümüze koymamıza gerek yok sen gözündeki perdeyi çekte kalbindeki kini atta rubensin gereksiz yerden geçmeye çalışmasını suçlu bul. ordan değil dışardan girmesi lazımdı. dipnot: serhan acarın şumi ye olan bi anticiliğide dikkatimden kaçmadı!!!

  29. http://www.turkiyef1.com/sezon/standings.asp?id=2 buna iyi bakın arkadaslar demıs ya hanı takım arkdasıyla kıyaslayın kac kac falan 2006 rosberg webberın gerısınde sezonu bıtırıyor takım arkdaslarını kıyaslıyoruz ya hanı sımdı derkı o zaman rosberg caylak yenı ggelmıstı bu da ole bısey ıste schumacher uc yıllık bı ardan sonra gerı geldı nasılkı webberın 2006 da onu gecmesı ondan ıyı oldugu anlamına gelmıyorsa rosbergın schumıyı gecmesı de o anlama gelmez seneye eger kı schumıyı gecse bıle o zaman bıle donupte rosberg daha ıyı demem schumacher uc yıllık sure zarfında reflekslerı yavaslamıs derım yanı sonuc olarak soyledıgın seyler cok sacma jetman

  30. herkese saygılar.iyi akşamlar.

  31. vız gelir tırıs gider o eksiler ben doğruları söyledim.bir kez olsun şapkanızı önünüze koyup düşünün ve mertce deyinki evet schumi ie rubensin mücadelesinde schumi yanlıştı ve bu cazayı hak ettii

  32. jet man ,madem istatistiklere vurdun. 7 times WC 91 wins karşısında ne var peki 0 wins 0 WC. 2050 yılında F1 denildiğinde Schumi ilk akla gelecek 0 win 0 WC alan Rosberg değil. Her pilotun bir gün böyle bir düşüşü olur, tıpkı Schuminin olduğu gibi; ama olsun biz hala pislerde onu görmekten mutluluk duyuyoruz.

  33. Eray Parlak avatarı

    şuminin defans nasıl yapılır çok süper biliyor. orda biri demiş rubens tam oraya haraketlenirken orayı kapadı diye. işte fark burda adam rakip planını orataya çıkarır çıkarmaz aynı yönde savunma yapıyor. diğerleri ise düzlükte hemen içeri yi kapatıp adamın dışarıdan gelmesini bekliyorki keza ispanyayı hatırlayın şumi button button tam atak yapamaya başlayınca anında ret görüyordu oından 50 tur PETRONAS yazısınnı okudu xD

  34. Eray Parlak avatarı

    jetman problemin büyük dostum. şumi herkimi tutuyorsan f1 de çok rezil etmiş anlaşılan senin için üzgünüm !!!

  35. ve ben objektif değilsem o zaman fiada değil niye 10 sıra cezası verdi schumiye.bi düşünün

  36. bazı yorum yapan arkadasları da anlayamıyorum yanı su yarısta benı oturdugum yerden kaldırıp ekrana yaklastıra nve neler oluyor ya bu nasıl savunma bu nasıl zorlayarak yapılmıs bı ataktır dedıgım bı yerde schumı neler yapıyo sporu kırletıyo dıye laf yapıyorsunuz anlamıyorum schumıye yaazıklar olsun dıyenlere yazıklar olsun cunku bu f1 ve burada bu tur hareketler mubahtır

  37. ve durum kaç kaç rosberg kaça kaç önde siz bunu hak ettiniz onu körü körüne savunmakla cevap verin durum kaç kaç

  38. pit duvarı ile rubensin arasında 50 cm.ya vardı ya yoktu siz avunmaya devam edin.schumi aynı schumi at gözlükleriye bakmaya devam edin.
    ben ve schumici olmayalnlar bu dama duyduğumuz saygıyı köreltiyor.rubens duvara sürtse idi allah muhafaza sakat bile kalabilirdi.

  39. Eray Parlak avatarı

    heralde anti şumi cilikten atak nasıl yapılır bunu unutmuşsunuz. adam orda çizgiyi kapadı ve içeriyi aldı şumi. rubens inadına inadına o kapıyı kırmak için bastırdı ki dua etsin uçmadı. orda rubens şuminin soluna yani dışarıya çıkıp denemesi gerekirdi ve inada bindirip orayı açmaya çalıştıki kendi yorumunu dikkatli okursanız. ''böyler çılgınlara karşı fren yapardım ama bugun bunu kesinlikle yapmadım'' herşey çok açık bi polemik için bunu yaptı. sola geçmesi lazımdı.

  40. Ben de tam diyodum acaba jet man nerde, o böyle haberleri hiç kaçırmazdı. Bazen sahte de olsa Schumiyi destekleme moduna geçse de çoğu zaman gerçek yüzünü gizleyemediğini görmek zor olmuyor.

  41. Eray Parlak avatarı

    jet-man bence o koltuğu bırakmasın sen yorum yapmayı bırak!!!

  42. gokhan cinar avatarı

    yaptıgı hareket ne kadar gereksizdi nerdeyse adamı biçiyordu 41 yasında dedenin sürüşüde bu kadar olur ancak gercekten etmedigim küfür kalmadı shumi ye.allah göstermesin rubens o hızla duvara toslasa kötü şeyler olabilirdi.koca efsane dedigimiz adamın yaptıgı hareketlere bak allah askına sene basından beri, utanmalıdır kendinden

  43. tamda düşündüğüm ceza al sana schumi yazıklar olsun sana sana taraftarların ne kadar güvenirdi yapma yapma eskidende böyleydin sene başında çok yazdım inanmayanlar oldu.bırak o koltuğu birilerini ya yaralayacaksın yada öldüreceksin be adam.yada adam gibi yarış

  44. Eray Parlak avatarı

    şumiyi engelleme ve yok etme kumpanyasına hoş geldiniz. sponsorlar: FİA Ve Komiserler Kurulu

  45. Furkan  Karaman avatarı
    Furkan Karaman

    Bu nasıl bir saçmalıktır! bu sene hakemler heyecan falan hiç birşey bırakmıyorlar formula 1'de. bu kararlar bu sene iyice haddini aştı. bu kadar büyük pilotun içinde bulunduğu şampiyonayı kaldıramaz hale geldiler. sezon sonunda göreceksiniz eğer vettel ucu ucuna kaybederse şampiyonluğu herkesin aklına bu yarış gelecek. alonso'ya valencia'da yapılan haksızlık da aynı şekilde.. diyorum bazen takımlar ayrılsın ayrı bir seri açsınlar diye böyle şey olmaz yahu insanın moralini bozuyorlar. Belçika schuminin pisti bu yapılır mı ya, bir dahaki yarışa yansıtmak neymiş?? bunu anca bir insanın 1.liğiyle oynadığın zaman hakedersin bkz. 2008 kanadada hamiltonun büyük ihtimal yarışı kazanacak raikkonene çarpma hatası sonucu fransada geriden başlaması.

  46. Furkan  Karaman avatarı
    Furkan Karaman

    Saçmalık

  47. murat levent avatarı

    nxsurface, doğru diyosun şampiyonluk bu sene inşallah, hemde schmi nin serilerine son veren kişi tarafından.

    Unutmadan, schmi ferraride yarışırken şimdiki gibi bir araç vardı zaten altında. Ona ramen EFSANE oldu. 🙂

  48. schumayerın efsane olduğu tartışılmazda şimdilerde ayıptır söylemesi kestaneye döndü..aracı iyi değil tabi bunun farkındayız ama kazanırkende hep aracı ıyıydı.bilmem kaç yıl boyunca yarış dışı kalmamıştı.şimdi birde rosberge geçiliyor.bunun bir açıklaması yok bu anlamda.schumı eskısı kadar ıyı değil ama f1 onun bıraktıgı gibi hiç değil.yarışan en iyi 3 pilottan biri formula 1de benim için schumayer ama bu sene için bunu söyleyemıyorum.

  49. tunahan saylan avatarı
    tunahan saylan

    ahh spa değilde başka bi pist olsaydı da trulli turlar boyu arkasında tutsaydı "efsane"yi de biraz eğlenseydik.

  50. Adam altına sıçacaktı be:) korkudan 2. webber vakası olacaktı oda kaskına kusmuştu buda altına dolduracaktı:) black flag demesi normal dizlerinin bağı çözüldü karektersiz barricellonun.Schumacherin yanından geçerken besmele çekeceksiniz.Farkındaysanız her pilot Schumacheri hedef alıyor demek istediğim Schumacheri geçtim be daha ne olsun gibilerinden.İşte bu efsanedir.Birde ferrari gerçekten efsane olsaydı bir arkadaşın dediği gibi 2007 dahil bu zamana kadar 1 şampiyonluk kazanmazdı.Efsane olabilmek için iyi bir takıma ihtiyaç vardır brawn todt Schumacher gitti ferrari çöküşe geçti bu kadar basit bir denklem.

  51. 7 dünya şampiyonluğu ona tehlikeli manevralar yapma hakkı vermiyor malesef

  52. çok doğru bir karar.Schumi sanki liderliği savunuyormuş gibi savunmayı abarttı hatta liderlik savunurken bile bu hareket yapılamaz. görüntüyü tekrar izledim barichello geçecek belli yanına kadar gelmiş fakat schumi hala üstüne direksiyon kırıyor adamın 2 tekeri çim üstüne çıktı çok büyük bir kaza olabilirdi ve eski dostunu yaralıyabilirdi işte ozaman schumacher ne anlatacaktı acaba ? ucuz kurtuldu !

  53. Schumi 7 dünya şampiyonluğu kazanırken bazılarına yaptığı kapağın haddi hesabı yoktu bu nefret burdan gelmiş olsa gerek.

  54. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    heyecanlı bir andı benim açımdan ama bu kadar büyük ceza beklemiyordum.. altta bir arkadaşta demiş, massa ya 2008 fujide benzerini webber yapmıştı.. bazen fia çok tutarsız oluyor..
    sanırım ceza da rubens'in "black flag,, black flag" serzenişlerinin etkisi büyük :))

  55. murat levent avatarı

    Aslında baricello yu elinde tutmayan brown a da kapak oldu bu geçiş.

    Ha kimsenin de kına yakmasına gerek yok, nasıl olsa tur yiyien diğer pilotlardan bir farkı yok, o yüzden ha sonuncu ha 10. başlamış bişey farketmiyor.

    Ben kendi adıma ondan çok ferrarinin bir efsane olduğunu savunanlardanım. Onun efsanesini de ancak bu sene ile hatırlayacağım.

  56. Bekir Abdullah avatarı
    Bekir Abdullah

    çirkef bir harekette..cezasını gördü..

  57. Schumi Forever avatarı
    Schumi Forever

    Kına yakın anti-schumiciler

  58. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Keşke geçmesine izin verseydi Schumi.Zaten araç kötü.Bir sonraki yarışada geliştirilebileceğini sanmıyorum.İyi bir yerde olamayacağını düşünüyorum bir de 10 sıra geriye düşecek 🙁

  59. 2008 japonyada webber massaya buna benzer şekilde davranmıştı.

  60. ceza verilmesi bence doğal,olması gereken ama biraz ağır olmuş.10 sıra geriden başlaması demek bu tempo ile sonuncu başlaması anlamına gelıyor gibi.

  61. bir kere daha benzer konularda eşit ceza verilmemiş oldu. benzeri olayları webberle daha önce çok gördük ancak böyle bir ceza hatırlamıyorum

  62. anlayamadıgım bısey cceza tabıkı de gereklıydı ama bu yarısın cezası neden bı sonrakı yarısa yansıtılıyor

  63. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    ben ceza gelir dedim hiç gerek yoktu şumi.

    boş geçilmeyecek bir pozisyondu çünkü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir