Brawn: "Mercedes Tatilin Ardından 2011'e Odaklanacak"

yazar:

kategori:

Mercedes’in Singapur’da güncellenmiş yeni paket kullanacağını da söyleyen Brawn, ancak önceliklerinin yeni otomobil olduğunu belirtti.

“Alçak konumlu egzoz düzenlemesi konusunda son bir çalışma yapmak amacıyla sene sonuna doğru yapmak istediğimiz küçük bir güncelleme var. Bunu Singapur için planlıyoruz. Bu zaten olacak ama tatilin ardından önceliğimiz yeni otomobil olacak.”

Brawn, takımın bu sezon kullanılan otomobilden maksimumu çıkaramadığını kabul etti ve üzerinde daha fazla zaman harcamanın anlamı olmadığını söyledi.

“Bu sene yakıt ikmalinin de yasaklandığı yeni kurallarla yarıştık ve birkaç şey daha var. Belki de mevcut araçta çok fazla etkileyici olamadık. Bu yüzden artık daha fazla kaynak harcamanın anlamsız olduğunu düşünüyorum. Gelecek sene için neler yapmamız gerektiğini anladık ve çabalarımızı bu yönde harcayacağız.”


Yorumlar

  1. schumi senna hafta sonları takılamıyoz.mağlum nico kardeşimin yarışları oluyo.hafta içide ben çalışıyom.cumartesi dahil.idare ediyoz işte ne yapalım :)))

  2. benim sevgimde böyle işte idare edin.demekki sevdimmi canı gönülden seviyorum.

  3. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Seneye ağırlık dağılımı konusu da net takımlar ağırlık dağılımıyla da fazla oynayamayacak ve pek çok şey stabil olacak stabil olmayan tek şey lastikler olacak, ki bu tüm takımlar için geçerli, ayrıca ekibin bu araçtan birşeyler öğrenmeside gerekiyordu sene sonuna kadar bu öğrenmeyi tamamlayıp önümüzdeki yıla parçalar oturmuş olarak hazır bir halde karşımıza çıkabilirler ….

  4. schumi_senna schumi_senna avatarı
    schumi_senna schumi_senna

    jet-man -r rosberg' le aranız baya bi iyi galiba, hafta sonları beraber takılıyosunuzdur ha? bütün sırlarını da seninle payloşuyo muhtemelen. Allah aranızı bozmasın aman diim.

  5. jetman yazdıklarını okuyorumda seni bir an rosbergin menejeri felan zannettim 🙂

  6. efendimayin  avatarı

    Geç bile kalında seneye lastikler değişiyor herkes için aynı birde önü sağlam bir araba yaptılarmı bence schumi eski günlere dönebilir.

  7. çağlar kılıç avatarı
    çağlar kılıç

    seneye kim daha iyi göreceğiz.

  8. tamam farketmez arabayı tamamen schumiye göre tasarlasınlar yada button yada hamilton yada alonso.kime göre olursa olsun farketmez
    rosberg nasılsa her türlü arabaya adapte olabiliyor.no problem yani.

  9. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    Ross Brawn 2008 in ikinci yarısında yaptığının aynısını yapmak istiyor. büyük ihtimalle 2011 de çok daha iyi ve schumiyede daha çok uyan bir araç üretecekler… bu sene 2009 gibi olmaz , 2009 da brawn sınırlı kaynaklarını şampiyon olmak için kullanmıştı ve 2010 aracını fazla geliştirecek gücü yoktu. zaten brawnın bilgi ve birikimi ortada. seneye herkesin çekineceği bir Mercedes olacaktır…

  10. geç bile kaldınız bir bakıma. ama bu araçtan da bir şeyler öğrenmek lazımki gelecek senekine aktarılsın. şu da var. geçen seneki kural değişikliklerini iyi değerlendirdiler. bundan sonra neler yapabilecekler göreceğiz. mercedesteki teknik kadro honda zamanının aynısı. gelecekleri nasıl olacak göreceğiz

  11. bu adamı çok beğeniyorum. mütevazi az fakat öz konuşan çok akıllı bir adam. kimi ile beraber çalışmasını çok isterdim. kimiyide çok özledim yaaaa…kolumuzu kanadımızı kırıp bıraktı gitti bizi:(

  12. gelecek yılın aracına odaklanmak şu an için mantıklı ve avantajlı şöyleki
    şu anda rbr-mclaren-ferrari şampiyonluk kotasında ve bu yılın aracına odaklandıklarından ve bu yılın otomobilini geliştirmek ve şampiyon olmak isteyecekler.gelecek yılın otomobiliyle gelişimiyle daha az ilgilenecekler buda mercedes için bi avantaj olabilir.
    hayırlısı olsun

  13. bence schumi ve ros brawn'ın olduğu mercedes gibi büyük bir takım bir daha bu duruma düşmez.çünkü küçük bir takım olan brawn gp 2009 da rüya gibi bir sezon geçirdiler.her şeyleriyle 2009'a odaklandılar.zaten isteselerde 2010'a odaklanamazlardı.maddi sıkıntıları vardı ve gözü açılan rakipler çok güçlüydü.e paldır küldür takımı mercedes aldı,bir anda schumi takıma dahil oldu.ama ne fayda!kadro mükemmelleşti ama 2010 sezonu artık gelmişti.bence 2011 sezonunda mercedes,brawn ve de schumacher faktörü önemli rol oynayacak.istediklerini alacaklar.

  14. Sezon ortasında geliştirmeyi durdurmaya karşı olsam da, aracın temelinde problemlerin olmasından dolayı çok da ileri bir adım atılamayacağından böyle bir kararın alınması bir taraftan iyi oldu. Diğer taraftan bu seneki gelişmeyi görünce Mercedes gelecek sene için çok fazla umut vaat etmiyor. Kim bilir belki gelecek sene için uygulanacak personel azaltımı kuralı, takımın geçen seneye göre kaynak sıkıntısı çekmemesi, yeterli zaman gibi faktörler çok fazla fark yaratabilir.

  15. neye dayanarak söyleyebiliyorsun bunu bianconera anlamış değiliim red bull'un 3 sene öncesinde şimdiki halini düşünüyormuyduk ki atıp tutubiliyoruz şimdiden ?

  16. _bianconera_  avatarı

    Umudum yok Mercedes'ten.
    Nasıl ki Virgin'ler 3 sene önceden geliştirmeye başlasalar dahi Ferrari kadar hızlı olamazlar Mercedes içinde aynısı geçerli..

  17. son cümle önemli umarım doğrudur ne yapmamız gerektiğini anladık mı acaba

  18. Finally …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir