Alonso: "Her Yarışta Galibiyeti Hedeflemeliyiz"

yazar:

kategori:

Şampiyona liderinin 20 puan gerisinde 5. sırada yer alan Alonso “Şu ana kadarki durumumuzdan memnun olmalıyız.”

“Bazı iyi, bazı kötü yarışlarımız oldu ancak genel olarak liderlere çok yakın bir konumdayız ve çok kısa fark var. Şampiyonluk için mücadele veren 5 sürücü var ve ben de oradayım.”

“Geride 7  yarış var ve her şey olabilir. Herkes sıfırdan başlayacak bu yüzden şampiyon olmak istiyorsak 2. yarıda en iyi takım olmalıyız.”

“Herkes sıfırdan başlayacak. Şu anda kimsenin ne lider ne de 5. olarak hissettiğini düşünmüyorum. Biz grup olarak birlikte hissediyoruz ve artık iyi işler çıkarmanın zamanı.”

“Ferrari’de her zaman galibiyeti düşünmek zorundayız. Gittiğimiz her yarışta pol pozisyonları ve galibiyet hedefimiz olmalı. Ancak Macaristan’da bu mümkün değildi. Red Bull kadar hızlı değildik. Bu biraz hayalkırıklığı.”

“Ancak sonunda bazı pistlerin aracımıza uyacağını biliyoruz ve Almanya’daki gibi bu fırsatları değerlendirmeliyiz. Ve aracımızın karakteristiklerine uymayan pistler de olacak bu yüzden Macaristan’daki gibi bu tür pistlerde mümkün olan en iyi sonucu almaya çalışmalıyız.”

“Orası Red Bull için harika bir pistti ve bunu bildiğimiz için sakin olmalıyız. Şampiyona 19 yarıştan oluşuyor ve genel olarak Ferrari rekabetçi bir pakete sahip.”

“Bir yarış kazanırsak şampiyona liderliğini alabilecek konumdayız bu yüzden sakin olmalıyız.” dedi.

 

 


Yorumlar

  1. yaşar koçyiğit bende seni iyi anlıyorum kardeşim biz kimseyii kaptırmadık ki ayrıca adam olup olmayanlar belli biz sonuna kadar adamdık ama karşıda adam olmayan biri vardı giden gider kalan sağlar bizimdir.

    Ajda Pekkan’ın dillere destan şarkısında olduğu gibi, kimler geldi, kimler geçti… Ne Schumacher’ler, ne Alonso’lar, Button’lar, Trulli’ler, Villeneuve’ler, ne Alain Prost’lar ve Damon Hill’ler!

    Hemen hepsi de tarih yazmış pilotlardı; 1992-2006 arasında Renault F1 Team’e sayısız şampiyonluklar kazandırdılar.

    Hele efsanevi pilot Michael Schumacher! Alman sürücü, ilk şampiyonluğunu Renault pilotuyken aldı. Yıl: 1995. Benetton ile F1 Dünya Markalar Şampiyonluğu’nu elde eden Renault o yıl tam 14 birincilik kazanmış; Michael Schumacher da Renault formasını giydiği etapların sonunda Dünya Pilotlar Şampiyonluğu’na uzanmıştı.

  2. allah razı olsun hakan. hakan iki tane olunca karışıyor kusura bakma.r 30 arkadaşımızın ismide hakandır.

  3. ferrari redbullu yakalarsa şampiyon olur daha yeni güncellemeler lazım

  4. Yaşarcım sabah şeriflerin hayrolsun. benimi kastettin renocu derken yoksa r30 arkadaşımızın da ismi hakan?

  5. hakan seni daha iyi anlaya biliyorum bir renaultçu olarak.adam gridin en iyi pilotu ve biz onu ferrariye kaptırdık.adam olaydıkta düzgün araç yapıp kaptırmasaydık.2008 in yarısından sonra en çok puan toplayan biri bu kişi renault ile.onun için böyle çekememezlik içeren yorumlar yapmayalım.bakıyorum, her yorumun adamın aleyhine.kızıyorsan yorum yapmazsın olur biter.

  6. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    herşey mümkün yinede büyük laf etmeyelim
    fakat redbulların falsoları sezonun büyük bölümünde diğer takımlara puanlar getirdi.

  7. Haha egolarını bastırmaya çalışmış tamam redbula derim 1 sn nin altına inin diye acabaa Webber gibi sezonun ilk yasrısını 161 puanla lider Redbull Renault gibi 312 puan ile kapamış olsa idi böyle bir açıklamayı yaparmaydıı .Daha geçen kendi diyordu herzaman kaçmak kovalamaktan iyidir diye ne olduu.

  8. çaaat…ahanda çatladık:) olsunda görelim. eleştirdiğimiz gibi alkışlamasınıda biliriz.

  9. murat levent avatarı

    3. şampiyonluk geliyor……

    Kıskananlar çatlasın 🙂

  10. evet son iki yarışta çok önemli puan farkını kapattık. çoğu gitti azı kaldı hatta. f1 de neyin ne olacağı asla belli olmuyor. o yüzden asla vaz geçmemek en doğru olanı.

  11. FerrAlonso . avatarı

    Yani bu habere Massa gibi bir uydun var diyerek bir yorum yapma şekli nerden cıktı anlamıs değilim. Benim bildiğim yorum haberin içeriğine yapılır. Ama bazı arkadaslar direkt olarak saldırmışlar.

    Ben yine bir hatırlatma yapim. Buralara yapılan yorumlar öncelikle haber içeriği daha sonrasında yapılan yorumlara saygı olcusunde yapılmalı.

  12. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    İlla bi kaç tane uydu çıkar böyle, para versek gelip saçmalamassınız, allah akıl fikir versin….

  13. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    ispanya da da 1 saniyeydi amaa durum hiçte öyle değil şuan…
    bu kadar beceriksiz bi redbull takımı varken sezon bitene kadar zorlamak en doğrusu…
    redbull un yerinde mclaren olsa biraz daha endişelenebilirdim 🙂

  14. Sakin olmaya devam et o halde F Alonso. Fark 1 saniyenin de üzerinde.

  15. burak bocek avatarı

    2008de Heiki sağlam uyduydu yıllarca David Couldhart.Bu tür şeyler hep olucak az alkışlaytın kıskanmayın.Ama ne demişler kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş

  16. Massa gibi sağlam bir uydun varken rahat ol.

  17. elif çivici avatarı

    Puan sisteminin ne kadar önemli oldugunu bir kez daha gördük,2 yarışta baya fark kapattı Ferrari.Umarım bu gelişim sürer ama daha beyaz bir şekilde olmasını umuyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir